Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τις πλατείες των συνοικιών της Αθήνας προτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας για να συναντηθεί με το Λαό!!!

Το κίνημα των πλατειών η το κίνημα των αγανακτισμένων όπως έχει γίνει γνωστό στη χώρα μας, πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένο για τους αγώνες του στο χρόνο που πέρασε!!! 
Αφού ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στις πλατείες προτίμησε να συναντήσει τον κόσμο!!! 
Τις πλατείες προτίμησε, προκειμένου να τον ενημερώσει για το τι έγινε και το τι ειπώθηκε κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, για τον σχηματισμό κυβέρνησης και ταυτόχρονα να ζητήσει από το Λαό την γνώμη του!!!
Τέτοιες Συνελεύσεις έγιναν συνολικά 72 σε αντίστοιχες πλατείες της Αθήνας τις μέρες που πέρασαν!!!
Το κίνημα των πλατειών, πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένο, αφού οι πλατείες μάλλον θα καθιερωθούν ως τόπος συνάντησης, από δω και πέρα, προκειμένου να συναντιέται ο Λαός με την πολιτική του ηγεσία, για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα προβλήματά του και τις λύσεις τους!!!
Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει αυτή την επιλογή, αφού είναι σε όλους γνωστό, ότι τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν σε όλες τις κινητοποιήσεις του Λαού και σε όλες τις συγκεντρώσεις στις πλατείες των πόλεων, μαζί με όλους τους άλλους συμπολίτες τους!!!
Να λοιπόν που ήρθε η ώρα της πλατείας!!!
Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να ρωτιέται ο Λαός και να αποφασίζει για την τύχη του!!!
Να λοιπόν που ήρθε η ώρα της πραγματικής Δημοκρατίας, εκείνης που γνωρίζουμε από την ιστορία μας, της Δημοκρατίας της άμεσης συμμετοχής του Λαού, όπου θα εκφράζεται, ύστερα από συγκέντρωση στο μέσον της πόλης του, που συνήθως είναι η πλατεία!!!
Λέτε οι πλατείες να αποκτήσουν την παλιά τους αίγλη;;;;;
Λέτε οι πλατείες να αποκτήσουν το παλιό τους νόημα;;;;;;
Λέτε οι πλατείες να γίνουν όπως στη Δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας, η εκκλησία του Δήμου!!!
Λέτε οι πλατείες να γίνουν τόπος ελέγχου και κριτικής του Λαού προς την Κυβέρνησή του!!!
Μπορεί και να γίνουν έτσι!!!
Μόνο που ο Λαός πρέπει να ολοκληρώσει την νίκη του, ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ και σ’ αυτές τις εκλογές που θα έχουμε στις 17 του Ιούνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου