Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Καρατζαφέρης = Πατρίς - Θρησκεία - Μίζες !!!



          Τον βλέπαμε να κάνει κάτι σταυρούς, ένα χιλιόμετρο απόσταση από το κεφάλι μέχρι τον αφαλό του και από το δεξιό του ώμο μέχρι τον αριστερό!!!
          Τον βλέπαμε να ασπάζεται τις εικόνες της Παναγίας, με ιδιαίτερη ευλάβεια !!!
          Μέχρι και το περιστέρι, από την ευλάβεια που τον διέκρινε, τον προτίμησε και κάθισε στο κεφάλι του, κατά τον Αγιασμό των υδάτων στο Πειραιά (βλέπε φωτογραφία) !!!
          Τον ακούγαμε να εκστομίζει μύδρους κατά των Αριστερών, που δεν βάζουν τη Πατρίδα πάνω απ΄ όλα !!!
          Δεν άφηνε επέτειο για επέτειο, αφού έπρεπε να προσκυνήσει τα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών που έπεσαν υπέρ της ελεύθερης οικονομίας !!!
          Συζητούσε τελευταία να προσχωρήσει στη Ν.Δ, όπως είχαν προηγηθεί τα πρώτα στελέχη του, Βορίδης-Γεωργιάδης-Πλεύρης, ώστε να στηρίξει το Σαμαρά στον αγώνα του, προκειμένου να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία !!!!
          Μπήκε στη κυβέρνηση του Παπαδήμου, κατ΄ εντολή της Μέρκελ, μαζί με τον Γιωργάκη και τον Σαμαρά, για να στηρίξουν τη πολιτική των μνημονίων (βλέπε φωτογραφία) !!!

          Για να δούμε περί τίνος πρόκειται για ένα ακόμη στέλεχος της Δεξιάς, της Πατριδοκαπηλίας, της Εθνικοφροσύνης, της Θρησκοληψίας, των μεγάλων σταυρών και των ευλαβικών προσκυνήσεων ????

          Πιάστηκε στα πράσα, ύστερα από ανώνυμη επιστολή, να έχει καταθέσεις σε υπερπόντιες -  off shore εταιρείες που προέρχονται από μίζες, το καιρό που ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε τις μεγάλες αγορές του αιώνα σε στρατιωτικό υλικό, προκειμένου να σώσει τη Πατρίδα και γέμιζε τις τσέπες του με εκατομμύρια Ευρώ από τις μίζες !!!!
          Ήταν από παλιά στο παιχνίδι των εκβιασμών και της αρπαχτής, με μερίδιο από κάθε μίζα, για να το βουλώνει και να μη βγάζει στη φόρα, μέσα από τις εφημερίδες του και το κανάλι του, τα όσα συνέβαιναν κατά τις μεγάλες αγορές των περασμένων χρόνων !!!
          Είναι και αυτός ένα από τα καλά παιδιά του οικονομικού κατεστημένου της χώρας μας, που το υπηρετούσε με κριτήριο την πίστη και την ευλάβεια στη τσέπη του, όπως εκατοντάδες άλλοι, που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, από κάποια ανώνυμη επιστολή η ανώνυμο τηλεφώνημα!!!!
          Έχει σημασία αυτό το τελευταίο !!!
Αφού η συγκυβέρνηση, ανοιχτή στις μίζες και στις οικονομικές κομπίνες του οικονομικού κατεστημένου της χώρα μας, δεν μπαίνει στη λογική των ελέγχων!!!!

Τρίπολη 17-11-2014                            Τάσος  Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου