Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το μήνυμα που στέλνει η διαφοροποίηση της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ κας Τζάκρη!



            Μετά τον Κρίτωνα Αρσένη, τον Ευρωβουλευτή που αποχώρησε από την ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, άλλη μία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να χαιρετήσει το κόμμα της κάτω από την πίεση των γεγονότων.
            Πρόκειται για τη Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία βρήκε τη δύναμη να διαχωρίσει τη θέση της από το περίεργο σφιχταγκάλιασμα  Σαμαρά-Βενιζέλου!
            Προφανώς  εν όψη της υπόθεσης των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά  που βρωμάει και ζέει, θέλοντας να κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπειά της, έσπευσε να πάρει αποστάσεις από το πρόεδρό της, που δίνει τώρα γη και ύδωρ στο Σαμαρά, ώστε εκείνος να του παρέχει την ανάλογη προστασία και ο ίδιος να παραμένει πρωθυπουργός!
-          Για μας!
-          Για όλους τους αδικημένους! 
-          Γι αυτούς που πληρώνουν μόνιμα το μάρμαρο!
-          Για όσους κινδυνεύουν να τους πάρουν το σπίτι τους!
-          Για όλους τους άνεργους!
-          Γι αυτούς που δεν έχουν χρήματα ν αγοράσουν τα φάρμακά τους!
-          Γι αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα και η ΔΕΗ τους το έχει κόψει και τώρα ζούνε στο σκοτάδι!
-          Γι αυτούς που έχουν από καιρό χάσει τον ύπνο τους επειδή δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τις παντός είδους υποχρεώσεις τους!
-          Για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, που βογγάει απ αυτή την αντιλαϊκή πολιτική!
Αυτό που έγινε χθες το βράδυ στη βουλή, από τη κα Τζάκρη, είναι:
-          Μια αχτίδα φωτός!
-          Μια μικρή ελπίδα ζωής!
-          Ένα σημάδι αισιοδοξίας, από τα όσα θα ακολουθήσουν!
           Η φυγή της κας Τζάκρη, είναι η κορυφή του παγόβουνου που έχει σχηματιστεί από καιρό μέσα στο ΠΑΣΟΚ, εξ αιτίας των όσων κάνει ο αρχηγός του και απλά θα φανεί και το υπόλοιπο παγόβουνο εντός των ημερών, με την ψήφιση του προϋπολογισμού και των άλλων αντιλαϊκών νόμων: ( Φορολόγηση Ακίνητης περιουσίας-Κλείσιμο Αμυντικών Βιομηχανιών-Απολύσεις εργαζομένων- Μέτρα ενάντια στο εισόδημά μας, για να κλείσουν οι μαύρες τρύπες των ασφαλιστικών ταμείων κλπ).
-          Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η αρχή για το γκρέμισμα του κυβερνητικού παραπετάσματος άρχισε!
-          Οι ομάδες των διαμαρτυρόμενων βουλευτών της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, για τα όσα πρόκειται να γίνουν σε βάρος του Ελληνικού λαού, θα αναλάβουν και πιο συγκεκριμένη δράση!
-          Παίρνοντας θάρρος από την ηρωϊκή και πατριωτική  στάση της κας Τζάκρη, θα βρούνε και αυτοί την ανάλογη δύναμη να σηκώσουν το ανάστημά τους και να φωνάξουν ένα βροντερό ΟΧΙ στη συνέχιση της εξαθλίωσης του λαού και την υποδούλωση της Πατρίδας μας!

Τρίπολη 11-11-2013                            Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                     www,tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου