Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φίλες και Φίλοι,


            Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Τρίτη κατά σειρά συνάντηση των Φορέων που έχουν ιδρύσει από κοινού το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Νομού Αρκαδίας.
            Για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε η αποφασιστικότητα όλων των παρευρισκομένων να συνεχίσουν την ωραία αυτή προσπάθεια γιατί είναι η καλύτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε και που θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολες.
           Πίστη μας και στόχος μας είναι να μην αισθάνεται κανένας μόνος του μέσα σε αυτή τη δίνη των προβλημάτων που μας δημιουργεί η άσχημη οικονομική συγκυρία που περνάμε, μια μοναξιά που αν δεν αντιμετωπιστεί με συλλογικότητα τότε οδηγεί σε δυσάρεστες λύσεις (αυτοκτονίες-κλοπές-ληστείες κλπ).
          Το ευχάριστο είναι ότι συνεχώς πυκνώνουν οι συμμετοχές και με νέους Φορείς όπως είναι Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Παράρτημα Αρκαδίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Αρκαδίας και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος της πόλης μας ,φτάνοντας αισίως τους 21 πιο σημαντικούς Φορείς του Νομού μας.
Το πιο αισιόδοξο από όλα ήταν η μεγάλη παρουσία φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που δηλώσανε και την συμμετοχή του Συλλόγου της σχολής Τηλεπικοινωνιών και αναμένεται η απόφαση του Συλλόγου και της άλλης σχολής εκείνης του Οικονομικού δηλαδή ότι καλύτερο θα περίμενε κανείς.
         Καλούμε την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη την προσπάθεια αυτή, εφόσον είναι κάτι που έγινε από τους κοινωνικούς Φορείς και αφορά την ίδια την κοινωνία μας, μιας και δεν γνωρίζουμε τι επιφυλάσσουν οι εξελίξεις για τον καθένα μας.
        Καλούμε επίσης την κάθε οικογένεια και την κάθε επιχείρηση να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους άμεσα πληττώμενους συνανθρώπους μας, με όποια κίνηση ή χειρονομία επιθυμεί ο καθένας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, δίνοντας έτσι μια
ελπίδα ζωής και αισιοδοξίας.
        Η συγκέντρωση των αγαθών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς στο Εργατικό Κέντρο και μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα: 2710 222218 και 6978 188480 κάθε μέρα. 

Τρίπολη 17-12-2011 

                    Οι ιδρυτικοί Φορείς
Του Δικτύου Κοινωνική Αλληλεγγύης Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου