Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας έδειξε πως πρέπει να γίνεται ο Προεκλογικός Αγώνας των κομμάτων!!

Το Δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης που παραβρέθηκε και έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό!!!
- Μου αρέσει το επίπεδό σας!!! Μου αρέσει ο πολιτισμός σας!!! Μου αρέσει η κουλτούρα σας!!!
- Ενώ τα άλλα κόμματα μιλάνε για αριθμούς, για υποσχέσεις, για ρουσφέτια!!!
- Εσείς συζητάτε και ανταλλάσσετε απόψεις για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα!!!
- Είστε για τον Δήμο μας, ένα σοβαρό και αξιόλογο ανθρώπινο κεφάλαιο!!!
Είναι αλήθεια!!! 
Αυτή είναι η διαφορετικότητα του ΣΥΡΙΖΑ από τα άλλα πολιτικά κόμματα της χώρας μας!!!
- Ούτε χτυπήματα στην πλάτη!!! 
- Ούτε καταγραφή σε λίστα προσωπικών αναγκών!!! 
- Ούτε μοίρασμα καρτών με τηλέφωνα και διεύθυνση για συνάντηση μετά τις εκλογές στο γραφείο του βουλευτή!!! 
- Ούτε – Ούτε – Ούτε!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι διαφορετικό και το διαπίστωσε εύκολα κάποιος που παραβρέθηκε χθες βράδυ στο Μεγάλο Καφενείο της πόλης μας!!!
- Πέντε εξαιρετικοί άνθρωποι: Πανεπιστημιακοί, Συγγραφείς και Καλλιτέχνες, μας μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας καθημερινά!!!
- Εξήγησαν τα βαθύτερα αίτια της όξυνσης αυτών των προβλημάτων και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την λύση τους!!!
- Όλα έγιναν τόσο όμορφα, τόσο πολιτισμένα, τόσο ανθρώπινα, έτσι όπως ταιριάζει στην παράδοσή μας και στον πολιτισμό μας!!!
- Ούτε φουσκωμένα μπράτσα!!!
- Ούτε τατουάζ στους σβέρκους!!!
- Ούτε άναρθρες κραυγές!!!
- Ούτε συνθήματα και βωμολοχίες ενάντια στους αντιπάλους!!!
Αντίθετα, πείρε ο καθένας μας μια γεύση, για το τι θα πει Αριστερά και τη Ελλάδα θέλει να φτιάξει!!!
- Όπως είπε ο Πανεπιστημιακός Σεβαστάκης: Μας μάθανε να είμαστε δήθεν!!! Όχι τι γνώσεις έχεις και τι βγαίνει από το στόμα σου!!! Αλλά τι έχεις, τι φοράς και που συχνάζεις!!!
- Όπως είπε ο καθηγητής του Εργατικού Δικαίου Τάσος Πετρόπουλος: Μας τα πήρανε όλα!!! Εκείνα που με αγώνες κερδίσανε οι πρόγονοί μας, τις προηγούμενες δεκαετίες!!!
- Όπως είπε η Πανεπιστημιακός κα Σαλίμπα: Έχουνε την οικονομική δύναμη αυτοί, αλλά εμείς έχουμε τη δύναμη της επικοινωνίας μέσα από το διαδίκτυο!!!
- Όπως είπε ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και λογοτέχνης Στέλιος Ελληνιάδης: Εμείς φτιάξαμε μια Ελλάδα υπερήφανη και αξιοπρεπή και τώρα την καταντήσανε Ελλάδα της φτώχιας, της υποτέλειας, της ζητιανιάς και της οσφυοκαμψίας !!! 
- Όπως είπε, συγνώμη δεν είπε, αλλά τραγούδησε στο τέλος η Νάντια Καραγιάννη και η κομπανία Φίλοι του Στέλιου, Ελληνικά έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια!!!
- Μια ατμόσφαιρα γεμάτη, από αγάπη, από αλληλεγγύη, από όρεξη και διάθεση ώστε να φτιάξουμε και να παραδώσουμε στις επερχόμενες γενιές κάτι το ξεχωριστό!!!
- Αυτή είναι η Ελλάδα της Δημοκρατίας, του πολιτισμού, της ευαισθησίας, της φιλοξενίας και της ανθρωπιάς!!!
- Δεν είναι η Ελλάδα της μαύρης μπλούζας, του στιλέτου στην κωλότσεπη, του καδρονιού στο χέρι, του τατουάζ στα φουσκωμένα μπράτσα, στους χοντρούς σβέρκους και στις υπεραναπτυγμένες πλάτες!!! 
- Δεν είναι η Ελλάδα, η χώρα της κλωτσιάς, της γροθιάς, του μαχαιρώματος και της επιθετικότητας!!!
- Αλλά που να βρεθεί η ψυχραιμία και η πνευματικότητα στην Ελλάδα του Κωστόπουλου, του Θέμου, της μαγκιάς, του ριξίματος, του βολέματος και της αρπαχτής!!!
- Ελπίζουμε, πιστεύουμε και θα αγωνιστούμε να νικήσουν σ αυτές τις εκλογές: Οι πανανθρώπινες αξίες και τα πανανθρώπινα ιδανικά που μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοί μας από τους αρχαιοτάτους χρόνους και με τα οποία μπολιάσαμε ολόκληρη την ανθρωπότητα!!!!!
- Κύριοι και συναγωνιστές για μια καλύτερη Ελλάδα!!! Σεβαστάκη, Σιώκο, Πετρόπουλε, Ελληνιάδη και αγαπητές μου κυρίες και συναγωνίστριες Σαλίμπα, Νάντια Καραγιάννη με την κομπανία σου!!! 
- Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που μας χαρίσατε μια τόση πολύτιμη και ευχάριστη βραδιά!!!
- Ποιο πολύ ευχαριστούμε την συντρόφισσα Γιαννούλη Αντωνία, υποψήφια βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, για την ωραία της ιδέα να οργανώσει και να πραγματοποιηθεί αυτή η εξαιρετική βραδιά που έγραψε ιστορία για την πόλη μας και τους ανθρώπους της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου