Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ο Φόβος του Σόϊμπλερ πριν από τη νέα συμφωνία με την Ελλάδα!!!

- Παρουσιάζεται αυτές τις μέρες, σαν ο άρχοντας των δαχτυλιδιών!

- Σαν ο μέγας Αλέξανδρος της οικονομίας, που κατέκτησε οικονομικά και όχι μόνο, όλους τους λαούς της Ευρώπης!

- Μοιάζει σαν τον Άγιο Πέτρο, που κρατά στα χέρια του τα κλειδιά της ευημερίας, όλων των λαών της Ευρώπης και αφήνει να περάσουν στον παράδεισο, όσοι από τους λαούς έχουν μετανοήσει και έχουν προσκυνήσει τη χάρη του!
 

- Νομίζει ότι σηκώνοντας το χέρι του, σαν ένας σύγχρονος μάγος της πολιτικής, ρίχνει και ανεβάζει κυβερνήσεις κατά το δοκούν και βέβαια της αρεσκείας του!

Στην πραγματικότητα είναι ένας βασιλιάς γυμνός στη κυριολεξία και ευτυχώς βρέθηκε ο Έλληνας υπουργός της οικονομίας, ο Γιάννης Βαρουφάκης, να του μιλήσει για τη γύμνια του!

Όλοι μας ξέρουμε τα οικονομικά συμφέροντα, που εκπροσωπεί ο κος αυτός και όλοι μας κατανοούμε τις ανησυχίες του που τον κατακλύζουν, για το αν και πότε θα πάρουν πίσω τα δάνειά τους οι οικονομικοί αυτοί παράγοντες που εκπροσωπεί, από την Ελλάδα την οποία έχουν δανείσει!

Γι αυτό λοιπόν ας αφήσει τους λεονταρισμούς εκ μέρους του και τις όποιες σιδερένιες γροθιές προτάσσει και επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, γιατί οι φόβοι του και οι αγωνίες του για τα δάνεια και πως θα τα πάρουν τ αφεντικά του πίσω, είναι έκδηλοι στη φάτσα του και βγάζουν μάτι σε όποιον μπορεί και γνωρίζει να τους διαγιγνώσκει!

Αυτούς τους φόβους και αυτές του τις ανησυχίες, έχει διαγνώσει πολύ σωστά ο Γιάννης Βαρουφάκης και γι αυτό πολύ σωστά του απάντησε!!!

Δεν θέλουμε να μας δώσετε άλλα δανεικά! Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε άλλα!

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον κο Σόιμπλερ, γιατί όλοι μας γνωρίζουμε, ότι με τα δάνεια αυτά πληρώνουμε τις δόσεις προηγούμενων δανείων!

Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει πρώτα, οι εντός Ελλάδος να σταματήσουν να καλλιεργούν τον πανικό και να σπέρνουν το φόβο, για μία ενδεχόμενη ασυμφωνία με τους δανειστές μας και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, τις μέρες που θα ακολουθήσουν!

Και κατά δεύτερο, όλοι μας θα δούμε στις οθόνες των τηλεοράσεών μας, εντός των προσεχών ημερών, πώς η στρίγγλα έγινε αρνάκι!

Πως δηλαδή Μέρκελ, Σόϊμπλερ και λοιποί, θα γίνουν αρνάκια και θα συμφωνήσουν με την Ελλάδα στη βάση του αμοιβαίου συμφέροντος!

Δηλαδή και η Ελλάδα να αναπτυχθεί και οι δανειστές μας να πάρουν τα χρήματά τους από αυτή την ανάπτυξη!

Τρίπολη 7-2-2015                                                                  Τάσος Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου