Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα στρατεύματα της Τουρκίας που εισήλθαν στο Συριακό έδαφος, παρατηρούσαν απαθέστατα τις μάχες μεταξύ Κούρδων και Τζιχαντιστών, παρά τις εκκλήσεις των Κούρδων για βοήθεια!!!

Κούρδοι μαχητές αβοήθητοι από Αμερικάνους και Τούρκους, αντιμετωπίζουν τους Τζιχαντιστές έξω από την πόλη Κομπανί!!!


Παιδιά για θυμηθείτε τι έγραφα προχτές?
           Ότι η Τουρκία αφού έκανε μια περίεργη και ανεξήγητη συμφωνία με τους Τζιχαντιστές, στη συνέχεια θα έμπαινε στον πόλεμο ενάντια στους Τζιχαντιστές μέσα στη Συρία με νεφελώδεις, μπερδεμένους και ύποπτους όμως στόχους?
           Δηλαδή θα πολεμούσε τους Τζιχαντιστές, που έχουν γίνει παγκόσμια απειλή, όπως μας λένε τα κανάλια η θα πολεμούσε ενάντια στον Άσαντ πρόεδρο της Συρίας, όπως κάνουν χρόνια τώρα οι Αμερικάνοι και οι δυτικοί σύμμαχοί τους για να τον καθαρίσουν από τα πόδια τους;;;;
           Είχα γράψει ότι στη Συρία αυτό το καιρό παίζεται από τους Αμερικάνους ένα περίεργο παιχνίδι?
           Χρησιμοποιούν τους Τζιχαντιστές θέλοντας στην ουσία, να βγάλουν τον Άσαντ από τη μέση?
Έτσι λοιπόν μέρα με τη μέρα το σκοτεινό τους σχέδιο αποκαλύπτεται και βλέπουμε κάθε μέρα που περνάει, όλο και πιο καθαρά, ότι ο στόχος τους είναι ο Άσαντ και όχι οι Τζιχαντιστές όπως μας λένε στα κανάλια?
Και τούτο γιατί????
           Η Τουρκία, όλοι μας ξέρουμε από πολλές δεκαετίες τώρα, ότι θέλει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με τους Κούρδους, οι οποίοι είναι απειλή για την ενότητα του Τουρκικού κράτους, αφού ζητάνε περισσότερα δικαιώματα και μερική αυτονομία από την Τουρκία!
           Χρησιμοποιώντας και αυτή τους Τζιχαντιστές, βρήκε την ευκαιρία βοηθώντας τους Αμερικάνους για το γκρέμισμα του Άσαντ, με τις χερσαίες δυνάμεις της, που εισέβαλαν στη Συρία, να καθαρίσει και τους Κούρδους από τα σύνορά της, με τη βοήθεια των Τζιχαντιστών???
           Τις μέρες αυτές οι Κούρδοι αντιστέκονταν στους Τζιχαντιστές, που θέλανε να καταλάβουν τη στρατηγικής σημασίας πόλη Κομπανί.με Κουρδικό πληθυσμό και ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια από τους Αμερικάνους και τους Τούρκους αλλά μάταια???
           Ύστερα από Δέκα μέρες σκληρών οδομαχιών, οι Τζιχαντιστές κατέλαβαν τελικά τη πόλη, υπό τα αδιάφορα και παθητικά μάτια των Αμερικάνων και των Τούρκων, οι οποίοι στέκονταν ως απλοί θεατές των μαχών???
           Οι Τζιχαντιστές ενίσχυσαν τις θέσεις τους, οι Κούρδοι έχασαν τη μάχη, οι Τούρκοι πέτυχαν το στόχο τους που είναι να φύγουν οι Κούρδοι από τα νότια σύνορά τους και οι Αμερικάνοι σιγά-σιγά αλλά σταθερά, ξεδιπλώνουν το σκοτεινό σχέδιό τους στη Συρία???
           Η Ελλάδα τώρα, που δηλώνει πιστός σύμμαχος αυτών και μάλιστα είχε αναλάβει, παρά την οικονομική κρίση που περνάμε, να βοηθάει τους Κούρδους με πυρομαχικά στον αγώνα τους εναντίον των Τζιχαντιστών, έχει πάρει χαμπάρι για το παιχνίδι που παίζεται στην περιοχή;;;;
           Όχι για τίποτε άλλο, αλλά επειδή όλοι «οι πιστοί σύμμαχοί μας», κερδίζουν από το παιχνίδι αυτό στη Συρία, εμείς απλά θα παίζουμε το ρόλο του βλάκα, συνεχίζοντας να δίνουμε βοήθεια στους Κούρδους χωρίς νόημα και οι άλλοι να πετυχαίνουν τους στόχους τους;;;;
           Αλλά ξέχασα! Θα κερδίσουμε και μείς! Θα κερδίσουμε, τα καραβάνια των προσφύγων από τη Συρία και από τους Κούρδους, για να χουμε εδώ στην Ελλάδα « μαλλιά να ξάνουμε », όπως λένε στο χωριό μου, με τη «Μαύρη Αυγή» να κυνηγάει με τα στιλέτα τους πρόσφυγες νυχτιάτικα στους δρόμους, για να κρατήσει καθαρό το γένος των Ελλήνων!!!
Αάάάάά ρε κούνια που μας κούναγε !!!!!

Τρίπολη 6-10-2014                                                    ΤάσοςΠαπαζαχαρίας
 www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου