Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σύντροφοι! Προσοχή μη χύσουμε τη καρδάρα με το γάλα!




Η κυβέρνησή μας, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες μέρες έχει καταπλήξει εχθρούς και φίλους με τα όσα πράττει σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Φίλοι που δεν είναι, ούτε καν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας τα όσα κάνει η κυβέρνηση και προπαντός, για τη συνέπεια που τη χαρακτηρίζει μεταξύ λόγων και έργων!

Όπως μου λένε φίλοι εκτός ΣΥΡΙΖΑ: δεν έχουμε τέτοιο προηγούμενο στην Ελλάδα, δηλαδή κυβέρνηση που να εφαρμόζει επ’ ακριβώς, όσα προεκλογικά υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε απέναντι στον Ελληνικό λαό!

Και ενώ οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν με εντυπωσιακούς αριθμούς και ποσοστά, την εκτίμηση του λαού απέναντι σ αυτή τη κυβέρνηση της Αριστεράς, εν τούτοις κάποιοι και δυστυχώς μέσα από τις γραμμές του κόμματος, από τη μέρα που σχηματίσθηκε αυτή η κυβέρνηση, περιμένουν στη γωνία να πιαστούν από κάπου και να αρχίσουν επίθεση, παρ όλο που οι συγκυρίες κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπουν!

Αφορμή δόθηκε μέχρι στιγμής, από τα όσα συμβαίνουν μέσα στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις διαπραγματεύσεις και από τα όσα δηλώνουν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, προφανώς και για λόγους τακτικής!

Όμως οι αυτοαναγορευμένοι  ως «αναλυτές» των γεγονότων, ήδη έσταξαν το πρώτο τους φαρμάκι!

Το παράξενο είναι, οι επικρίσεις εκείνες που προέρχονται μέσα από τις γραμμές μας και που ταυτίζονται περίπου με εκείνες της αντιπολίτευσης και μιλάνε για πρόωρες κωλοτούμπες της κυβέρνησης !

Το φούντωμα αυτών των επικρίσεων, ήρθε με αφορμή την πρόταση για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και συμβαίνει σε πολύ έντονο βαθμό!

Είναι γνωστό σε όλους μας το σχέδιο και η πρόταση του προέδρου μας,  Αλέξη Τσίπρα, από πολύ νωρίς, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και αν ακόμη πετύχει στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, την απόλυτη αυτοδυναμία, εν τούτοις θα σχηματίσει κυβέρνηση με τη συμμετοχή, ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας!

Πιστεύω ότι πάνω σ αυτό το σχέδιο κινείται η κυβέρνηση και το πρόσωπο που προτείνεται για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας του Προκόπη Παυλόπουλου, έχει να κάνει με την υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού!

Σύντροφοι επέλεξα να βάλω κάτω από το κειμενάκι μου αυτό, μία φωτογραφία που σηματοδοτεί εκείνο που λέει κατά κόρο ο λαός μας!

ΠΡΟΣΟΧΗ μη κλωτσήσουμε τη καρδάρα και χύσουμε το γάλα που με τόσο κόπο μαζέψαμε μέχρι τώρα!

Τρίπολη  18-2-2015                                                          Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου