Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η πολιτικός τυχοδιωκτισμός της αντιπολίτευσης στο αποκορύφωμά του!




          Είχα γράψει προ ημερών ένα άρθρο με το οποίο προσπαθούσα να εξηγήσω γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη χώρα μας Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ και "Ποτάμι" πίεζαν ασφυκτικά τη κυβέρνηση να υπογράψει επιτέλους μία συμφωνία για να τελειώνουμε!

          Ήταν κραυγές εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις των εταίρων μας και των δανειστών μας, με σκοπό να καμφθεί η αντίσταση της κυβέρνησης στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και να υπογράψει κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των οικονομικά ισχυρών κύκλων της Ευρώπης!

          Πρώτος και καλύτερος, με κείνο το μειλίχιο ύφος που τον χαρακτηρίζει, ήταν ο εκλεκτός των ισχυρών, πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, που έριχνε όλο το φαρμάκι του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των οικονομικών στελεχών του, επειδή όπως έλεγε, δεν υπογράφουν μία συμφωνία να τελειώνουμε γιατί η αγορά έχει στεγνώσει!
 
          Τώρα, σήμερα δηλαδή, που έχουμε αισιόδοξα μηνύματα από τις Βρυξέλλες, ότι υπάρχουν βήματα προς τη θετική κατεύθυνση και όλα δείχνουν ότι εντός των ημερών θα έχουμε συμφωνία με κάποια σημεία κλειδιά που ήδη έχουν βγει στη δημοσιότητα, σήμερα λοιπόν ο  Σταύρος Θεοδωράκης και το κόμμα του, άρχισε να φωνάζει σε διαφορετική πλέον κατεύθυνση!

Τι είναι αυτά που πάνε να υπογράψουν!!!

          Φωνάζουν ήδη στα πρωϊνάδικα των καναλιών, με την αβάντα φυσικά των παρουσιαστών, που και αυτοί μέχρι χθες απαιτούσαν από τη κυβέρνηση να υπογράψει μία συμφωνία γιατί δεν πάει άλλο!

          Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα έχουμε ένα νέο στυλ επίθεσης προς τη κυβέρνηση, με πρώτο και καλύτερο το Σταύρο Θεοδωράκη, στη λογική ότι αυτή δεν είναι συμφωνία αλλά είναι κρέμασμα του Ελληνικού λαού!

          Ο Σταύρος λοιπόν ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε έναν λαϊκό ηγέτη, που θα υπερασπιστεί τον εργαζόμενο λαό, από τη συμφορά που ετοιμάζει να τον ρίξει η κυβέρνηση με τα όσα σκέπτεται  να υπογράψει!

Έλεος κύριοι πολιτευτές της δεκάρας!
Έλεος υποκριτές της πολιτικής ζωής του τόπου μας!
Έλεος πια ανεμοδούρια, που κινείστε  με βάση τα συμφέροντα του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας!



Τρίπολη 7-5-2015                                        Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                            www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου