Τρίτη 15 Μαΐου 2012

" Αννούλα πες αλεύρι!!! Το φοιτητικό κίνημα σε γυρεύει!!!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Άννα Διαμαντοπούλου ως υπουργός παιδείας τότε, απειλούσε τους πάντες και τα πάντα, χτυπώντας με δύναμη το χέρι στο τραπέζι, δείχνοντας στο ακροατήριο την απόφασή της, να επιβάλει το νόμο της στα Πανεπιστήμια!!!
Όμως την έπαθε, όπως την έχουν πάθει πολλοί κατά το παρελθόν, σε τούτη τη χώρα!!!
Δεν έκλεισε ο νόμος της, ψηφισμένος και από την Ν.Δ, τότε που κάνανε τις πρώτες πρόβες πως θα συγκυβερνήσουν στην συνέχεια, δεν έκλεισε ούτε 6 μήνες ζωής, και το Φοιτητικό κίνημα την προσγείωσε κανονικά!!!
Έτσι η Άννα μας, έγινε Αννούλα!!! Και μουρμουράει βέβαια στα έδρανα της βουλής για το κατάντημά της!!!
Πως έγινε αυτό δεν το πολύ κατάλαβε!!! Αφού η κυρία μας!!! Η γόησσα της πολιτικής!!! Η ναζιάρα υπουργός, που δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς υπουργείο!!! 
Πως τα καταφέρνει, εδώ και 30 χρόνια, ένας θεός ξέρει!!! Δεν είχε υπολογίσει, ως αποδεικνύεται από τη ζωή, ότι δε περνάει ο πολιτικός τσαμπουκάς, ιδιαίτερα σε ένα χώρο σαν εκείνο των Πανεπιστημίων!!!
Πρέπει τέλος πάντων, ύστερα και από την σύσκεψη που έγινε σήμερα μεταξύ Παπαδήμου και Μπαμπινιώτη, που αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη, τις απειλές της Αννούλας και να χρηματοδοτήσουν τα ΑΕΙ , πρέπει να παραιτηθεί ως αποτυχούσα, μιας και τα χρόνια πέρασαν και η γοητεία της έχει ξεθωριάσει!!!
Φεύγοντας να μη ξεχάσει να συμβουλεύσει και τους νεότερους υπουργούς από το πάθημά της, ώστε να είναι πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με ρωμαλέο λαϊκό - φοιτιτικό κίνημα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου