Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τα δεκανίκια της συγκυβέρνησης Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στους δρόμους!




Φωνάζουν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες κατεβαίνοντας στους δρόμους, για τα αποθεματικά τους, τα οποία θα  πάει η κυβέρνηση σε κοινό λογαριασμό στη τράπεζα της Ελλάδας

Φωνάζουν και μέσα στη βουλή, οι πολιτικοί τους προστάτες, για να μη πάνε τα χρήματά τους στη τράπεζα της Ελλάδας!

Φωνάζουν και τα κυκλώματα της διαπλοκής,  με πρώτα και καλύτερα τα ΜΜΕ ( κανάλια και εφημερίδες ) γιατί όπως λένε, που θα βρούνε οι τράπεζες τόσα χρήματα για να τα δώσουν στη τράπεζα της Ελλάδας!

Ας πιάσουμε το κουβάρι από την αρχή!

           Οι δήμαρχοι το μακρύ χέρι των κυρίαρχων κομμάτων μέχρι πρότινος στη πολιτική ζωή της χώρας μας, θυμήθηκαν να αντιδράσουν σε μία διευκόλυνση που τους ζήτησε η παρούσα κυβέρνηση, με το αζημίωτο φυσικά και ξεσήκωσαν το κόσμο τους ενάντια στη διευκόλυνση αυτή, ενώ αντίθετα όταν οι πολιτικοί τους προστάτες,  τους κούρευαν, τους εξαφάνιζαν καλύτερα τα αποθεματικά τους και όταν τους πετσόκοβαν τη κρατική επιχορήγηση προς την Αυτοδιοίκηση στο 60% δεν μίλησαν καθόλου και το καναν γαργάρα!

           Οι δε πολιτικοί τους προστάτες χτες μέσα στη βουλή, θυμήθηκαν ότι υπάρχει τοπική Αυτοδιοίκηση και ότι έχει ανάγκη από χρήματα για να επιτελέσει το έργο της και ότι αυτό που πάει να κάνει η κυβέρνηση είναι εξοντωτικό!

           Όταν τα κόμματα αυτά κούρευαν τα αποθεματικά της Αυτοδιοίκησης και όταν της πετσόκοβαν τη κρατική επιχορήγηση κατά 60%,  κατόπιν προσταγής των δανειστών, ούτε καν για ψήφιση στη βουλή δεν καταδέχτηκαν να φέρουν το έγκλημα αυτό κατά της τοπικής Αυτοδιοίκησης τότε!

           Κοντά και τα κανάλια της διαπλοκής, συμπαραστεκόμενα στους εκλεκτούς  τους Δημάρχους και Περιφερειάρχες, οργανώνουν εκπομπές και ρεπορτάζ υπέρ των διαμαρτυριών των υποτακτικών τους και ενάντια στη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι θέλει να εξοντώσει την τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου Βαθμού!

Λίγη τσίπα κύριοι θα σας κάνει καλό!

Αλλά που να τη βρείτε???

           Αφού τη στιγμή που η κυβέρνηση αγωνίζεται να αποτρέψει νέα αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία θα βυθίσουν περισσότερο την οικονομία μας στην ύφεση και τη καταστροφή, εσείς με εντολή των αφεντικών σας την υπονομεύετε!!!

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!!!!



Τρίπολη  24-4-2015                                    Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                           www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου