Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η ΔΗΜ.ΑΡ και ο Κουβέλης οφείλουν μια εξήγηση στον Λαό!!!

Βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης ύστερα από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. 
Αφού πέρασαν οι προσπάθειες με τη σειρά, του Σαμαρά και του Τσίπρα, όταν ήρθε η σειρά του Βενιζέλου παρατηρείτε μια στροφή της ΔΗΜ.ΑΡ υπέρ σχηματισμού κυβέρνησης με Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ αλλά με την προϋπόθεση να είναι μέσα και ο ΣΥΡΙΖΑ !!!!.
Πέρα από το ότι δεν αναφέρονται σε δεσμεύσεις, δηλαδή τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση, εκείνο που προβληματίζει το κάθε αριστερό, είναι η εμμονή της ΔΗΜ.ΑΡ να θέλει σώνει και καλά μέσα σ’ αυτή την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Αυτό είναι το μυστήριο της υπόθεσης!!!!
Αν η ΔΗΜ.ΑΡ πιστεύει ότι μια τέτοια κυβέρνηση, με τη συμμετοχή Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ θα λύσει τα οξυμένα προβλήματα της κοινωνίας μας, τότε ας προχωρήσει στο σχηματισμό αυτής της κυβέρνησης και ας καρπωθεί αυτή όλο το όφελος και το πολιτικό κέρδος αυτού του εγχυρήματος!!!! Και να αφήσει το ΣΥΡΙΖΑ να εισπράξει την κατακραυγή του λαού από την απουσία του και τη μη συμμετοχή του!!!!
Μήπως όμως ξέρει η ΔΗΜ.ΑΡ ότι μια τέτοια κυβέρνηση, αντί να λύσει τα προβλήματα, θα συνεχίσει την φιλομνημονιακή πολιτική και τα προβλήματα θα οξυνθούν ακόμη περισσότερο και ως εκ τούτου θέλει να είναι μαζί και ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καεί και αυτός μαζί της????
Παιδιά της ΔΗΜ.ΑΡ μη ψάχνεται παρέα για το χορό του Ζαλόγγου!!!
Παιδιά της ΔΗΜ.ΑΡ μη ψάχνεται συνενόχους στο έγκλημα που πάτε να κάνετε σε βάρος του Λαού μας!!!
Παιδιά της ΔΗΜ.ΑΡ μη ψάχνεται να βρείτε φερετζέ, για να καλύψετε τις προθέσεις σας!!!
Αν νομίζετε ότι η πρότασή σας είναι σωστή και συνάδει με τη θέληση του Λαού, προχωρήστε και αφήστε το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τη δουλειά του!!!
Η ιστορία θα μας κρίνει όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου