Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ξεθάβουν και πεθαμένους για να κρατηθούν στην εξουσία!!!





          Στις εκκλήσεις των φαντασμάτων της εξουσίας στη χώρα μας, προσφεύγουν τα επιτελεία του Μαξίμου και της Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να τα καταφέρουν να βγάλουν πρόεδρο της Δημοκρατίας και να μείνουν για δύο ακόμη χρόνια στην εξουσία!
          Εκτός από τους παράγοντες των Ευρωπαϊκών θεσμών, που συμφέρον έχουν να νταραβερίζονται με ανθρώπους που θα τους υπηρετούν, στο παιχνίδι μπαίνουν ακόμη και τα φαντάσματα του παρελθόντος, που τους είχαμε στη πλάτη μας για κάμποσα χρόνια και βέβαια μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε τώρα!
          Στο σημείο μηδέν!
          Δεν έχει μείνει τίποτα στο μουσείο των κυβερνητών της χώρας μας!
          Τους έχουν κουβαλήσει στους διαδρόμους των καναλιών και κάθε τόσο τους παρουσιάζουν στις εκπομπές τους, προκειμένου να πείσουν τους βουλευτές σε πρώτη φάση, αλλά και το λαό για αργότερα, ότι πρέπει να ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαφορετικά χανόμαστε!
          Οι άνθρωποι της μίζας, της διαπλοκής και της διαφθοράς και βέβαια έχουν κάποιους λόγους να υπερασπίζονται τους προστάτες τους, γιατί προφανώς φοβούνται για τη τύχη τους, εφ όσον έρθει στα πράγματα μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ!
          Επιδίδονται στον υπέρ της τσέπης τους και των αμαρτιών τους αγώνα!!!

Τρίπολη 16-12-2014                                       Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου