Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο φόβος των μεγαλοδημοσιογράφων για το ρόλο τους στη μνημονιακή περίοδο, ύστερα από τις αποκαλύψεις!

          Ταραχή έχει πέσει στους κύκλους των μεγαλοδημοσιογράφων, ύστερα από την αποκάλυψη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή της βουλής που διερευνά το χρέος, ότι ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση του κόσμου, χρηματοδοτούνταν και εκπαιδεύονταν από το ΔΝΤ ( Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) προκειμένου να περνάει στην Ελλάδα η πολιτική του ΔΝΤ όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα!










 
          Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης ως πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ κατά την επίμαχη περίοδο, γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε τότε το ΔΝΤ για να προωθεί και να εδραιώνει τη πολιτική του στη χώρα μας!


          Σύσσωμοι σήμερα στα πρωινάδικα, οι παρουσιαστές αναψοκοκκινισμένοι και εμφανώς ταραγμένοι, προσπαθούσαν να αποποιηθούν τέτοιο ρόλο και τέτοιες σχέσεις με το ΔΝΤ και έριχναν τα πυρά τους στον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, προκαλώντας τον να αποκαλύψει με επίσημο τρόπο, την όποια κατάσταση με ονόματα έχει στη κατοχή του!


          Βιάζονται οι μωρές παρθένες της δημοσιογραφίας, ποιος και πότε θα πάρει το δρόμο προς τη δικαιοσύνη, για το βρώμικο ρόλο που έπαιζαν χρηματιζόμενοι, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας και του λαού της!


          Όλοι μας θυμόμαστε με τι πάθος ο καθένας από αυτούς, στα μαύρα χρόνια της μνημονιακής περιόδου, υποστήριζε την αναγκαιότητα αυτής της κατάστασης που επιβλήθηκε στη χώρα μας και πως προσπαθούσε να αμβλύνει τις θανατηφόρες για το λαό μας επιπτώσεις της!


          Να μη βιάζονται τους συνιστώ, γιατί το καπάκι του βόθρου που λέγεται μνημόνια και τα όσα περιέχει ο βόθρος αυτός, από πρόσωπα και πράγματα και το ρόλο που έπαιξε ο καθένας τους απ όποια θέση και αν κατείχε κατά τη περίοδο αυτή των πέντε χρόνων, τα οποία χρόνια θα γραφτούν στην ιστορία με τα πιο μελανά χρώματα, το καπάκι αυτό έχει ήδη ανοίξει και τα όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, είναι μόνο ένα μέρος, της βρώμας που άρχισε να αναδύεται!


          Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σαν πρόεδρος της επιτροπής αυτής και τα άλλα μέλη της, βλέποντας τη βρωμιά που υπάρχει και τη δυσοσμία που αναδύεται από το βόθρο αυτόν, ζήτησαν να προμηθευτούν αντιασφυξιογόνες μάσκες, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους!!!

Οι παραπάνω φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι εντελώς τυχαίες!!



Τρίπολη 17-6-2015                                                  Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                                         www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου