Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Παρ΄ ένα σβώλο Μήτρο και διώξε ΄κείνα τα σκυλιά που μου χαλούν το φύτρο...


                                                                                     Στίχος απο ποίημα του
                                                                                      Αριστοτέλη Βαλαωρίτη


           Αυτό θα ταίριαζε σαν συμβουλή στον Ελληνικό λαό να κάνει, ύστερα από τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα και  άκουσαν η διάβασαν οι Έλληνες φορολογούμενοι!
          Μια το ένα, Μια το άλλο, μια το παρ’ άλλο, έχουμε βαρεθεί ν’ ακούμε και να διαβάζουμε καθημερινά εν μέσω κρίσης, για Μίζες και Σκάνδαλα αλλά και για λαμουριές μικρών και μεγάλων στελεχών των κυβερνώντων κομμάτων!
          Μετά από τον Λιάπη και τον  Χάρη Τομπούλογλου, πρόεδρο του νοσοκομείου «Αγλαϊα Κυριακού», έρχονται τώρα και οι αποκαλύψεις του Κάντα,  Γενικού Γραμματέα των εξοπλισμών επί υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι οποίες όπως λένε έγκυροι δημοσιογραφικοί κύκλοι, θα βάλουν φωτιά στα μπατζάκια του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας!
          Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει άλλη δουλειά τελευταία, από το να σβήνει και να διαγράφει από τα κιτάπια της, στελέχη που προέβησαν σε εγκληματικές πράξεις οικονομικού χαρακτήρα!
          Το δε ΠΑΣΟΚ, θορυβημένο από τις αποκαλύψεις που ήδη έχει καταθέσει στους ανακριτές, ο πρώην Γενικός Γραμματέας των εξοπλισμών, σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει σήμα  και ονομασία και  ψάχνει εν τω μεταξύ να βρει  τρόπο να κρυφτεί μέσα σε ένα νέο κεντροδεξιό πολιτικό σχήμα, όπως είναι εκείνο της «Ελιάς», που ετοιμάζουν πυρετωδώς, εν όψη  Αυτοδιοικητικών και Ευρωπαϊκών εκλογών, παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ!
          Να ξέρουν όμως, ότι δεν τους σώζουν οι διαγραφές στελεχών και οι πολιτικοί ελιγμοί, όποιοι και αν είναι αυτοί και με οποιαδήποτε ονομασία και αν παρουσιαστούν ενώπιον του λαού, στις επερχόμενες εκλογές, γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι κι’ ο Μήτρος,  ο Έλληνας δηλαδή,  ειν’  έτοιμος να πάρει το σβώλο, τη ψήφο του δηλαδή και να διώξει τα σκυλιά  Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δηλαδή, που του χαλάν το φύτρο, που του τρώνε τις σάρκες του δηλαδή και πίνουν τον ιδρώτα του!!!

Τρίπολη 27-12-2013                          Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                     www.tasospapazax.blogspot.com


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου