Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η Κωλοτούμπα του Σγουρού που έφερε τα πάνω-κάτω σε προηγούμενη απόφαση για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.



            Τη περασμένη Τρίτη το βράδυ συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής και πήρε απόφαση να μην εγκρίνει την αύξηση του συντελεστή δόμησης, στο χώρο που παραχωρεί η κυβέρνηση στο καβούρι, με τη πώληση του ξενοδοχείου Αστέρα σε ιδιώτη.
           Ήταν μία απόφαση που συνάδει με το γενικότερο λαϊκό αίσθημα της ευρύτερης περιοχής, που δεν θέλει όλος ο χώρος στο καβούρι να χτιστεί με επαύλεις για πώληση, δώρο ουσιαστικά στον ιδιώτη ο οποίος θα αγοράσει το ξενοδοχείο.
           Μιλάμε για μια έκταση 3.000 στρεμμάτων, χάρισμα στον αγοραστή του ξενοδοχείου που θα αξιοποιήσει και θα εκμεταλλευτεί αυτή τη τεράστια έκταση, όπως γουστάρει και όπως τον βολεύει.
            Μέσα σε δύο μέρες ο απερίγραπτος και αχαρακτήριστος Περιφερειάρχης, προκάλεσε νέα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αφού έκανε ενώπιον «Θεού και ανθρώπων» αυτή τη θαυμάσια κωλοτούμπα, θέλησε να πάρει νέα απόφαση, αντίθετη με τη πρώτη και να επιτρέπει στον ιδιώτη να κάνει ότι θέλει μέσα σ αυτή τη πανέμορφη έκταση.
            Ποιος να ξέρει άραγε, τι  μεσολάβησε μέσα σε δύο νύχτες;;;;
            Το σίγουρο είναι ότι οι κάτοικοι πολλά βάζουν στο μυαλό τους, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να συμπράξουν με τον Περιφερειάρχη στο έγκλημα αυτό!
            Έτσι λοιπόν αντέδρασαν στη διάρκεια του δεύτερου Περιφερειακού Συμβουλίου και προπαντός όταν είδαν την κωλοτούμπα, την τόσο άγαρμπη και τόσο ύποπτη, που πραγματοποίησε ο κος Περιφερειάρχης.
            Όμως στα κανάλια σήμερα το πρωί, οι μαθημένοι και συνηθισμένοι στις κωλοτούμπες δημοσιογράφοι, παρουσίασαν με περίεργο τρόπο τα όσα συνέβησαν χτες το βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο και βρήκαν την αφορμή να κάνουν άλλη μία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, για τη φασαρία που δημιούργησαν στελέχη του.
            Μάλιστα βγάλανε στο γυαλί και το «νοικοκύρη» όπως τον αποκαλούσανε, το κο Περιφερειάρχη που και αυτός με τη σειρά του έριξε ότι χολή και φαρμάκι του είχε απομείνει από χτες το βράδυ ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ.
            Κύριοι των καναλιών και της διαστρέβλωσης της αλήθειας, ξέρουμε χρόνια τώρα το  ρόλο σας!.
            Μετά και από το δωράκι που σας έκανε, προ ημερών η κυβέρνηση, που σας έδωσε εντελώς δωρεάν τις συχνότητες, ξέρουμε ότι θα μας χορτάσετε στο ψέμα και στη παραπληροφόρηση!
            Ξέρουμε τον αντίπαλό σας που είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα σας βάλει να πληρώσετε τη συχνότητα που σας χάρισαν Σαμαράς και Βενιζέλος και ξέρετε ακόμα ότι τα δανεικά και αγύριστα που σας δίνουν αφειδώς οι τράπεζες, θα τα γυρίσετε πίσω και με τους ανάλογους τόκους, γιατί είναι χρήματα του Ελληνικού λαού.
Ρίξτε όσο έχετε καιρό ακόμη ότι φαρμάκι και χολή σας έμεινε, γιατί είναι πολύ κοντά η ώρα της «Δευτέρας παρουσίας» και τότε θα δούμε αν θα πάτε στη κόλαση η στο Παράδεισο!

Τρίπολη  30-11-2013                                 Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                           www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου