Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Όταν φτάνει για τον κάθε βουλευτή η ώρα της κρίσης!!!!



     -     Αυτό το παιχνιδάκι σε βάρος του Ελληνικού λαού, που παίζεται καθημερινά στις τηλεοράσεις από βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να πάρει τέλος.!
     -     Δεν είναι δυνατό να το ανεχτούμε  άλλο!
     -     Δεν είναι δυνατό να μας κοροϊδεύουν τόσο ασύστολα!
     -     Δεν είναι δυνατό να υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας!
     -     Δεν είναι δυνατό να μας περνάνε για μαλ…κες!
     -     Το έχουν κάνει μόδα πλέον!
     -     Το άρχισε δειλά-δειλά ο Κακλαμάνης της Ν.Δ και αμέσως μετά ο Παυλόπουλος της Ν.Δ και στη συνέχεια το πήραν σχοινί κορδόνι  μικροί-μεγάλοι, νέοι και παλιοί, σοβαροί και γελοίοι, βουλευτές της Ν.Δ  αλλά και του ΠΑΣΟΚ!
     -     Ποια είναι η συνταγή;;;;;
     -     Μπροστά στο λαό καθημερινά, όταν θα μιλάμε στις τηλεοράσεις, θα ασκούμε έντονη κριτική στη κυβέρνηση, αλλά όταν θα έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας, θα ψηφίζουμε ΝΑΙ σε οτιδήποτε!
     -     Όταν χρειαστεί, θα τα ρίχνουμε η θα τα χώνουμε στο Στουρνάρα, σαν το κύριο υπεύθυνο για ότι αντιλαϊκό ψηφίζεται και θα βγάζουμε λάδι το Σαμαρά και Βενιζέλο, ότι τάχα μου οι άνθρωποι δεν φταίνε σε τίποτα!
     -     Γι αυτό λοιπόν σήμερα και αύριο μέσα στη βουλή, ο καθένας από τους βουλευτές να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στον Ελληνικό λαό και αν δεν συμφωνεί για τα όσα κάνει και ψηφίζει το δίδυμο Σαμαράς-Βενιζέλος να ψηφίσει κατά της κυβέρνησης αυτής και υπέρ της πρότασης δυσπιστίας στη κυβέρνηση, που κατέθεσε  ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
     -     Η δε ΔΗΜΑΡ να σταματήσει να το παίζει και με τη μπάλα και με το μπαλάκι, να αφήσει τα Μα…. και τα Μου…. και να τοποθετηθεί τη Κυριακή το βράδυ αν είναι με το λαό η με τους δυνάστες του!!!

Τρίπολη  8-11-2013                                     Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                              www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου