Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Μήπως πρόκειται για μία καλοστημένη προβοκάτσια του Ερντογάν?


Οι προσπάθειες του Ερντογάν τα τελευταία χρόνια να ξεριζώσει κάθε απομεινάρι των Κεμαλικών αξιωματικών μέσα στις ένοπλες δυνάμεις, μάλλον συνεχίστηκαν με τη χθεσινή απόπειρα πραξικοπήματος!


Μετά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις "Βαριοπούλα" και "Ενεργκαν" που οδήγησαν εκτός των ενόπλων δυνάμεων χιλιάδες ανώτερους αξιωματικούς, ήρθε σαν τελειωτικό κτύπημα στους Κεμαλικούς αξιωματικούς το χθεσινό φιάσκο!


Προφανώς κάποιες από τις ένοπλες δυνάμεις, προσκολλημένες στον Ερντογάν, ύστερα από συνεννόηση μαζί του, ξεκίνησαν αυτό το πραξικόπημα με στόχο να παρασύρουν ότι κρυφό Κεμαλικό στοιχείο υπήρχε ακόμη, προκειμένου να εμφανιστούν και στη συνέχεια να συλληφθούν ώστε να αποστρατευθούν!


Μάλλον λόγω της προχειρότητας και της εν γένει συμπεριφοράς των πραξικοπηματιών, όπως είδαμε και στις εικόνες που μεταδίδονταν, πρόκειται για μία κίνηση ελεγχόμενη από τον ίδιο τον Ερντογάν και με βάση τα αποτελέσματα της και τη κατάληξή της, η Τουρκία θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι της περεταίρω ισλαμοποίησης με ότι αυτό συνεπάγεται για το λαό της και τους λαούς της ευρύτερης περιοχής!


Καληνύχτα Τουρκία!


Τρίπολη 16-7-2016                        Τάσος Παπαζαχαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου