Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Το σενάριο καλά κρατεί! Περισσότερος αέρας στα πανιά του Μητσοτάκη!



Όλα τριγύρω αλλάζουνε
κι όλα τα ίδια μένουν

και μένα τα χεράκια τους

με λύνουν και με δένουν!!!


Οι πιο κατάλληλοι στίχοι για να μας εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας με τις πολιτικές οικογένειες που λυμαίνονται χρόνια τώρα το τόπο μας!

Με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία της δεξιάς παράταξης, επιχειρείται από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας μας να δοθεί η εντύπωση στο λαό ότι :

- Φρέσκος αέρας πνέει στο χώρο της πολιτικής!
- Πνεύμα ανασυγκρότησης κυριαρχεί στο χώρο της κεντροδεξιάς!
- Η κεντροδεξιά παράταξη βρίσκει τα βήματα της!
- Έρχεται η Άνοιξη της πολιτικής στη χώρα μας!
- Συσπειρώνεται ξανά ο κόσμος στις σταθερές αξίες της Ν.Δ! κ.α.


Αυτά και άλλα πολλά ακούμε καθημερινά από τα κανάλια της διαπλοκής, με στόχο να δημιουργήσουν ρεύμα υπέρ του παλιού κατεστημένου!
Υπέρ της συνέχισης της διαφθοράς και της διαπλοκής στη χώρα μας!


Αυτή η προσπάθεια θέλει βέβαια και τις στημένες αποδείξεις της, προκειμένου να γίνουν πιο πιστευτοί οι παραπάνω ισχυρισμοί!


Πρώτο θύμα της προσπάθειας αυτής είναι το ΠΑΣΟΚ. Ένας συγγενικός πολιτικός χώρος με τη Δεξιά και σύμμαχος σε όλη τη προηγούμενη κυβερνητική περίοδο της χώρας μας. Πρόθυμος ο χώρος αυτός να βοηθήσει το όποιο σενάριο προκειμένου να τραυματιστεί το πολιτικό κύρος του ΣΥΡΙΖΑ!


Έτσι λοιπόν συνέβαλε με τον « οβολό » του στη προσπάθεια αυτή, παραχωρώντας το άξιο τέκνο του, αφού τον είχε για χρόνια υπουργό, τον εκ Λακωνίας ορμώμενο βουλευτή του Λεωνίδα Γρηγοράκο, που ταιριάζει άλλωστε και ιδεολογικά με το χώρο της δεξιάς, αφού είναι γνωστός από τις επανειλημμένες δεξιές τοποθετήσεις του σε διάφορες δηλώσεις του!


Δεύτερο βήμα είναι η συνέργια των εταιριών της διαπλοκής και της διαφθοράς στο τόπο μας, που ακούνε στο όνομα εταιρίες δημοσκοπήσεων!


Ύστερα από μία παύση αρκετών μηνών, αφού σκόπιμα έπεφταν έξω σε όλα τα εκλογικά αποτελέσματα του χρόνου που πέρασε, επειδή είχαν εντολή να αβαντάρουν συνεχώς το κόμμα της καρδιάς τους τη Ν.Δ, αποφάσισαν λοιπόν να επανεμφανιστούν με το ίδιο πνεύμα και για τον ίδιο στόχο!


Πάση θυσία φούσκωμα στα πανιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού αποτελεί τη τελευταία τους ελπίδα για την παλινόρθωση του κατεστημένου που με το οποίο τόσο καλά περνούσανε μέχρι πρότινος!


Παρουσίασαν λοιπόν χθες την «επίπονη» δουλειά τους, με τα δακρυοποτισμένα αποτελέσματά της,  που δείχνει η δουλειά τους αυτή να προηγείται η Ν.Δ του ΣΥΡΙΖΑ κατά 3.5 ποσοστιαίες μονάδες!!!!


Κούνια που σας κούναγε!!!


Είναι και αυτή η δημοσκόπηση όπως όλες οι άλλες που είχατε πέσει διάνα???
Αν είναι έτσι, τότε πάρτε το βραβείο μας και είναι αυτό της ανοιχτής παλάμης μας!!!!


Τρίπολη 16-1-2016                                            Τάσος Παπαζαχαρίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου