Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οι Δεξιές Κυβερνήσεις, που τις εμπιστεύθηκαν οι λαοί σε Ισπανία και Πορτογαλία, κάνουν τώρα. εμάς τους Έλληνες να προσέξουμε!!!

Αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας, τα έζησαν πριν ένα χρόνο περίπου, οι λαοί της Ισπανίας και της Πορτογαλίας!!!
Εκεί, όπως τώρα και στην χώρα μας, έγιναν εκλογές, με το ίδιο σκηνικό, με τα ίδια συνθήματα, με τις ίδιες φοβίες και τα ίδια εκβιαστικά διλήμματα!!!
Στο τέλος, το οικονομικό κατεστημένο εκείνων των χωρών, κατάφερε να αρπάξει την ψήφο των λαών και έτσι εκλέχτηκαν και στις δύο χώρες, κυβερνήσεις με δεξιά φιλοσοφία και δεξιό αυστηρό προσανατολισμό!!!
Μετά από ένα χρόνο περίπου διακυβέρνησης από τις Δεξιές αυτές κυβερνήσεις, ακούμε, βλέπουμε και διαβάζουμε ότι τα μέτρα που παίρνουνε οι κυβερνήσεις αυτές, είναι αυστηρά προσανατολισμένα σε βάρος του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του μικροεπαγγελματία, του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του νέου επιστήμονα, του κάθε νέου και της κάθε νέας που είναι άνεργοι!!!
Μέτρα-Μέτρα-Μέτρα!!! 
Ατελείωτα μέτρα σε βάρος των οικονομικά αδυνάτων!!!
Όμως η ανεργία στα ύψη!!!
Η ύφεση της οικονομίας βαθαίνει!!!
Μαγαζιά κλείνουν!!!
Η υγεία και η παιδεία παραπαίουν!!!
Το κοινωνικό κράτος ξηλώνεται !!!
Τα ελλείμματα των προϋπολογισμών τους φουσκώνουν!!!
Δάνεια πάνω στα δάνεια συνεχίζουν και παίρνουν!!!
Οι οίκοι αξιολόγησης συνεχώς υποβαθμίζουν την πιστοληπτική τους ικανότητα!!!
Τα περιβόητα σπρέντ συνεχίζουν την ανιούσα!!!
Οι τράπεζες δηλώνουν πτώχευση!!!
Οι κυβερνήσεις δίνουν σωρηδόν χρήματα για να τις στηρίξουν!!!
Οι λαοί τους είναι καθημερινά στους δρόμους και διαμαρτύρονται!!!
Οικονομίες σε πλήρη αδιέξοδο!!!
Ποιο είναι όμως το κοινό τους χαρακτηριστικό;;;; Και ποια είναι η κοινή κατάληξη των χωρών αυτών;;;;;;
- Είναι η αυστηρή τήρηση των Μνημονίων, που και στα κράτη αυτά, η τρόϊκα τους έχει επιβάλει και οι Δεξιές κυβερνήσεις τους, με θρησκευτική ευλάβεια τα εφαρμόζουν!!!
- Γιατί, όπως και εμείς εδώ στη χώρα μας, προλάβαμε και πήραμε μία αρκετά καλή γεύση, το χειμώνα που πέρασε, από κυβέρνηση δεξιάς φιλοσοφίας!!!
- Τέτοια ακριβώς γεύση θα έχουμε μόνιμα στο στόμα μας, αν κάνουμε το λάθος και δώσουμε την ψήφο μας, εκεί που τη δώσανε πριν ένα χρόνο περίπου, οι λαοί της Ισπανίας και της Πορτογαλίας!!!!
- Κλείνουμε λοιπόν τα αυτιά μας στις σειρήνες του φόβου και του εκβιασμού και την Κυριακή 17 Ιουνίου ολοκληρώνουμε όλοι μαζί, αυτό που στις 6 Μάη ξεκινήσαμε!!!
- Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αναστολές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου