Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Τα κροκοδείλια δάκρυα της Δύσης για τις αρχαιότητες της Παλμυρας στη Συρία!

          Έγραφα πριν ένα χρόνο περίπου, ότι οι Τζιχαντιστες είναι δημιούργημα των Αμερικανων και των Ευρωπαίων συμμάχων τους!

          Έγραφα ότι οι ίδιοι που είχαν φτιάξει ένα στρατό, από τα κοινωνικά αποβράσματα της Ευρώπης και της Αμερικής και τον είχαν ονομάσει "Αραβική Άνοιξη" αυτοί οι ίδιοι μέσα σε μια νύχτα τον μετονομασαν ΙSIS η καλύτερα Τζιχαντιστες!

          Η αλλαγή ονομασίας έγινε, διότι ο ντόπιος πληθυσμός δεν αποδέχονταν τους ξένους εισβολείς ενάντια στον Ασαντ πρόεδρο της χώρας τους!

          Έτσι οι Αμερικανοί τον ίδιο στρατό με τον οποίο πολεμούσαν τρία χρονια τον Ασαντ και δεν είχαν φέρει αποτελεσμα, τον ίδιο στρατό αφού τον ντυσανε στα μαύρα, τον ανακηρυξαν στρατό Μουσουλμάνων τρομοκρατών και ότι πολεμάει τη δύση στο όνομα του Μωάμεθ!

          Αφού οργάνωσαν και τρεις-τέσσερες προβοκάτσιες σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κατάφεραν να γίνει αυτός ο στρατός αποδεκτός από το ντόπιο πληθυσμό και τώρα κερδίζουν μάχες σε βάρος του Άσαντ, που ήταν και ο πολυποθητος στόχος των Αμερικανων και των συμμάχων τους!

          Το σχέδιο τους λοιπόν μέρα με τη μέρα οδεύει στην επιτυχία του και όσο για τις αρχαιοτητες της Παλμυρας καρφί δεν τους καίγεται, όπως άλλωστε δεν καίγονταν για τις σφαγές χιλιάδων αθωων, αφού ήταν μέρος του σχεδίου τους!!!



Πρέβεζα 24-5-2015            Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου