Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Οι Αστυνομικοί μας δείχνουν το δρόμο του Αγώνα!!!

     Σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι αρκετά προβληματισμένοι!!! Πρέπει να έχουμε μάτια και αυτιά ανοιχτά και να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τι συμβαίνει αυτό το καιρό στην χώρα μας!!!
     Όλοι οι κλάδοι, όλες οι ειδικότητες, όλες οι κατηγορίες εργαζομένων, δίνουν ένα αγώνα για να αποκρούσουν την επίθεση που δέχονται οι κατακτήσεις τους: Μισθολογικές, Συνταξιοδοτικές, Κοινωνικές, Ασφαλιστικές, Εργασιακές!!!
Πρωτοπόροι σ αυτό τον αγώνα, είναι και οι Αστυνομικοί της χώρας μας, που έχουν κάνει κατάληψη στο κτίριο του ασφαλιστικού τους Ταμείου, διαμαρτυρόμενοι και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το κούρεμα των ομολόγων που έχει στην κατοχή του το Ταμείο τους, αφού κάτι τέτοιο θα φέρει το Ταμείο σε άσχημη οικονομική κατάσταση, η οποία θα φέρει με τη σειρά της, άσχημες επιπτώσεις στις συντάξεις τους και στις κοινωνικές παροχές: όπως :Φάρμακα, Νοσοκομεία κλπ!!!
     Έτσι και οι Αστυνομικοί αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι και αυτοί άνθρωποι, έχουν και αυτοί προβλήματα και όταν χρειαστεί, μπαίνουν μπροστά στον αγώνα για την επίλυσή τους!!!
     Γι αυτό σε τέτοιες εποχές, που οι εργαζόμενοι συγκρούονται καθημερινά στους δρόμους με τις Αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ), θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, για τους πιο πολλούς από τους Αστυνομικούς, η καρδιά τους χτυπά στον ίδιο ρυθμό με την δικιά μας, ότι μέσα από τις φοβερές και τρομοκρατικές εμφανησιακά στολές, υπάρχουν εργαζόμενοι, με παιδιά και γυναίκα, με πατέρα και μάνα, που περιμένουν να τους πάει ο πατέρας, ο σύζυγος η ο γιος, ένα καρβέλι ψωμί, που λέει ο λόγος, για να περάσουν και αυτοί την μέρα τους!!!
    Άρα σε τέτοιες εποχές, πρέπει να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε εργαζόμενο που αγωνίζεται, γιατί ο αγώνας του, είναι και δικός μας αγώνας!!! Και μακάρι να κάνανε το ίδιο και οι άλλοι εργαζόμενοι προκειμένου να προστατέψουν το δικό τους Ταμείο!!!





                                                                                                            Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                                       Μέλος του Συντονιστικού Οργάνοu 
                                                                   Της Δημοτικής Κίνησης Δήμου Τρίπολης
                                                                   ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ  
                                                                     tasospapazax.blogspot.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου