Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Περίεργη επίθεση του Μεϊμαράκη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Φιλια, λουλούδια και αγκαλιές στη τελετή παράδοσης, βρισιές και απειλές στην εξεταστική για τη Ζήμενς!

Πως αλλάζουν οι άνθρωποι, ανάλογα με τη περίπτωση???

Η Ζήμενς έχει ρίξει μες στο βούρκο το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτικού κόσμου της χώρας μας με πρώτους και καλύτερους πολιτικούς παράγοντες της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ!

Αν σηκώσει η τωρινή εξεταστική επιτροπή της βουλής πραγματικά το χαλί, η βρώμα και η δυσοσμία που θα ελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα, θα μας πνίξει στη κυριολεξία!

Η επιτροπή της βουλής που συστάθηκε από Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ κουκουλώσει το θέμα, παρ όλο που αποδείχθηκε ότι τα δύο κυρίαρχα κόμματα τότε τα πήρανε από τη Ζήμενς χοντρά!

Το ΠΑΣΟΚ τα πείτε μέσω του Τσουκατου, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε και εν τούτοις κυκλοφορεί χρονια τώρα ελεύθερος και η Ν.Δ με τον Βαρθολομαίο ο οποίος συγχωρεθηκε εξ αιτίας μιας γκομενουποθεσης!

Τώρα όλοι διαισθανονται, με την επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και με πρόεδρο της επιτροπής τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ότι η υπόθεση Ζήμενς θα εξεταστεί σε βάθος και η αλήθεια θα λάμψει σε όλο της το μεγαλείο!

Γι αυτό ίσως ο Μειμαρακης πρώτος και καλύτερος δεν μπορούσε να κρατήσει τη ψυχραιμία του και επιδόθηκε με την έναρξη λειτουργίας της επιτροπής σε ακατανομαστες βρισιές και χαρακτηρισμούς!

Γι'αυτό και τα διαπλεκόμενα κανάλια συντονισμένα επιτίθενται στη πρόεδρο της επιτροπής και προσέξτε! Υποβαθμίζουν προκαταβολικά τον σκοπό για τον οποίο συστάθηκε η επιτροπή, με το αιτιολογικό ότι είχε συσταθεί και η προηγούμενη, η οποία δεν κατέληξε πουθενά!

Ας περιμένουμε λίγο και θα δούμε!

Η ταραχή και ο εκνευρισμός κάποιων, μαρτυρούν και δείχνουν μεγάλο πολιτικό σεισμό στη χώρα μας!!!



Πρέβεζα 27-5-2015          Τάσος    Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου