Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τι είναι και ποιούς έχει σαν πρωτοκλασάτα στελέχη το ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη???

          Είναι το ανάχωμα εκείνο, της ροής του κόσμου (των ψηφοφόρων) προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που φτιάχτηκε και προβάλλεται εντόνως από τα συστημικά κανάλια, κατ εντολή του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας!
Το στηρίζουν με κάθε τρόπο!
Εκτός από την έντονη προβολή του, την οικονομική του ενίσχυση, και προπαντός την στελέχωσή του με έμψυχο πεπειραμένο δυναμικό, τυγχάνει και της μεγάλης και σκανδαλώδους υποστήριξης από τους δημοσιογράφους των καναλιών και των εταιρειών δημοσκοπήσεων!
Ποιοί το στελεχώνουν, για να καταλάβουμε τι «Θεό» πρεσβεύουν αυτοί και το κόμμα τους!
Αρχηγός ελαίου Θεού, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Δημοσιογράφος του MEGA που παράτησε τη δουλειά του ξαφνικά και στρατεύθηκε στην υπόθεση αυτή!
Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος και μάλιστα η αμοιβή του, πολύ μακράν των άλλων συναδέλφων του!
         Ήταν επί σειρά ετών ο έμπιστος δημοσιογράφος της οικογένειας Παπανδρέου! Ακύρωσε τη συνάντηση προ μηνός με τον Τσίπρα, αλλά την πραγματοποίησε με τον Σαμαρά!
         Υποστήριζε την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, για να πάρει παράταση ζωής, η συγκυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου! Δεν συμφωνεί με το πρόγραμμα αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ, με το αιτιολογικό, ότι αν δώσει αυξήσεις στις κατώτερες συντάξεις και στους μισθούς ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί θα πάνε και θα τα φάνε!!!!
         Είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, στην εκπομπή "ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ" του Χατζηνικολάου!!!!
         Σπύρος Λυκούδης και Γρηγόρης Ψαριανός. Πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι έφυγαν από το κόμμα τους, γιατί ήταν υπέρ της συνέχισης της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ, στη συγκυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου! Και είναι υπέρ, όλων των άλλων, που υποστηρίζει ο αρχηγός τους!
         Θάνος Τζήμερος, Θεόδωρος Σκηλακάκης και Αντιγόνη Λυμπεράκη. Ήταν τα πρώτα στελέχη του κόμματος "Δημιουργία ξανά" που υποστήριζε τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό στην οικονομία της χώρας και όποιος αντέξει!
         Είναι υποστηρικτές των μνημονίων και είχαν κατέβει στις προηγούμενες εκλογές μαζί με τον Στέφανο Μάνο, τον θεωρητικό του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού, με όλες τις δυσάρεστες για τον εργαζόμενο λαό επιπτώσεις του!
         Ολτίν Λιναρδάτου και Δημήτρης Τσιόρδας.. Δημοσιογράφοι μια ζωή στην ΕΡΤ και πρόσφατα στην ΝΕΡΙΤ. Μοσχαναθρεμμένη και προστατευόμενη των εκάστοτε κυβερνήσεων η πρώτη!
Ειδικός σύμβουλος του διορισμένου πρωθυπουργού Παπαδήμου από Ν.Δ , ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και στη συνέχεια ειδικός σχολιαστής του ΣΚΑΙ, στις ειδήσεις των 9 μαζί με τη κα Κοσιώνη, με ειδική αποστολή να καταδικάζει και να επιτίθεται στις κινητοποιήσεις των απολυμένων, αλλά και να λιβανίζει καθημερινά από το κανάλι, τα ευεργετήματα των μνημονίων ο δεύτερος!
         Αυτά είναι τα βασικά στελέχη του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" που κάνουν κουμάντο τώρα στο κόμμα και όπως αποκάλυψε ο Μέμος Ιωάννου σε εκπομπή του MEGA σαν εκπρόσωπος του ποταμιού, υποψήφιος βουλευτής στη Β! Αθήνας, τις αποφάσεις είπε και τις προτάσεις του κόμματος, τις παίρνει ο Σταύρος Θεοδωράκης κυρίως, αφού δεν έχουμε όργανα στο κόμμα μας, που να συνεδριάζουν και να αποφασίζουν!!!
         Αυτό είναι το "ποτάμι" ιδιοκτησίας Σταύρου Θεοδωράκη και από πίσω του, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του κόμματος: καναλάρχες, τραπεζίτες, βιομήχανοι, μεγαλοκατασκευαστές και εφοπλιστές!
         Είναι αυτοί που αφού έστυψαν σαν λεμονόκουπα το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για να κάνουν τη δουλειά τους, στηρίζοντας τη Ν.Δ και στη συνέχεια, κατασκεύασαν το "ποτάμι" για να το χρησιμοποιήσουν. σαν εναλλακτική λύση των δύο προηγούμενων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!!!

Τρίπολη 15-1-2015                                      Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου