Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τα μάζεψε ο Σταϊκούρας άρον-άρον σήμερα στη Βουλή.

Κάτω από το πυκνό σφυροκόπημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή όπου συζητιόταν η συμφωνία της κυβέρνησης(Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με την Siemens, με την οποία ως γνωστό η συγκεκριμένη εταιρεία απαλλάσσονταν από κάθε κατηγορία περί διαπλοκής και χρηματισμού πολιτικών προσώπων στη χώρα μας, προκειμένου να παίρνει τα διάφορα έργα και τις διάφορες προμήθει
ες του κράτους, κάτω λοιπόν από τα πυρά και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης, ο κος Σταϊκούρας έκανε πίσω ολοταχώς για να μαζέψει τα ασημάζευτα πριν να είναι αργά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει η ψηφοφορία να γίνει ονομαστικά, ώστε ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση στα κοινοβουλευτικά έδρανα των κομμάτων ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ και πολλοί βουλευτές των δύο αυτών κομμάτων διαφοροποιήθηκαν και έλεγαν ότι δε θα ψηφίσουν τη σχετική τροπολογία.
Όταν ο Βενιζέλος πληροφορήθηκε την εξέλιξη αυτή, παρενέβη στον πρόεδρο της βουλής και τον παρακάλεσε να αποσυρθεί η επίμαχη τροπολογία.
Ύστερα από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις των τριών κυβερνητικών κομμάτων και υπό το φόβο μήπως και έχουμε σοβαρές κυβερνητικές εξελίξεις, αν δεν ψηφιζόταν η τροπολογία, ο κος Σταϊκούρας άρον-άρον απέσυρε την τροπολογία δικαιολογούμενος, ότι δε χρειάζεται γιατί ήταν περιττή.
Να άλλο ένα παράδειγμα σωστής και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης από το ΣΥΡΙΖΑ!!! Άντε και στην κυβέρνηση με το καλό σύντομα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου