Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Παγκόσμιος θρύνος που φεύγει ο Βενιζέλος από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

          Παγκόσμιο το πένθος από την εγκατάλειψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

          Πρωτοφανης έκτασης πένθους, κινδυνεύει να καλύψει τον πλανήτη μας, εξ αιτίας της ξαφνικής και απρόσμενης εγκαταλειψηςτης προεδρίας του κινήματος από τον μεγάλο ηγέτη του, τον μέχρι χτες προεδρο, Βαγγέλη Βενιζέλο!

          Ο μεγάλος ηγέτης που στη διάρκεια της προεδρίας του κατάφερε να οδηγήσει το κόμμα του από το 44% που το παρέλαβε στο 4%, αποφασησε να φύγει από τη θέση του προέδρου, για να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να οδηγήσουν το κόμμα σε παρόμοιες νίκες!

          Εν τω μεταξύ εκατομμύρια οπαδοί του σε όλο τον κόσμο, έχουν κυριευτει από ένα είδος υστερίας, που δεν υπάρχει προηγούμενο σε όλο τον πλανήτη μας!

          Άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλλου, πλούσιοι και φτωχοί, κλαίνε απαρηγορητοι από το μεγάλο κακό που τους βρήκε!

          Η πολιτική του απερχόμενου ηγέτη τους, γεμάτη από φόρους, χαράτσια και μέτρα, τα οποία δεν άφησαν τίποτα όρθιο από το μέχρι τότε κοινωνικό κράτος, ειναι ο βασικωτερος λόγος και αιτία αυτής της ανεπανάληπτης υστερίας!

          Πολιτικοί αναλυτές όμως, γνωρίζοντες παρόμοιες περιπτώσεις, από αλλα κράτη και άλλους λαούς, ισχυρίζονται ότι τέτοια φαινόμενα γρήγορα θα ξεπεραστούν και όλα θα ηρεμήσουν, αρκεί ο νέος ηγέτης του κόμματος, να βρει έγκαιρα τα πατήματα της πολιτικής του προκατόχου του και τ ακολουθήσει απαρέγκλιτα!!!






Πρέβεζα 7-6-2015                               Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου