Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αγαπητέ φίλε Πέτρο Τατσόπουλε καλημέρα σου.



          Σε καταλαβαίνω πολύ καλά, όταν λες ότι ανακουφίστηκες φεύγοντας από ένα πολιτικό χώρο με τον οποίο είχες όπως λες, ιδιαίτερα τελευταία, κάποιες διαφορές.
          Είναι φυσικό και δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, τόσες χιλιάδες άνθρωποι που πλησιάσανε το ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια, να συμφωνούν μεταξύ τους σε όλα και για όλα.
          Άλλοι κάνουν προσπάθεια να πείσουν, άλλοι κάνουν προσπάθεια να συμβιβαστούν, άλλοι κάνουν προσπάθεια να συνθέσουν, άλλοι κάνουν προσπάθεια να συμφωνήσουν  και άλλοι παίρνουν των ομματιών τους, φεύγουν και πολύ καλά κάνουν.
          Όμως ο αποχωρών, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, χρειάζεται να έχει  κάποια σοβαρότητα, κάποια αξιοπρέπεια, κάποια τακτική, που να πείθει για την απόφαση του και προπαντός για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφασή του.
          Να γυρνάει από κανάλι σε κανάλι, να γίνεται βορρά των σκοταδιστών και των καταπιεστών της κοινωνίας μας και να δίνει με τη παρουσία του ακροαματικότητα και αντικείμενο για συζήτηση, ώστε να συμπληρώνουν τον τηλεοπτικό χρόνο τους, οι όποιοι παρουσιαστές και να συμβάλει στην επιτυχία του σκοτεινού και ύπουλου στόχου τους, που είναι το «ξεκατίνιασμα» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτι που χρειάζεται από τον καθένα, λίγη προσοχή.
          Περιμένω προσωπικά, από σένα εμφανίσεις σε στρογγυλά η οβάλ γραφεία των καναλιών, με θέσεις και απόψεις από την πλευρά σου, για τα τόσα και τόσα προβλήματα που βασανίζουν σήμερα τη κοινωνία μας, όπως είναι η υγεία, τα φάρμακα, η παιδεία, οι μισθοί, τα μεροκάματα, η ανεργία, η κοινωνική πρόνοια, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι νέοι μας, οι μικροεπαγγελματίες κλπ και όχι τι μου είπε εκείνος, τι του απάντησα εγώ και τον έκανα να κοκκινίσει η πόσες φορές μαλώσαμε και ποιον τον έβαλα στη θέση του η με ποια συνιστώσα δεν τα πήγαινα καλά και με πια τάση συμφωνούσα.
          Προσωπικά, είμαι πολύ πιο κοντός στο πνευματικό ανάστημα από σένα, αλλά μπορώ να διακρίνω, τι ακριβώς χρειάζεται  ν ακούσει η κοινωνία μας από ένα πολιτικό άνδρα τώρα, μέσα σ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει!
          Σ ευχαριστώ για τη κατανόηση από τη πλευρά σου και σου εύχομαι καλή πολιτική διαδρομή.

Τρίπολη  15-1-2014                                  Με εκτίμηση ο συναγωνιστής σου                                                                                                                                                         
                                                                           Τάσος   Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου