Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Οι επιτυχίες της κυβέρνησης έρχονται η μία πίσω από την άλλη!



Εκτός από τη τάξη που πάει να βάλει στην αναρχία που επικρατούσε στο χώρο των τηλεοπτικών μέσων.
Εκτός από τη προστασία των μισθών και των συντάξεων από περικοπές.
Εκτός από τη καθιέρωση του αφορολόγητου ορίου των 11.000 Ευρώ στους αγρότες μας.
Εκτός από τη πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής που περπατάει με γοργούς ρυθμούς και ήδη υπάρχουν τα πρώτα αποτελέσματα!
Εκτός από την αναβάθμιση του κύρους της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο.


Υπάρχουν και οι συνεχόμενες επιτυχίες ειδικά στον πολύπαθο χώρο της οικονομίας, τον οποίο χώρο οι προηγούμενες κυβερνήσεις των είχαν καταντήσει στη κυριολεξία αλώνι, όπου αλώνιζαν οι επιτήδειοι φίλοι και ανώτερα στελέχη των κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.


Όπως αναφέρει η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών, το πρωτογενές πλεόνασμα στο πρώτο εξάμηνο του 2016, είναι βελτιωμένο κατά 3,5 δις Ευρώ, έναντι 2,4 δις Ευρώ του 2015 και συμφωνηθέντος με τους δανειστές μας ελλείμματος 1,033 δις Ευρώ.


Η συσσώρευση σ αυτό το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος, θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, ότι ήταν και το πιο αποτελεσματικό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ώστε να αποφύγουμε και πράγματι το αποφύγαμε, τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις μας.


Θα πρέπει λοιπόν πέρα από κάθε μικροπολιτική σκοπιμότητα, να βάλουμε πλάτη και να βοηθήσουμε όλοι μας τη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για τη πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, η οποία προσπάθεια φέρνει ήδη θετικά αποτελέσματα και σ αυτά τα αποτελέσματα οφείλεται το αυξημένο πρωτογενές πλεόνασμα, αν θέλουμε να έχουμε σωστή υγεία, παιδεία, ικανοποιητικές κοινωνικές παροχές και προπαντός προστασία των μισθών και των συντάξεών μας!


Τα αρπαχτικά του δημοσίου χρήματος και του ιδρώτα του Ελληνικού λαού, ύστερα και από αυτές τις επιτυχίες της κυβέρνησης, έχουν θορυβηθεί και συσπειρωθεί στα κόμματα που τα εκφράζουν και αυτά δεν είναι άλλα από τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ και γι αυτό ουρλιάζουν καθώς το καραβάνι, ο λαός δηλαδή μαζί με τη κυβέρνηση του, προχωράει στο σωστό δρόμο!


Συσπειρώνονται μήπως και καταφέρουν να γυρίσουν πίσω τις θετικές εξελίξεις στη χώρα μας και γι αυτό δεν θέλουν την απλή αναλογική, σαν εκλογικό σύστημα στη χώρα μας, με την ελπίδα μήπως και αρπάξουν πάλι την εξουσία και επαναφέρουν στη καθημερινή μας ζωή όλες εκείνες τις παθογένειες που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν σαν χώρα και σαν λαό της.


Το ζαγάρι του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, που είναι οι νεοναζί και το κόμμα τους, αποφάσισαν να μη ψηφίσουν την απλή αναλογική, φανερώνοντας έτσι τους κρυφούς στόχους τους που είναι η στήριξη των πολιτικών αφεντικών τους, όπως άλλωστε δείχνουν όχι τα λόγια τους, αλλά  οι πράξεις τους.


Τα κόμματα που είχαν σημαία τους τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Που είχαν στη κορυφή τους ανθρώπους που αποδεικνύονται σημαιοφόροι της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, αφού τώρα τους βρίσκουμε μέσα σε όλες τις λίστες των φοροφυγάδων, κάνουν τη δουλειά τους και υποστηρίζουν τα οικονομικά αφεντικά τους.


Ο λαός όμως θα πρέπει κι αυτός με τη σειρά του να υποστηρίζει τον πολιτικό εκφραστή του που είναι η παρούσα κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί και αγωνίζεται ώστε το κάθε Ευρώ που περισσεύει να πιάνει πραγματικά τόπο!!!





Τρίπολη 19-7-2016                               Τάσος Παπαζαχαρίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου