Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Νέα τρομοκρατική επίθεση χθες το πρωί στα Χανιά της Κρήτης.



            Όπως έγινε γνωστό από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, λίγες μέρες μετά την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο νεαρών ατόμων, άλλη μία παρόμοια τρομοκρατική επίθεση, έγινε στα Χανιά της Κρήτης με θύμα αυτή τη φορά ένα 74χρονο και θύτες δύο νεαρές κοπέλες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, χρώματος μαύρου, αλλά με κριμένα τα χαρακτηριστικά τους, αφού φορούσαν κράνος και οι δύο λευκού χρώματος.
            Οι δύο νεαρές κοπέλες, πλησίασαν με τη μηχανή τους τον συγκεκριμένο άνδρα και με ταχύτητα αστραπής, τράβηξαν τα πιστόλια τους, χωρίς όμως να προλάβουν να πατήσουν τη σκανδάλη τους!
            Ο άτυχος άνδρας, όπως έλεγε κατόπιν στους δημοσιογράφους στενός συγγενής του, που τον συνόδευε εκείνη τη στιγμή, πρόλαβε και πριν εκπυρσοκροτήσουν τα πιστόλια των δύο επιτιθέμενων κοριτσιών, έβγαλε το δικό του πιστόλι και αυτοπυροβολήθηκε, γιατί όπως έλεγε τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τα όσα έγιναν: «θα προτιμούσε να σκοτωθεί με τα ίδια του τα χέρια παρά από ξένα και προπαντός αγνώστων ανθρώπων»!
            Δεν ήθελε όπως έλεγε, να τους κάνει τη χάρη, να αισθάνονται επιτυχημένοι στην δολοφονική τους αποστολή  και ικανοποιημένοι από το ειδεχθές έργο τους!
            Έκπληκτες και ταραγμένες προφανώς από τα όσα αντιμετώπισαν οι δύο τρομοκράτισσες, αφού κάτι τέτοιο δεν το περίμεναν, παρ όλο τον επαγγελματισμό που είχαν επιδείξει  μέχρι εκείνη τη στιγμή, έκαναν επί τόπου αναστροφή με τη μηχανή τους και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφήνοντας όμως στο τόπο της επίθεσης  το πιστόλι τους, το οποίο μάλλον  από τη σύγχυση τους έπεσε και τώρα βρίσκεται στη κατοχή της αστυνομίας, όπου εξετάζεται από τους εμπειρογνώμονες στα ειδικά εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής!
            Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια ανώτερο στέλεχος της αντιτρομοκρατικής, το συγκεκριμένο πιστόλι είναι μάρκας «Εξώδικου» και Σαμαροβενιζελικής κατασκευής, έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένως κατά το παρελθόν σε πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ την υπηρεσία μας στον εντοπισμό των δραστών!
            Από τα όσα πρόλαβε ν΄ ακούσει ο  συγγενής που συνόδευε το θύμα, η μία από τις τρομοκράτισσες απευθυνόμενη προς τον άτυχο άνδρα είπε δυνατά: Αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε και θα έπρεπε να είχες πληρώσει τις οφειλές σου!
            Άνθρωποι που ασχολούνται χρόνια με το έγκλημα υποστηρίζουν ότι, αν ισχύουν τα όσα κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, το θύμα θα πρέπει να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με το δημόσιο όπως:  καταβολή φόρων εισοδήματος, χαράτσια, Φόροι ακίνητης περιουσίας η με άλλο φυσικό πρόσωπο όπως: δανεικά για να βγάλει το μήνα η μαζεμένες οφειλές από ενοίκιο η από κοινόχρηστα!
            Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, περιμένει με αγωνία την ανάληψη ευθυνών από κάποια τρομοκρατική οργάνωση, με ανακοίνωση που θα στείλει σε εφημερίδα, όπως συμβαίνει συνήθως.
            Όμως έμπειροι κύκλοι που αναλύουν και σχολιάζουν τέτοια γεγονότα, ισχυρίζονται ότι τέτοια ανακοίνωση δεν πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας, πολύ περισσότερο όταν το κτύπημα έχει να κάνει με ανοιχτούς λογαριασμούς με το δημόσιο η με οφειλές ενοικίων και κοινοχρήστων, αφού μέχρι τώρα έχουμε εκατοντάδες έως και χιλιάδες τρομοκρατικές επιθέσεις με τα αντίστοιχα θύματα και ανάληψη ευθυνών από κάποιον δεν έχουμε δει μέχρι τώρα!

Τρίπολη 7-11-2013                                             Τάσος    Παπαζαχαρίας
                                                                       www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου