Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σε όλα τα Υπουργεία υπάρχουν δύο και τρείς υποψήφιοι για το καθένα!!! Μόνο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος από την πρώτη στιγμή, υποψήφιος είναι ένας και μοναδικός!!! Ποιος λέτε;;;;; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!! Γιατί;;;;;;;

Όταν η Ντόρα αλλάζει στρατόπεδο, πολιτικό εννοείται!!! Η κίνησή της αυτή σίγουρα συνοδεύεται από ανταλλάγματα!!!
Στην περίπτωση που προσχώρησε στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να κλείσουν το δρόμο προς την εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί πρέπει να παίξανε μεγάλα παιχνίδια!!! Και να πήρε πανάκριβες υποσχέσεις!!!
Μία από αυτές, πρέπει να ήταν και η υπουργοποίηση του αδελφού Κυριάκου, στο σημαντικής σημασίας από πλευράς τζόγου, Υπουργείο Περιβάλλοντος-Βιομηχανίας και Ενέργειας!!!
Όταν μιλάμε για τζόγο, εννοούμε την αποκρατικοποίηση των καλύτερων και πιο κερδοφόρων Επιχειρήσεων του Δημοσίου, όπως ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, Ελληνικά Πετρέλαια!!! Και οι χορηγήσεις αδειών από το Δημόσιο, για πάσης φύσεως Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας(ΑΠΕ), όπως Ανεμογεννήτριες- Φωτοβολταϊκά-Γεωθερμία – Υδροηλεκτρικά κλπ!!! Ως επίσης και για το γιγαντιαίο πρόγραμμα Ήλιος!!!
Καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το τι πρόκειται να γίνει με το αρμόδιο Υπουργείο και τους επιχειρηματικούς ιδιωτικούς Ομίλους, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μεγάλα μερίδια από τις ως άνω Επιχειρήσεις φιλέτα του Δημοσίου!!!
Γι’ αυτό λοιπόν κλείδωσε από πολύ νωρίς το όνομα του Κυριάκου στο πιο σημαντικό Υπουργείο!!! Και μάλιστα χωρίς να ακούγεται να παίζει στο Υπουργείο αυτό και άλλο όνομα!!!
Θα παρακολουθήσουμε από κοντά τις αποφάσεις του Υπουργείου αυτού, για τις ποιο πάνω υποθέσεις και τότε θα βγάλουμε πιο ασφαλή και σίγουρα συμπεράσματα!!!
Καλό θα είναι πάντως, να κρατήσουμε τα παραπάνω, στην μνήμη μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου