Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μια αντίφαση της ζωής, που μαρτυράει ποιος έχει δίκιο στο θέμα των μεταναστών!!!

Συναντάω, βλέπω και ακούω ότι η αγανάκτηση και ο φόβος που δημιουργεί στην κοινωνία μας η συγκέντρωση πολλών μεταναστών στη χώρα μας, οδηγεί πολλούς, νέους ιδιαίτερα, να βρούνε λύση στο πρόβλημα, με την ψήφο τους στη χρυσή αυγή!!
Δεν μπορούν να θυμηθούν και να ξεχωρίσουν στο μυαλό τους οι συμπολίτες μας αυτοί, ότι οι κύριοι υπεύθυνοι για την διόγκωση αυτού του προβλήματος είναι οι κυβερνήσεις με δεξιά ιδεολογία, όπως είναι της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ που δεν κάνανε τίποτα, χρόνια τώρα, για την λύση του προβλήματος αυτού!!!
Πέρα όμως από τους κυβερνώντες και οι βιομήχανοι αλλά προπαντός οι εφοπλιστές οι θεωρητικοί υποστηριχτές των δεξιών και ακροδεξιών ιδεολογιών, αλλά και οι βασικοί χρηματοδότες αυτών των παρατάξεων, χρησιμοποιούν κατά κόρο στις δουλειές τους, στα εργοστάσια, στα καράβια τους, αλλοδαπούς για χαμηλά μεροκάματα και συνάμα για μεγάλα κέρδη και πετάνε στο δρόμο Έλληνες εργαζόμενους!!!
Από αυτό και μόνο θα καταλάβουμε ότι οι κυβερνήσεις και τα κόμματα με δεξιά ιδεολογία και πολύ περισσότερο τα άκρα αυτών των ιδεολογιών, όπως είναι η χρυσή αυγή, στην ουσία θέλουν τους μετανάστες για μικρά μεροκάματα και μεγάλα κέρδη των αφεντικών τους!!!
Γι’ αυτό λοιπόν δεν μιλάνε για την ριζική λύση του προβλήματος, αφού εξυπηρετεί δύο στόχους:
1. Τα υπερκέρδη των αφεντικών τους από τη μία μεριά!!! Και
2. Την εύκολη δικαιολογία απέναντι στους νέους άνεργους ότι για το κατάντημά σας φταίνε οι μετανάστες!!!
Οι νέοι αυτοί που τσιμπάνε στις εύκολες λύσεις, όπως: 
Να τους διώξουμε!!! 
Να τους πνίξουμε!!! 
Να τους σκοτώσουμε, δηλαδή ο καθένας τους να γίνει δολοφόνος, ίσως να είναι και αυτό ένα όραμα που τους επιφυλάσσει η δεξιά τους ιδεολογία!!! 
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα λύνεται μόνο με την καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνο 2 που έχουν υπογράψει Ν,Δ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων σε όλους τους μετανάστες, ώστε να φύγουν να πάνε στις Ευρωπαϊκές χώρες για να γίνει το πρόβλημα Ευρωπαϊκό και όχι Ελληνικό!!!
Μόνο τότε θα αναγκαστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει μέτρα, να μην ανοίγει πληγές με τους πολέμους στις χώρες από τις οποίες προέρχεται, ο μεγάλος όγκος των μεταναστών!!!
Επίσης πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι αν δεν ανεβεί κάπως το βιοτικό επίπεδο αυτών των λαών, ποτέ δεν θα σταματήσει το μεταναστευτικό κύμα από τις φτωχές στις πλούσιες χώρες!!!
Ύστερα θα πρέπει η χρυσή αυγή να μας πει, αν εγκρίνει λύσεις τέτοιες, με μαχαίρια και τσεκούρια, από τους αντίστοιχους χρυσαυγίτες των Ευρωπαϊκών χωρών, όπως έκανε πρόσφατα ο ιδεολογικός συγγενής τους στην Νορβηγία και να επιτίθενται, να σκοτώνουν, να καίνε ζωντανούς και να μαχαιρώνουν τους Έλληνες μετανάστες, που φεύγουν από την πατρίδα μας τελευταία κατά χιλιάδες, για να βρούνε μια καλύτερη ζωή σε άλλη χώρα!!!
Πρέπει λοιπόν με ψυχραιμία, να καθίσουν οι νέοι αυτοί, που δυστυχώς δεν διαβάζουν προγράμματα κομμάτων, δεν ασχολούνται με την πολιτική, να κάνουν τον κόπο και να ξεχωρίσουν πιο κόμμα έχει ρεαλιστικές λύσεις στο πρόβλημα αυτό και όχι κραυγές, συνθήματα, μαχαίρια και τσεκούρια ενάντια στο πρόβλημα!!!
Γιατί τα ιδεολογικά αφεντικά τους και οι χρηματοδότες τους, τρίβουν από χαρά τα χέρια τους όταν βλέπουν ότι οι νέοι της χώρας μας είναι για τα καλά εγκλωβισμένοι στα σχέδιά τους!!!
Άλλωστε η ιστορία μας διδάσκει, ότι και στη Γερμανία το 1936 με την μεγάλη κρίση και την μεγάλη ανεργία, χρησιμοποίησαν τους Εβραίους τότε γιατί δεν υπήρχαν Πακιστανοί και διευκόλυναν τον Χίτλερ, ιδεολογικό συγγενή της χρυσής αυγής, να πάρει την εξουσία και αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα οδήγησε τους λαούς της Ευρώπης στον πιο αιματηρό και καταστροφικό πόλεμο που γνώρισε μέχρι τώρα ο πλανήτης μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου