Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Τελικά το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ θα μπει κάποτε σε ήρεμα νερά???


           Ευτυχώς που βρήκε χρόνο ο Τσίπρας, παρ όλες τις φουρτούνες που αντιμετωπίζει τούτες τις μέρες, λόγω των διαπραγματεύσεων και της συμφωνίας με τους εταίρους και κατέβηκε κάτω στη πλατεία Κουμουνδούρου, προκειμένου να σταματήσει το καυγά που έχει πάρει διαστάσεις μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το διορισμό της Παναριτη στο ΔΝΤ!




-   Σταματήστε! Τους φωναξε!
-   Ακυρώθηκε ο διορισμός της! 

-   Αρκετά πια!
-   Γελάει ο κόσμος μαζί μας!
-   Άντε στις δουλειές σας!


          Για μερικά λεπτά της ώρας ησυχασαν οι πάντες, αλλα πριν προλάβει ο Τσίπρας να γυρίσει στο γραφείο του, ακούστηκε μια φωνή μέσα από τους εμπλεκόμενους στον καυγά!

    -       Με το Βαρουφακη όμως τι θα γινει που πρότεινε το πρόσωπο αυτό???

          Και ο καυγάς ξαναφουντωσε, με επίκεντρο τον Βαρουφακη πλέον, γιατί πρότεινε για το ΔΝΤ ένα άτομο που δεν έχει κολλήσει ούτε μια αφισσα στη ζωή του, όπως χαρακτηρίστηκα φώναζε κάποιος δυνατα!

   -       Δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή η κατάσταση μου είπε ένας γείτονας της πλατείας Κουμουνδούρου, γιατί όταν τελειώνουν με το ένα όνομα, αρχίζουν τον καυγά με το άλλο!

   -       Άρχισαν πριν ενάμιση χρόνο με τον Οδυσσέα Βουδούρη, όταν ο Τσίπρας τον πρότεινε για υποψήφιο Περιφερειάρχη στη Πελοπόννησο!

   -       Μετά συνεχίστηκε με τις υποψηφιότητες για βουλευτές της Τζάκρη και της Ραχήλ!

  -        Ύστερα έγινε χαμός εδώ πέρα με το όνομα του Παυλοπουλου για τη προεδρεία της Δημοκρατίας!

  -        Συνεχίστηκε με τα ονόματα μιας σειράς υπουργών, αναπληρωτων υπουργών και Γενικών Γραμματέων υπουργείων!

  -        Ύστερα φούντωσε με το όνομα του Ταγματάρχη που προτάθηκε για το Δ.Σ της ΕΡΤ!

 -         Και τις τελευταίες μέρες κορυφώθηκε με τη Παναριτη που τη πρότεινε ο Βαρουφακης ως εκπρόσωπο της χώρας μας στο ΔΝΤ!

  -       Απο μια πλευρά ωραία ειναι μου είπε, γιατί περνάμε την ώρα μας και σκοτώνουμε το χρόνο μας, αλλα δεν βλέπω να σταματάει εδώ!

  -         Θα δεις μου ειπε, ότι και αν δεν συνεχιστεί με τα ονόματα και τον Βαρουφακη, θα συνεχιστεί με το περιεχόμενο της συμφωνίας, η οποία όπου να'ναι έρχεται! Και σιγά-σιγά έφυγε!

          Η αλήθεια ειναι ότι με άφησε σε σκέψεις ο Ανθρωπος αυτός και το ερώτημα μου ειναι:
Θα επαληθευτούν οι γνωρίζοντες τα όσα συμβαίνουν κάθε τόσο στη μέση της πλατείας Κουμουνδούρου και μάλιστα ενώπιον ακροατηρίου και θεατών από τους περαστικούς η θα διαψευστούν???

          Οι εξελίξεις που έρχονται θα μας το αποδείξουν!!!



 Πρέβεζα 2-6-2015              Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου