Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

«Το Ποτάμι» δεύτερο θύμα στο σενάριο στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη!



"Το Ποτάμι" είναι το δεύτερο κατά σειρά πολιτικό κόμμα, που δήλωσε πρόθυμο να στηρίξει το σενάριο του κατεστημένου της διαπλοκής και της διαφθοράς στη χώρα μας!


Θύμα και αυτό της προσπάθειας που γίνεται με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, ώστε να παρουσιαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι μόνο ο μοναδικός και ο πιο φερέγγυος πολιτικός εκσυγχρονιστής, αλλά ο πολιτικός οδοστρωτήρας που θα ισοπεδώσει στο πέρασμά του κάθε στραβό και ανάποδο που υπάρχει στη χώρα μας από το αμαρτωλό παρελθόν της!


Πιστός και υπάκουος στο κάλεσμα αυτό των κυκλωμάτων της διαπλοκής και της διαφθοράς ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνεισφέρει και αυτός τον "οβολό" του στο κοινό ταμείο της προσπάθειας αυτής, παραχωρώντας και αυτός ένα από τα πιο άξια στελέχη του τον βουλευτή του κόμματός του τον Ιάσονα Φωτήλα!


Τι να κάνει και ο Ιάσονας, δήλωσε ευθαρσώς αιφνιδιάζοντας τους πάντες ακόμα και αυτόν τον Καμπουράκη στην εκπομπή " ΩΡΑ ΜΕGΑ" την ώρα της πιο ψηλής ακροαματικότητας ότι:
-   Ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει και να περπατήσει χωρίς ταλαντεύσεις τη προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας μας, είναι ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρέπει όλοι μας να συμπλεύσουμε μαζί του!


Μετά λοιπόν τον Λεωνίδα Γρηγοράκο από το ΠΑΣΟΚ και επειδή το σενάριο θέλει και κάποιον από το «ΠΟΤΑΜΙ», έτσι για να δέσει το γλυκό όσο το δυνατόν καλύτερα και να σερβιριστεί με περισσότερη αυτοπεποίθηση στον Ελληνικό Λαό!

Το ρόλο της «αρμπαρόριζας» και του «γαρύφαλλου», προκειμένου να δώσουν αρώματα στο γλυκό κουταλιού που ετοιμάζουν τα κυκλώματα στήριξης της απέλπιδας αυτής προσπάθειας, η οποία προσπάθεια θέλει, να παρουσιάσουν κάτι σαν αντίπαλο δέος στη προσωπικότητα και στη δυναμική του Αλέξη Τσίπρα, έρχονται να παίξουν αυτό τον ρόλο, καπάκι σε όλα τ άλλα και οι χωμένες στο βούρκο της βρωμιάς και της αμαρτίας, οι Εταιρίες δημοσκοπήσεων!


Τρείς και μισή ποσοστιαίες μονάδες παίρνει παραπάνω η Ν.Δ από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις δηλώσεις και τη φασαρία που προκάλεσαν οι δηλώσεις αυτές, του Λεωνίδα Γρηγοράκου στο κόμμα του το ΠΑΣΟΚ !!!!
Τέσσερες και μισή ποσοστιαίες μονάδες παίρνει παραπάνω η Ν.Δ από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις δηλώσεις του Ιάσονα Φωτήλα του "Ποταμιού"!!!


Πολύ ωραία λοιπόν πάνε τα πράγματα για τον νέο σωτήρα μας, ο οποίος βέβαια:
- Δεν έρχεται, αλλά ούτε έχει κάποια σχέση από το αμαρτωλό παρελθόν???
- Δεν έχει ποτέ βάλει τα χέρια του στα όσα μας οδήγησαν σ αυτή τη κατάσταση???
- Δεν έχει ακουστεί να λαμβάνει δωράκια από εταιρίες της διαφθοράς???
- Δεν έχει χρηματίσει ως υπουργός εφαρμόζοντας τα πιο σκληρά μέτρα σε βάρος του λαού???
Αλλά κατέβηκε από τον ουρανό σαν θεία δύναμη να σώσει τη χώρα μας και να την οδηγήσει στο δρόμο της προόδου!!!

Τέτοιον εκσυγχρονισμό και τέτοια πρόοδο που επαγγέλλεται ο ακραιφνής   υποστηριχτής του άκρατου νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας, τον οποίο μάλιστα θα τον εφαρμόσει έχοντας σαν δεξί του χέρι τον "φιλολαϊκό" Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος καμάρωνε και υπερηφανεύονταν ότι: τη κατεδάφιση του συστήματος υγείας, όταν ήταν υπουργός, δεν θα τη χαρίσει στη τρόϊκα αλλά είναι δικό του έργο!

Μας συγχωρείτε κύριοι εμπνευστές και εφαρμοστές αυτών των σεναρίων, σας ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!!!



Τρίπολη 20-1-2016                                     Τάσος Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου