Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο επεκτατισμός του Γερμανικού Γ! Ράϊχ. Ο υπηρέτης του Άνγκελα Μέρκελ και το εργαλείο του ο νεοναζισμός της Ευρώπης!!!



          Όλοι μας θυμόμαστε πριν από τις αιματηρές διαδηλώσεις στο κέντρο του Κιέβου πρωτεύουσας της Ουκρανίας, ότι κυκλοφορούσε ανάμεσα στις νεοναζιστικές οργανώσεις του Κιέβου, συζητούσε μαζί τους, τους παρακινούσε σε εξέγερση και τους χρηματοδοτούσε η πρέσβης της Γερμανίας στο Κίεβο!
          Επίσης όλοι μας θυμόμαστε, ότι κατά τις ημέρες των διαδηλώσεων στο κέντρο του Κιέβου και προκειμένου να πάρουν τα γεγονότα, τη δραματική τροπή που οι νεοναζί θέλανε, πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν αρκετοί διαδηλωτές, από τα ημέτερα πυρά των νεοναζί, για να συγκινηθούν και να τους συμπαρασταθούν οι σύμμαχοί τους στη Δύση και επί πλέον να πάρουν τη κοινή γνώμη με το μέρος τους!!!
          Στη συνέχεια όλοι μας θυμόμαστε, το τι επακολούθησε αφού διώξανε την νόμιμη κυβέρνηση, στη πρωτεύουσα από τις ανεξέλεγκτες νεοναζιστικές ομάδες!
          Βασάνιζαν άνδρες, βίαζαν γυναίκες, λεηλατούσαν καταστήματα, τρομοκρατούσαν Διοικητικούς και Δικαστικούς υπαλλήλους και πολλά άλλα!
          Μάλιστα σε μία από τις αμέτρητες ληστρικές τους επιδρομές, σκοτώθηκε και ο αρχηγός τους!
          Δυστυχώς αυτή τη περιβόητη «μεταβατική κυβέρνηση» της Ουκρανίας, μέσα στην οποία συμμετέχουν και αρκετά στελέχη των νεοναζιστικών οργανώσεων, όπως ο πρωθυπουργός που χαιρετούσε ναζιστικά και ο υπουργών Εσωτερικών, αν θυμάμαι καλά, που είναι πρώην αρχηγός των νεοναζί!!! Αυτή δυστυχώς τη «κυβέρνηση» με τους νεοναζί να είναι και τώρα υπεύθυνοι για τη τήρηση της τάξης στο κέντρο του Κιέβου!!! Την στήριξαν και την στηρίζουν ακόμη και σήμερα: Ομπάμα, Μέρκελ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ και κρίμα για το κατάντημά τους και οι δικοί μας συγκυβερνώντες Σαμαράς και Βενιζέλος!!!
          Μάλιστα ο Βενιζέλος σαν πρόεδρος των υπουργών εξωτερικών της Ε.Ε και ο Αβραμόπουλος ως πρόεδρος των υπουργών άμυνας της Ε.Ε, επισκέφθηκαν το Κίεβο, συναντήθηκαν, συνομίλησαν και δήλωσαν την αμέριστη βοήθειά τους στη «κυβέρνηση» των νεοναζί και του υποκόσμου της νύκτας του Κιέβου!!!
          Και καλά ο Γερμανικός επεκτατισμός μαζί με τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, έχουν το σκοπό τους:
          Να προωθήσουν τα συμφέροντα τους στην Ουκρανία????
          Εμείς τη δουλειά έχουμε και μπλέκουμε σε τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια που μυρίζουν μπαρούτι και έχουν στην εξέλιξή τους πολλά ανθρώπινα θύματα;;;
          Τώρα όλοι μας βλέπουμε και ακούμε για τα επεισόδια που συμβαίνουν στη χώρα αυτή, αλλά δυστυχώς τα κουρελοκάναλα της χώρας μας, δεν βάζουν την αντιπαράθεση των Ανθρωπίνων δυνάμεων στη σωστή της βάση!
          Δεν μιλάνε για την αντιπαράθεση μεταξύ νεοναζί και Δημοκρατικών πολιτών, αλλά μιλάνε όλα τους με μια φωνή για διαφορές μεταξύ Ουκρανών και φιλορώσων για να καλύψουν μόνο και μόνο το ατόπημα των συγκυβερνώντων μας Σαμαρά και Βενιζέλου, που έτρεξαν πρώτοι να στηρίξουν μια τέτοια «κυβέρνηση» της Ουκρανίας!
          ΝΤΡΟΠΗ τους και πάλι ΝΤΡΟΠΗ τους!!!
          Δεν έχουν ίχνος δημοκρατικής ευαισθησίας, παρά ενεργούν μόνο και μόνο με βάση τα συμφέροντα και τις προσταγές των αφεντικών τους!!!
          Ευτυχώς που κάπου-κάπου ακούγονται οι φωνές Ουκρανών πολιτών που διαμαρτύρονται για την επέλαση των νεοναζί στην Οδησσό και για το μακελειό που διέπραξαν, καίγοντας ζωντανούς 47 Δημοκρατικούς πολίτες, οι οποίοι  στο αντίκρισμα των νεοναζί έσπευσαν να καλυφθούν μέσα στο κτίριο των συνδικάτων της πόλης, όπου και τους έκαψαν με βόμβες μολότοφ που πέταξαν μέσα στο κτίριο από τα σπασμένα παράθυρά του!
          Το πιο απάνθρωπο όμως που προκάλεσε και τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης, ήταν η μεταχείριση από τους νεοναζί, όλων εκείνων που πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν από τη φωτιά, αλλά φτάνοντας στο έδαφος, οι νεοναζί τους ξυλοκοπούσαν αγρίως με ρόπαλα στο κεφάλι και τους σκότωναν, παρά του ότι ήταν τραυματισμένοι και ως εκ τούτου ανήμποροι να αμυνθούν!
          Είναι και αυτό ένα στοιχείο της ιδεολογίας τους!
          Για μας τους Έλληνες η Ουκρανία μπορεί να αποτελέσει την αφορμή, αλλά και το παράδειγμα για να βγάλουμε τα χρήσιμα συμπεράσματά μας όπως:
          Πρώτον: Ο επεκτατισμός του Γερμανικού Γ! Ράϊχ, δεν διστάζει να συνεργάζεται και να χρησιμοποιεί τις πιο σκοτεινές και ύπουλες αντιδραστικές δυνάμεις στην Ευρώπη, όπως είναι οι νεοναζί προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντά του!
          Δεύτερον: Το Δ.Ν.Τ  και άλλοι συνεργαζόμενοι με αυτό οικονομικοί οργανισμοί, ψάχνουν, βρίσκουν ευκαιρία και χρησιμοποιούν κάθε φιλική μαζί τους δύναμη, ώστε  να μπουν σε χώρες, όπου θα δανείσουν στην αρχή και στη συνέχεια θα επιβάλλουν προγράμματα λιτότητας, με στόχο να εκμεταλλευτούν οικονομικά τους λαούς!
          Τρίτον: Τη χώρα μας και τον λαό της, αυτοί οι οικονομικοί μηχανισμοί, ήδη μας έχουν πιάσει από το λαιμό και με το καλαμάκι μας ρουφούν το αίμα!  Ήδη έχουν φτιάξει παρόμοια με την Ουκρανία νεοναζιστικά μορφώματα, τα οποία έχουν υπό τον έλεγχό τους, για να τα χρησιμοποιήσουν όταν χρειαστεί, σε ενδεχόμενες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας του λαού! Ας θυμηθούμε φωτογραφίες από διαδηλώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, που νεοναζί στο πλευρό των δυνάμεων καταστολής, πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα ενάντια στους διαδηλωτές!!!
          Τέταρτον: Πάντοτε και τώρα, όπως στην Ουκρανία, ο εθνικισμός χρησιμοποιείται από τους επιτήδειους ως όχημα προκειμένου να εκμαυλίσουν τις συνειδήσεις των λαών και να τους οδηγήσουν στην εξυπηρέτηση των οικονομικών τους συμφερόντων!
          Πέμπτον: Οι νεοναζιστικές οργανώσεις όπου δει στον κόσμο, στην αρχή παρουσιάζονται στους λαούς ως φιλικά προσκείμενες με αυτούς, έως ότου αποσπάσουν την εμπιστοσύνη τους, αλλά στη συνέχεια και εφ όσον αποκτήσουν την επιρροή και τη δύναμη που θέλουν,  χρησιμοποιούν τα στοιχεία αυτά εναντίον των λαών και υπέρ των συμφερόντων του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας τους!
          Έκτον:  Ειδικά στη χώρα μας! Η νεοναζιστική οργάνωση ενώ παρουσιάζεται δημοσίως σαν δύναμη κρούσης ενάντια στο σύστημα, δηλαδή ενάντια στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, στο παρασκήνιο όμως συνομιλεί και συνεργάζεται με τον δεύτερο στην ιεραρχία της εξουσίας άνθρωπο (Μπαλτάκος) για τα βήματα και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν από κοινού! και
          Έβδομον: Ειδικότερα στη χώρα μας! Η νεοναζιστική οργάνωση ενώ παρουσιάζεται ως πολέμια του οικονομικού κατεστημένου, εν τούτοις το πρώτο Ελληνικό θύμα της, ήταν ο αριστερών πεποιθήσεων νέος, ο Παύλος Φύσσας, πρωτεργάτης στη συνοικία του ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων που μας επιβάλουν τα ισχυρά οικονομικά καρτέλ της Ευρώπης και όχι μόνο!!!
          Στις 9 Μαϊου κάθε χρόνο οι λαοί της Ρωσίας γιορτάζουν την συντριβή του ναζισμού του Χίτλερ το 1945, με την είσοδο του Κόκκινου Στρατού στο Βερολίνο και την κατάληψη του Ράϊσταγκ, την έδρα των ναζί!
          Αλλά, εντελώς συμπτωματικά τούτες τις μέρες, ξανά το τέρας του ναζισμού έχει σηκώσει κεφάλι.
          Είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και πάλι τα οικονομικά συμφέροντα της σημερινής Γερμανίας και των συμμάχων της, όπως ακριβώς έκανε πριν 70 περίπου χρόνια!
          Εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του οικονομικού μεγιστάνα της τότε Γερμανίας του περιβόητου ΑΛΦΡΙΝΤ  ΚΡΟΥΠ, εξαπολύθηκε σαν πυρκαγιά σε βάρος των λαών της Ευρώπης, καίγοντας και καταστρέφοντας στο πέρασμά της, ότι με ιδρώτα και κόπο είχε δημιουργήσει μέχρι τότε η Ανθρωπότητα!!!
          Ας βγάλουμε λοιπόν τα συμπεράσματά μας και ας πάρουμε τα μέτρα μας σαν λαός, έτσι ώστε να μην κλάψουνε και πάλι οι μάνες τα παιδιά τους, τα παιδιά τους πατεράδες τους και οι γυναίκες τους άντρες τους και τα παιδιά τους!!!
          Η ιστορία γι αυτό καταγράφεται!!!
Για να μην κάνουν οι Άνθρωποι τα ίδια λάθη!!!

Τρίπολη 9-5-2014                               Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                     Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                                              Με το ψηφοδέλτιο της Αντωνίας Γιαννούλη
                                                       "Μαντινειακή Συμπολιτεία"
                                               Υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Τρίπολης
                                                     www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου