Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Όταν νέοι Άνθρωποι παίρνουν τη τύχη στα χέρια τους!


          Χτες το βράδυ στο Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου, εκτός από τα συνήθη ωραία που μας παρουσιάζει και μας αποκαλύπτει, είχαμε την ευτυχία να γνωρίσουμε από πιο κοντά το κορίτσι εκείνο που χάλασε τη συνέντευξη του Ντράγκι, προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!

          Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη του Λάκη Λαζόπουλου, αφού άξιζε το κόπο ο Ελληνικός λαός να μάθει και να δει πρόσωπα και πράγματα που συμβαίνουν στη καρδιά της Ευρώπης και που στόχο έχουν την υποστήριξη της δοκιμαζόμενης τα τελευταία χρόνια Ελλάδας!

          Ιδιαίτερα για τις νέες και τους νέους της πατρίδας μας, η ενέργεια αυτής της 21χρονης κοπέλας, θα πρέπει να γίνει σύμβολο και πρότυπο στη χώρα μας ο τρόπος και η στάση ζωής της, αφού παρ όλο που είναι Γερμανίδα και δέχεται τα όσα αρνητικά κυκλοφορούν στη χώρα της για την Ελλάδα, εν τούτοις βρήκε τη ψυχραιμία να εντοπίσει τους ένοχους και να αντιδράσει εναντίον τους έτσι όπως αντέδρασε!

          Ακόμη για τις νέες και τους νέους της χώρας μας, θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, αφού η νεαρή αυτή Γερμανίδα παρ όλο που στη χώρα της είναι ήδη λυμένα αρκετά από τα προβλήματα που απασχολούν τους νέους Ανθρώπους σε άλλες χώρες, όπως και στην Ελλάδα, άφησε για μια στιγμή το φρέντο καπουτσίνο η το ποτό της και προτίμησε να ασχοληθεί, παίρνοντας όλα τα ρίσκα, με κείνους που έχουν καταδικάσει τους νέους και τις νέες της Ευρώπης στο μαρασμό και στη μιζέρια!

          Έτσι και γω με τη σειρά μου, στο βαθμό που μπορώ να επηρεάσω πρόσωπα και πράγματα, έχω να προτείνω στους νέους Ανθρώπους, να εγκαταλείψουν τη παθητικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις στη χώρα μας και να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον τους, συμμετέχοντας στα κινήματα και στα κόμματα που έχουν τις καλύτερες θέσεις υπέρ των συμφερόντων της νέας γενιάς!

          Οι καφετέριες και τα ποτάδικα δεν πρόκειται να φύγουν από τη θέση τους. Ένα όμως λεπτό της ώρας η μία στιγμή του χρόνου, φεύγουν πολύ εύκολα και γρήγορα και ας είναι πολύ καθοριστικά για τη ζωή μας!


Τρίπολη 29-4-2015                                  Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                         www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου