Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Οι εργολάβοι της λάσπης, ανάλαβαν εργασία!!



 -     Πρώτος και καλύτερος, αυτός που κάποτε ήταν νέος και τώρα έχει γεράσει, αλλά μυαλό δεν έχει βάλει!
-     Αυτός που φωνάζει τάχα μου- τάχα μου, για όλα τα κακά που βρίσκουν τον κόσμο, αλλά το χούϊ του δεν το ξεχνά!
-     Εκεί που λέει για τις ουρές του κόσμου, στις διάφορες υπηρεσίες, για τη ταλαιπωρία των ηλικιωμένων στο ΙΚΑ, στη ΔΕΗ, στις εφορείες κλπ  και κάνει επίθεση υποτίθεται στον φταίχτη αυτής της ταλαιπωρίας, φροντίζει κάθε τόσο να διευκρινίζει, ότι δεν κάνει διακρίσεις και για όλα αυτά φταίνε, όλες οι πολιτικές δυνάμεις!!! Όλοι οι βουλευτές!!!
-     Σήμερα ιδιαίτερα, πρώτος των πρώτων, οργάνωσε μία αήθη επίθεση στον Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τον Γιώργο Μπαλασόπουλο, για να προετοιμάσει τη κοινή γνώμη εναντίον των κινητοποιήσεων, που ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στους Δήμους, για να προστατέψουν το ιερό δικαίωμά τους, εκείνο στην εργασία και της συντήρησης της οικογένειάς τους.
-     Το σχέδιο είναι γνωστό! Πάρα πολύ γνωστό τα τελευταία χρόνια!!!
-     Όποιος κλάδος αγωνίζεται, αρχίζουν οι εργολάβοι της λάσπης, που ακριβοπληρώνονται από τα κανάλια, να συκοφαντούν και να διασύρουν την ηγεσία του κλάδου, πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο, την αποτυχία του αγώνα, αφού λαός και εργαζόμενοι μαθαίνουν τα χίλια μύρια για την ηγεσία τους.
-     Συνεργάτη σε μια τέτοια επιχείρηση, ο λαλίστατος παρουσιαστής, που τον κρατάει σε φόρμα η νεαρή και όμορφη παρτενέρ του και από την οποία παίρνει ενέργεια, ακουμπώντας την κάθε τόσο στην πλάτη, βρήκε μια άλλη ειδήμονα στο είδος  λασπολόγο, προκειμένου από κοινού να φέρουν το ανάλογο αποτέλεσμα!!!
-     Έκοβε η μία, έραβε ο άλλος!
-     Έκοβε ο ένας, έραβε η άλλη!
-     Μία συνεργασία αγαστή, παρουσιαστή και βουλευτίνας, που θα τη ζήλευε το κάθε εργαστήριο λασπολογίας και συκοφαντίας σε όλο τον κόσμο!
-     Ποιος είναι ο Μπαλασόπουλος;;;
-     Πως προσλήφθηκε ο κύριος αυτός;;;
-     Πως αναρριχήθηκε στην ιεραρχία του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στους Δήμους;;; κλπ, κλπ!
-     Τώρα τα θυμηθήκανε όλα! Τώρα που ο Μπαλασόπουλος έφυγε από το μαντρί τους και είναι στη πρώτη γραμμή των αγώνων για να μη περάσει το αιματοκύλισμα που ετοιμάζουν στο Δημόσιο τομέα!
-     Μάταιος ο κόπος τους και άδικα τα χρήματα που τσεπώνουν!
-     Τούτη τη φορά, δεν έχουν να κάνουν με το Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων στις ΔΕΚΟ!
-     Τούτη τη φορά έχουν να κάνουν με ένα κίνημα, το οποίο προστατεύει το δικαίωμα στη ζωή!
-     Τούτη τη φορά έχουν να κάνουν με ένα κίνημα, που αντιμετωπίζει το φάσμα του θανάτου! Μεγάλων και μικρών σε ηλικία! Παιδιών και γονιών σε κάθε οικογένεια!
-     Ο κόσμος, ο λαός, οι εργαζόμενοι, πρέπει αυτό το κίνδυνο να τον αντιμετωπίσουν ενωμένοι!
-     Πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα!
-     Κανένας δεν θα είναι στο απυρόβλητο!
-     Με το πέταγμα στο δρόμο Δημοσίων υπαλλήλων, μειώνεται η αγοραστική δύναμη στην αγορά και θα ακολουθήσουν απολύσεις και περισσότερη ανεργία στον ιδιωτικό τομέα!
-     Να δούμε όλοι μαζί τι έγινε μέχρι σήμερα!
-     Η πολιτική της άγριας λιτότητας!
-     Το πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων!
-     Η σοβαρή μείωση των δημοσίων δαπανών!
-     Όλα αυτά, τα κύρια χαρακτηριστικά, της πολιτικής των μνημονίων, που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα με θρησκευτική ευλάβεια, οι κυβερνήσεις της υποτέλειας και της υποταγής, έχουν φέρει τη χώρα μας και το λαό της στη κατάσταση αυτή, που βιώνουμε καθημερινά!
-     Χρέος μας είναι:
-     Απέναντι στη ζωή!
-     Απέναντι στην Οικογένεια!
-     Απέναντι στα παιδιά μας!
-     Απέναντι στον αδελφό η το γείτονα!
-     Απέναντι στη Πατρίδα μας!
-     Απέναντι στο λαό και στο μέλλον μας!
-     Να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στη θανατηφόρα αυτή πολιτική, που ισοπεδώνει τα πάντα, στο όνομα της εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων!

Τρίπολη 10-7-2013                                   Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                          www.tasospapazax.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου