Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Το κατάντημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης και προπαντός εκείνων που θέλουν να λέγονται δημοκρατικά, δεν έχει τελειωμό!



Για άλλη μιά φορά οι μάσκες έπεσαν!


Το πολιτικό τρίγωνο της αμαρτίας Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ έδειξε για μία ακόμη φορά τις πραγματικές προθέσεις του!


Ισχυρές κυβερνήσεις, με το αβαντάζ του μπόνους των βουλευτικών εδρών, προκειμένου να συνεχιστεί στη χώρα μας η κλεψιά, η φοροδιαφυγή, η διαπλοκή, η διαφθορά και το κουκούλωμα των σκανδάλων!

Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψαν χθες το βράδυ με τη πρακτική τους, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εκείνα που θέλουν να λέγονται και δημοκρατικά!


Καλά ο Σταύρος Θεοδωράκης! Εγκαταλελειμμένος πια και από τους τελευταίους του βουλευτές, αφού άλλα ψήφισε ο ίδιος και άλλα ψήφισαν οι πιο πολλοί από τους βουλευτές του, έχει σηκώσει από καιρό, στη πολιτική του παράγκα, τη σημαία της Ν.Δ και απροκάλυπτα  εργάζεται πλέον υπέρ του Κούλη που θα του χρησιμεύσει ως καταφύγιο ώστε να γλυτώσει από τη πολιτική του κατάρρευση μέχρι την εξαύλωσή του!


Η Φώφη! Δέσμια των εξαρτήσεών της από τη πολιτική παράγκα του Βενιζέλου, που έχει στήσει μέσα στο ΠΑΣΟΚ, και των συν αυτώ, διαπλεκόμενων και υπόδικων στελεχών του άλλοτε κραταιού κόμματος, δεν μπορεί να συμπεριφερθεί διαφορετικά, αφού σε τέτοια περίπτωση θα εξαϋλωθεί και αυτή πολιτικά, εφ όσον  χάσει και τα τελευταία, αμαρτωλά μεν αναγκαία όμως για τη πολιτική της επιβίωση, ερείσματα αυτού του κόμματος!


Το κόμμα των νεοναζί που στη ρητορική του, στα συνθήματά του δηλαδή, έχει σαν αντίπαλο τους πάντες και τα πάντα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη ψηφοφορία για να μη καρφωθεί και ξεσκεπαστεί ότι είναι το δεκανίκι του συστήματος και η εφεδρική δεξαμενή ψήφων της δεξιάς, όπως άλλωστε αποκαλύφθηκε τότε, που ο Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Σαμαρά και κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ, συνομιλούσε μαζί τους, στο πνεύμα της παρασκηνιακής συνεργασίας τους και η οποία κρυφή συνεργασία αποκαλύφθηκε χθες με τον πιο περίτρανο τρόπο!

Το γεγονός αυτό χθες μέσα στη βουλή, να αποποιούνται τα ως άνω κόμματα μία μεγαλύτερη βουλευτική δύναμη και έναν πιο ουσιαστικό ρόλο, για να μη τον χαρακτηρίσω ρυθμιστικό το ρόλο τους, στις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας, πράγμα που τους το εξασφαλίζει μόνο η απλή αναλογική, δείχνει η στάση τους αυτή, ότι δεν είναι μόνο πολιτικά κολαούζα της Ν.Δ και του αρχηγού της, αλλά  υποτακτικοί σ αυτόν και κατά συνέπεια, σε όλα τα αμαρτωλά οικονομικά συμφέροντα της χώρας μας!





Πάντως τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν και έτσι απ ότι δείχνουν τα πράγματα, σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο καθένας μας, από μόνος του πλέον, το τι ακριβώς συμφέροντα πρεσβεύει, ο κάθε πολιτικός σχηματισμός στη χώρα μας!




Τρίπολη 22-7-2016                                                   Τάσος Παπαζαχαρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου