Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Οι ευχές και τα λόγια παρηγοριάς περισσεύουν για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!!!

          Παιδιά καλημέρα σας, όσο καλή μέρα μπορεί να είναι η σημερινή, ύστερα από το τραγικό γεγονός της εύρεσης του πτώματος του νεαρού σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

          Ο Βαγγέλης που κάποιοι τον ανάγκασαν να αφήσει πολύ πρόωρα τούτη τη ζωή, δεν έχει ανάγκη από λόγια παρηγοριάς και ευχές για ήσυχο ταξίδι, για παραδείσους και Αγγέλους, για παρέες ευχάριστες και για θέση δίπλα σε γνωστούς και φίλους που έφυγαν και αυτοί από τούτη τη ζωή.

          Ο Βαγγέλης για να ανακουφιστεί η ψυχή του και να ηρεμήσει εκεί που πήγε, έχει ανάγκη από τη δική μας δράση και επαγρύπνηση, ώστε να ξεριζωθεί από τη καθημερινή μας ζωή η βία, η ιδεολογία της και προπαντός τα αίτια που την αναπαράγουν.

          Με το νεανικό του αίμα, έγραψε μία ακόμη σελίδα φρίκης, γεμάτη με παράπονα για την ανοχή όλων μας που δείχνουμε απέναντι στα θύματα της βίας, που τα τελευταία χρόνια στη πατρίδα μας πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα.

          Το νεαρό κορμί του έγινε ένας ακόμη κρίκος στην ατέλειωτη αλυσίδα των θυμάτων της βίας, για τα οποία κάποιοι αισθάνονται και υπερήφανοι.

          Ας πιαστούμε λοιπόν όλοι μας χέρι-χέρι και να φράξουμε με τα στήθια μας το δρόμο στη βία και στους ιδεολογικούς και πολιτικούς εκφραστές της, ώστε να παραδώσουμε τη πατρίδα μας στα παιδιά μας, χωρίς τις αιτίες που φέρνουν μόνο αίμα, νεκρούς και πόνο.


Τρίπολη 16-3-2015                                                  Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                                          www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου