Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η καλλιέργεια φόβου και τρόμου στο κόσμο από τους Τζιχαντιστές καλά κρατεί?



          Τα 3/4 του χρόνου τους, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διέθεσαν όλα τα κανάλια, για να προβάλουν τον φόβο και τον τρόμο των Τζιχαντιστών, σε όλα τα κράτη και τους λαούς της γης???
          Άνθρωποι που έχουν ασπαστεί τον ισλαμισμό, βγαίνουν στους δρόμους και σκορπούν τον θάνατο με κάθε μέσον και με κάθε τρόπο???
          Το σενάριο λέει, ότι μόνο ένα άτομο, αφού σκορπίσει το τρόμο και το θάνατο, με όπλο η με τσεκούρι, στο τέλος το σκοτώνουν, για να μην μάθουμε ποτέ ποιος ήταν και τι ήθελε να κάνει???
          Η τρομολαγνεία λοιπόν καλά κρατεί???
          Ο φόβος από τους Τζιχαντιστές, φουντώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ???
          Μόνο που στη Μέση Ανατολή, το χαλιφάτο των Τζιχαντιστών, Αμερικάνοι και σύμμαχοί τους, κανείς δεν το πειράζει ουσιαστικά???
          Αντίθετα τα δυτικά κράτη και οι κυβερνήσεις τους, έφτιαξαν τη στρατιωτική δύναμη ταχείας επέμβασης, προκειμένου να στηρίξουν τη κυβέρνηση των νεοναζί στην Ουκρανία, από την απειλή των Ρωσόφωνων αυτονομιστών???
          Το σχέδιο πλέον των Αμερικάνων είναι σαφές???
          Οι Τζιχαντιστές, που οι ίδιοι τους φτιάξανε και τους εξοπλίσανε, για να νικήσουν τον Άσαντ στη Συρία, γι' αυτό και δεν τους πειράζουν ουσιαστικά, θα χρησιμοποιηθούν από τους Αμερικάνους στην περιοχή, όταν θα έρθει η ώρα και για το στόχο που οι ίδιοι έχουν, στο πίσω μέρος του μυαλού τους???
          Λίγη υπομονή και σίγουρα θα το δούμε???

           Στη φωτογραφία πάνω βλέπουμε Τζιχαντιστές, να καμαρώνουν μπροστά στα πτώματα Σύριων στρατιωτών??? Προσέξτε το ??? Έχει σημασία αυτό??? Σύριων στρατιωτών???

Τρίπολη 25-10-2014                                               Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                                        www.tasospapazax.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου