Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Πότε και πως θα γλυτώσουμε από τη μανία τους???



 

Ολόκληρο εορταστικό διήμερο της πρωτοχρονιάς, το περάσαμε με το ν' ακούμε, Σαμαρά και παρατρεχάμενους, κανάλια και ραδιόφωνα, να προσπαθούν να βγάλουν από μία δήλωση του Γιάννη Τόλιου, οικονομολόγου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο ζουμί, λίγο λάδι!

          Προφανώς και το έχουν ανάγκη στο προεκλογικό τους αγώνα, αφού δεν υπάρχει κυβερνητικό έργο, που ν' αρέσει στο λαό, στους ψηφοφόρους δηλαδή και μ αυτό να πορευτούν στις κάλπες!

          Κάνουν προσπάθεια, μήπως και πείσουν κάποιο χριστιανό, να πιαστούν από κάποια δήλωση, κάποιο άρθρο, κάποια συνομιλία σε κανάλι, ενός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, να την επεξεργαστούν στα υπόγεια του Μαξίμου η της Λεωφόρου Συγγρού, όπου εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία διαστρέβλωσης της αλήθειας και δώσουν τροφή, σε Άδωνι, σε Τσαμτζή, σε Ασημακοπούλου, σε Σταμάτη, ακόμη και στον ίδιο το Σαμαρά, να βγουν στη πιάτσα και να λένε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

          Αυτό που κάνουν κάθε τόσο, όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης και όλου του κόσμου, να καλύπτουν κάποια κενά του προϋπολογισμού τους, με έκδοση  εντόκων Γραμματίων του Δημοσίου, τα οποία ως γνωστό τ' αγοράζουν κατά κύριο λόγο οι Τράπεζες, αλλά και όποιος ιδιώτης επιθυμεί, αυτό το τόσο συχνό και το τόσο γνώριμο σε όλους μας μέσο βραχυπρόθεσμου δανεισμού, οι κύριοι της Ν.Δ, μέχρι και ο ίδιος ο Σαμαράς, το χρησιμοποιούν εδώ και μέρες, σαν φόβητρο των ψηφοφόρων!

          Το είπε ο Τόλιος! Το είπε ο Τόλιος! Το είπε ο Τόλιος! Δεν ακούμε τίποτα άλλο ως επιχείρημα στον προεκλογικό τους αγώνα!

          Είναι φανερό, ότι στερούνται παντελώς κάθε λέξης, για να υποστηρίξουν τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε βάρος του λαού και της ίδιας της χώρας μας και προσφεύγουν σε παραποιημένες από τους ίδιους και από τα σκοτεινά επιτελεία τους, δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!

          Επενδύουν στο φόβο, στο τρόμο, στη κινδυνολογία και στη καταστροφολογία, αδιαφορώντας ακόμη και αν κάνουν κακό στην ίδια την οικονομία της χώρας, την οποία όπως δηλώνουν, κάνουν τα πάντα για να τη «σώσουν»!

          Η λύση, η συνταγή, το φάρμακο, γι αυτή τους την παθογένεια είναι να τους γυρίσουμε τη πλάτη μας!
          Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατό, δεν στέκει κάποιας στοιχειώδους Άνθρώπινης λογικής, οι δυνάμεις του σκότους, της διαπλοκής και της διαφθοράς, που φέρανε το λαό και τη χώρα στη καταστροφή, να παρουσιάζονται τώρα ως φρουροί των συμφερόντων μας, ως σωτήρες του λαου και της χώρας! 

Τρίπολη 3-1-2015                                          Τάσος  Παπαζαχαρίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου