Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Μητσοτάκης! Ένα αστέρι που ανατέλλει η μία φούσκα που είναι έτοιμη να σκάσει???



 Δεν πρόλαβαν να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα της εκλογής του νέου προέδρου της Ν.Δ προχθές τη Κυριακή και σύσσωμα τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς ανέλαβαν εργολαβικά να ανεβάσουν σε δημοτικότητα την εικόνα και τη φήμη του νέου προστάτη τους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έκοβε το ΜΕΓΑ! Έραβε ο ΣΚΑΙ!
Ανέβαζε τον Μητσοτάκη ο ΑΝΤΕΝΑ! Κατέβαζε τον Τσίπρα το ΣΤΑΡ!

Μία αλληλοτροφοδοτούμενη μεταξύ των καναλιών ενημέρωση του λαού, ισχυριζόμενα με λίγα λόγια ότι έφτασε η ώρα της σωτηρίας μας, αφού έγινε πλέον αρχηγός της Ν.Δ ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Πίεση ασκείται στα κόμματα του κέντρου από την εκλογή του Μητσοτάκη, λέει και ξανά λέει το ΜΕΓΑ!
Ταραχή επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Μητσοτάκη, λέει και ξανά λέει  ο ΣΚΑΙ!

Ανησυχεί το ΠΟΤΑΜΙ μετά την εκλογή του Μητσοτάκη, φωνάζει ο ΑΝΤΕΝΑ!
Διίστανται οι απόψεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή Μητσοτάκη, ισχυρίζεται το ΣΤΑΡ!

Όλα για όλα προκειμένου να φτιάξουν μια κατάσταση και ένα κλίμα υπέρ του ανατέλλοντα σωτήρα τους, που θα αναλάβει να διαγράψει τα χρέη τους και να σταματήσει τις ποινικές διώξεις που ήδη άρχισαν για τη διαπλοκή που υπήρχε μέχρι πρότινος μεταξύ τραπεζών- ΠΑΣΟΚΝέας Δημοκρατίας και καναλιών!

Θα το μπορέσουν??? Θα τα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους????

Μάλλον είναι αδύνατον γιατί το νερό ήδη έχει μπει στ αυλάκι και ο Ψυχάρης εκπρόσωπος του ΜΕΓΑ ήδη έχει κληθεί από τον Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος να καταθέσει για τα δανεικά και αγύριστα πολλών εκατομμυρίων Ευρώ που πήρε το κανάλι τους από τον δημόσιο κορβανά χωρίς εγγυήσεις και άλλα σχετικά!!!

Ο λαός ήδη έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, για το ποιος σέβεται το κάθε Ευρώ και ποιοι μέχρι χθες κάνανε πάρτυ, ρημάζοντας τα δημόσια ταμεία, δηλαδή τον κόπο και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, ρουφώντας το αίμα του για να περνάνε οι ημέτεροι καλά και να βγάζουν τα κλεμμένα και τα αφορολόγητα στις τράπεζες του εξωτερικού!

Πρώτος και καλύτερος ο προστάτης τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα υποστηρίξει σαν αντιπολίτευση και θα εφαρμόσει σαν κυβέρνηση, εάν και εφ όσον εκλεγεί, παίρνοντας θέση υπέρ των συμφερόντων της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός», αδιαφορώντας για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο περιβάλλον με τις δραστηριότητές της η εταιρεία αυτή στη περιοχή της Χαλκιδικής και πολύ περισσότερο αδιαφορώντας για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής  που βλέπουν να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα ο τόπος τους!

Το Μητσοτακέϊκο το ζήσαμε και το γνωρίσαμε από κάθε πλευρά και είδαμε και μάθαμε τι είδους πολιτική εφαρμόζει κάθε φορά που δυστυχώς του δίνεται η ευκαιρία!

Ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός διαπερνά την οικογένεια απ άκρη σ άκρη! Από το παππού μέχρι τον εγγονό και μάλιστα  ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα τον εφαρμόσει με τον χειρότερο τρόπο!

Η άνεση με την οποία εκτελούσε χιλιάδες εργαζόμενους, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ήταν υπουργός κατ εντολή των τροϊκανών, στέλνοντας στα σπίτια τους χιλιάδες εργαζόμενους αδιαφορώντας για τη τύχη τους και καμαρώνοντας συγχρόνως, μπαίνει εμπόδιο η πολιτική του αυτή, σε κάθε προσπάθεια και αν κάνουν οι αφοσιωμένοι σύμμαχοί του!

Μάταια λοιπόν προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο – μαύρο οι κύριοι των καναλιών, γιατί η φούσκα που φουσκώνουν μέρα – νύχτα και ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει προ πολλού εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει και σύντομα θα σκάσει παράγοντας εκκωφαντικό κρότο!!!



Τρίπολη 13-1-2016                                         Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου