Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Οι νεοναζί, το οικονομικό κατεστημένο, οι πολιτικοί του εκπρόσωποι και ο ρόλος του καθένα στη χώρα μας!.



          Το σπυρί έσπασε και η βρώμα του κατέκλυσε όλους τους κυβερνητικούς χώρους!
          Από τη Συγγρού μέχρι του Μαξίμου και από τη βουλή μέχρι τη Λεωφόρο Μεσογείων αυτές τις μέρες αναδύεται μια πολιτική μπόχα που η έντασή της δεν έχει προηγούμενο!
          Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των κυβερνητικών συμμοριών της χώρας μας, βρίσκεται στο αποκορύφωμά του!
          Οι σχέσεις κυβέρνησης και νεοναζιστών αποκαλύφθηκαν, γιατί τα γεγονότα δεν αφήνουν περιθώρια διατήρησης των ισορροπιών, όπως είχαν συμφωνηθεί!
          Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη του Πειραιά και προπαντός η σύλληψη του μαχαιροβγάλτη και δολοφόνου νεοναζί από την γυναίκα αστυνομικό, αφού οι άντρες αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη δολοφονία αδιάφοροι, έγινε η αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι των σχέσεων και της διασύνδεσης κυβέρνησης και δολοφόνων!
          Αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε σε όλους τους τόνους πολύ νωρίτερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ότι οι νεοναζί κινούνται ελεύθερα, ξυλοκοπούν, καίνε και σκοτώνουν ανθρώπους υπό την ανοχή της κυβέρνησης, επιβεβαιώθηκε με τον πιο τρανό τρόπο!
          Το υποτιθέμενο αντισυστημικό νεοναζιστικό μόρφωμα, που επαγγέλλεται ότι θα απάλλασσε την κοινωνία από τα δεσμά των μνημονίων και της ξένης εξάρτησης, αποδείχτηκε ότι είναι μέρος του συστήματος, παίζει το ρόλο του, συνομιλεί με τον δεύτερο στην ιεραρχία κυβερνητικό παράγοντα και τον πρώτο Έλληνα που επέλεξε να σκοτώσει, ήταν Άνθρωπος αριστερών πεποιθήσεων, αντίπαλος δηλαδή του συστήματος, του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου!
          Γι’ αυτό και είναι αντίθετοι των λαϊκών αγώνων, προστάτες της εργοδοσίας , όπως αποδείχτηκε στο Πέραμα, όπου επιτέθηκαν, ύστερα από ενέδρα, σε μέλη του ΠΑΜΕ με δολοφονικές διαθέσεις και ίδρυσαν σε πολλά σημεία της χώρας μας γραφεία ενοικίασης εργαζομένων, με φτηνά μέχρι εξευτελισμένα μεροκάματα!
          Μακάρι η δικαιοσύνη της χώρας μας, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φώς της δημοσιότητας, να ερευνήσει και να αποκαλύψει τις ιδιαίτερες και επιλεκτικές σχέσεις που διατηρούσε η κυβέρνηση με το σκληρό νεοναζιστικό μόρφωμα και να καταλάβει ο λαός ότι τέτοιοι νεοναζιστικοί σχηματισμοί υπηρετούν συμφέροντα αντίθετα από τις λαϊκές και τις κοινωνικές ανάγκες και επιδιώξεις!

Τρίπολη 4-4-2014                                   Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                        www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου