Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Κοίτα ποιος μιλάει!!!




Προσπαθούν μέσα σε σαράντα μέρες από θύτες να γίνουν θύματα!
Προσπαθούν να τραυματίσουν την Αριστερά!
Προσπαθούν να αποδομήσουν το όποιο έργο της σημερινής κυβέρνησης!
Προσπαθούν να πληγώσουν το ήθος των υπουργών της!
Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν το ενδιαφέρον του Ελληνικού λαού!
Προσπαθούν να σκεπάσουν με λάσπη, την όποια επιτυχία του πρωθυπουργού μας!
Προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, για να μη δούμε την διαφορά του χτες της υποταγής, από το σήμερα της αξιοπρέπειας!

Ποιοιοιοιοιοι?????

Αυτοί που το 1965 μέσα σε μια νύχτα, πήγαν με το μέρος των αποστατών βουλευτών και το βασιλιά, εγκαταλείποντας το λαϊκό μέτωπο που αγωνίζονταν τότε, για περισσότερη δικαιοσύνη και Δημοκρατία στη χώρα μας!

Αυτοί που τις φυλλάδες τους, τις έκαιγε ο λαός κατά χιλιάδες φύλλα, στη μέση των δρόμων της Αθήνας τότε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση τους εκείνη!

Αυτοί που βρήκαν στο πρόσωπο της χούντας τον προστάτη τους και πέρασαν στα δύσκολα και πέτρινα χρόνια της δικτατορίας ζωή χαρισάμενη, ευλογώντας και λιβανίζοντας τη χούντα σε βάρος της ελευθερίας του Ελληνικού λαού (Δέστε και διαβάστε παρακάτω ένα φύλλο τους, των ημερών εκείνων) !

Αυτοί που δεν αποκάλυψαν το παραμικρό στον Ελληνικό λαό, σε όλη τη διάρκεια της κλεψιάς, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής, της υπερχρέωσης της χώρας μας και της επιβολής των Ανθρωποκτόνων και αντιλαϊκών μνημονίων!

Αυτοί που έχουν στηρίξει με τα μίντια που διαθέτουν και ελέγχουν (κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνα) τους πολιτικούς κλέφτες και λωποδύτες που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν!

Δεν δεχόμαστε λοιπόν από τους  πρώτους διδάξαντες και τους πατριάρχες, της διαφθοράς, της διαπλοκής, των θαλασσοδανείων και των λαθραίων συχνοτήτων, να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μας μιλάνε για ηθική και τιμιότητα!

Αποτελούν πρόκληση για τον Ελληνικό λαό!!!

Η κυβέρνηση πρέπει να τους βάλει στη θέση τους, με τον έλεγχο για όλες τις αμαρτίες τους!

Τρίπολη 23-3-2015                                                Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                                       www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου