Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Με το πάγκο της ομάδας του κατεβαίνει στις εκλογές ο Βενιζέλος!!!

            Επιστολή έστειλε ο Βενιζέλος στο Σαμαρά, σε παραπονιαρικο ύφος, αλλά και σε τόνους διαμαρτυρίας!
           Του κλέβει λέει, τα καλύτερα στελέχη του, όπως είναι η Γκερεκου, χωρίς να του πει λέξη!
           Του διαφεύγει απ ότι δείχνουν τα πράγματα η λαϊκή ρήση, που λέει Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τετοια γράμματα θα μάθεις!
           Πρώτη και καλύτερη η Γκερεκου, η οποια προφανώς διεθετε την ικανότητα να πιάνει τα μαθήματα, αλλά και τα μηνύματα του δασκάλου, έκανε το βήμα και από την αυλή του σπιτιού του δασκάλου, πέρασε στα ενδότερα!
           Όπως έλεγε σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, δεν είχε τη παραμικρή δυσκολία να κάνει αυτό το βήμα, αφού χρονια τώρα τρώγανε και πίνανε μαζί με το δάσκαλο στην αυλή του σπιτιού του!
           Ο δε Σαμαράς, δικαιολογώντας τη στάση του αυτή, απέναντι στο φίλο του, έλεγε σε κολλητούς του, ότι ο Βενιζέλος έχει παίξει ήδη το ρόλο του να με στηρίζει και ότι τώρα ήρθε η ώρα του Σταύρου του Θεοδωράκη, του οποίου το ποτάμι με το καιρό που κάνει, κατεβάζει πράμα!
           Όμως έλεγε ο Σαμαράς, ότι γυαλίζει στο ρημαδιο του Βενιζέλου, καλό είναι να το μαζεύουμε!
           Αδύναμος αυτες τις μέρες, οπως είναι ο Βενιζέλος, ύστερα και από το κλέψιμο που του κάνει ο Παπανδρέου, παρακολουθεί με αμηχανία τα γεγονότα και περιορίζεται να μιξοκλαιει μπροστά στον Σαμαρά φοβούμενος μήπως και αλλα αστέρια της ομάδας του περάσουν από την αυλή μέσα στο σπίτι του Σαμαρά!
           Στη κατάσταση που βρίσκεται τώρα, δεν μπορεί να τάξει και να υποσχεθεί πράματα και αξιώματα και όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, αστέρια σαν τη ΓΚΕΡΕΚΟΥ και τη ΚΑΙΛΗ, τις ζητάνε ομάδες όπως η Ν.Δ που διαθέτουν εδώ που τα λέμε, Πολλα λεφτά!
           Δεν αποκλείεται, όπως σχολιάζουν διάφοροι αναλυτές, ο Βενιζέλος από δω και πέρα να πάει στις επικείμενες εκλογές με παίχτες από το πάγκο της ομάδας του!
           Δεν πειράζει λένε οι σχολιαστές!
Αν δεν ήξερε με ποιον δάσκαλο είχε καθήσει, ας ρώταγε να μάθει!!!


Τρίπολη 8-1-2015                               Τάσος Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου