Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τι είναι και ποιούς έχει σαν πρωτοκλασάτα στελέχη το ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη???

          Είναι το ανάχωμα εκείνο, της ροής του κόσμου (των ψηφοφόρων) προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που φτιάχτηκε και προβάλλεται εντόνως από τα συστημικά κανάλια, κατ εντολή του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας!
Το στηρίζουν με κάθε τρόπο!
Εκτός από την έντονη προβολή του, την οικονομική του ενίσχυση, και προπαντός την στελέχωσή του με έμψυχο πεπειραμένο δυναμικό, τυγχάνει και της μεγάλης και σκανδαλώδους υποστήριξης από τους δημοσιογράφους των καναλιών και των εταιρειών δημοσκοπήσεων!
Ποιοί το στελεχώνουν, για να καταλάβουμε τι «Θεό» πρεσβεύουν αυτοί και το κόμμα τους!
Αρχηγός ελαίου Θεού, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Δημοσιογράφος του MEGA που παράτησε τη δουλειά του ξαφνικά και στρατεύθηκε στην υπόθεση αυτή!
Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος και μάλιστα η αμοιβή του, πολύ μακράν των άλλων συναδέλφων του!
         Ήταν επί σειρά ετών ο έμπιστος δημοσιογράφος της οικογένειας Παπανδρέου! Ακύρωσε τη συνάντηση προ μηνός με τον Τσίπρα, αλλά την πραγματοποίησε με τον Σαμαρά!
         Υποστήριζε την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, για να πάρει παράταση ζωής, η συγκυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου! Δεν συμφωνεί με το πρόγραμμα αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ, με το αιτιολογικό, ότι αν δώσει αυξήσεις στις κατώτερες συντάξεις και στους μισθούς ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί θα πάνε και θα τα φάνε!!!!
         Είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, στην εκπομπή "ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ" του Χατζηνικολάου!!!!
         Σπύρος Λυκούδης και Γρηγόρης Ψαριανός. Πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι έφυγαν από το κόμμα τους, γιατί ήταν υπέρ της συνέχισης της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ, στη συγκυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου! Και είναι υπέρ, όλων των άλλων, που υποστηρίζει ο αρχηγός τους!
         Θάνος Τζήμερος, Θεόδωρος Σκηλακάκης και Αντιγόνη Λυμπεράκη. Ήταν τα πρώτα στελέχη του κόμματος "Δημιουργία ξανά" που υποστήριζε τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό στην οικονομία της χώρας και όποιος αντέξει!
         Είναι υποστηρικτές των μνημονίων και είχαν κατέβει στις προηγούμενες εκλογές μαζί με τον Στέφανο Μάνο, τον θεωρητικό του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού, με όλες τις δυσάρεστες για τον εργαζόμενο λαό επιπτώσεις του!
         Ολτίν Λιναρδάτου και Δημήτρης Τσιόρδας.. Δημοσιογράφοι μια ζωή στην ΕΡΤ και πρόσφατα στην ΝΕΡΙΤ. Μοσχαναθρεμμένη και προστατευόμενη των εκάστοτε κυβερνήσεων η πρώτη!
Ειδικός σύμβουλος του διορισμένου πρωθυπουργού Παπαδήμου από Ν.Δ , ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και στη συνέχεια ειδικός σχολιαστής του ΣΚΑΙ, στις ειδήσεις των 9 μαζί με τη κα Κοσιώνη, με ειδική αποστολή να καταδικάζει και να επιτίθεται στις κινητοποιήσεις των απολυμένων, αλλά και να λιβανίζει καθημερινά από το κανάλι, τα ευεργετήματα των μνημονίων ο δεύτερος!
         Αυτά είναι τα βασικά στελέχη του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" που κάνουν κουμάντο τώρα στο κόμμα και όπως αποκάλυψε ο Μέμος Ιωάννου σε εκπομπή του MEGA σαν εκπρόσωπος του ποταμιού, υποψήφιος βουλευτής στη Β! Αθήνας, τις αποφάσεις είπε και τις προτάσεις του κόμματος, τις παίρνει ο Σταύρος Θεοδωράκης κυρίως, αφού δεν έχουμε όργανα στο κόμμα μας, που να συνεδριάζουν και να αποφασίζουν!!!
         Αυτό είναι το "ποτάμι" ιδιοκτησίας Σταύρου Θεοδωράκη και από πίσω του, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του κόμματος: καναλάρχες, τραπεζίτες, βιομήχανοι, μεγαλοκατασκευαστές και εφοπλιστές!
         Είναι αυτοί που αφού έστυψαν σαν λεμονόκουπα το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για να κάνουν τη δουλειά τους, στηρίζοντας τη Ν.Δ και στη συνέχεια, κατασκεύασαν το "ποτάμι" για να το χρησιμοποιήσουν. σαν εναλλακτική λύση των δύο προηγούμενων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!!!

Τρίπολη 15-1-2015                                      Τάσος  Παπαζαχαρίας

Ο Ελληνικός Λαός γράφει τη δική του ιστορία!


           Έβαλα δύο συμβολικές φωτογραφίες από πίνακες του μεγάλου Γάλλου ζωγράφου Ντελακρουά, οι οποίες απεικονίζουν γεγονότα που ενέπνευσαν την Ανθρωπότητα και ξεσήκωσαν τους λαούς, όπου δή στον πλανήτη μας, για να αποκτήσουν την ελευθερία τους και την Ανεξαρτησία τους!

          Η πρώτη δείχνει την κατάληψη των φυλακών της Βαστίλλης στις 14 Ιουλίου του 1789, απ όπου απελευθερώθηκαν όλοι οι έγκλειστοι αγωνιστές της ελευθερίας και η άλλη απεικονίζει την ελευθερία να οδηγεί στη νίκη, τους επαναστατημένους Γάλλους στα οδοφράγματα του Παρισιού!

          Βέβαια οι σκηνές αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τις μέρες μας, αλλά τα συνθήματα που πρόταξε τότε, ο εξεγερμένος πληθυσμός του Παρισιού, είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε και στις μέρες μας!
     
          ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΤΗΤΑ - ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ήταν τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα τις μέρες εκείνες στο Παρίσι και αφού τα σκόρπισε ο άνεμος στα τέσσερα σημεία του πλανήτη μας, έφτασαν επιτέλους αργά το βράδυ της Κυριακής και στη θέση Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνας!

          Ήταν ο τόπος συγκέντρωσης του λαού της Αθήνας, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βροντοφώναξε προς το συγκεντρωμένο πλήθος, ότι η μεγάλη νίκη του Ελληνικού λαού στις εκλογές που έγιναν σημαίνει: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΤΗΤΑ - ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ!
         
          Ήρθε η ώρα προφανώς και ο Ελληνικός λαός να γράψει ιστορία και σαν μια νέα Γαλλική Επανάσταση, με τα ίδια συνθήματα, να ξεσηκώσει τους λαούς της σημερινής Ευρώπης, ιδιαίτερα του νότου, για τους οποίους τα τότε συνθήματα, είναι και γι αυτούς επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε!

Τρίπολη 27-1-2015                                                    Τάσος Παπαζαχαρίας

Τί έλεγαν προεκλογικά Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ και τι συμβαίνει μετεκλογικά!



Ακούω καλά???
Βλέπω καλά???
Διαβάζω σωστά???
Μήπως έχω παραισθήσεις???
Μήπως από το πες-πες του προεκλογικού αγώνα μου έμειναν κάποια τσιτάτα στο μυαλό μου???

Θα μας δεχτούν οι εταίροι μας και θα μιλήσουν μαζί μας, έλεγαν του ΣΥΡΙΖΑ!

Θα βρείτε πόρτες και αυτιά κλειστά, έλεγαν Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ κλπ!

Τι θα γίνει ρε παιδιά, αν μας κλείσουν τη πόρτα οι εταίροι μας??? Ρωτούσαν στα χωριά τα καημένα τα γεροντάκια!

Μη φοβάσαι παππού, έλεγαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ!

Ναί αλλά έτσι λέει ο Σαμαράς! Απαντούσαν εκείνα, χαϊδεύοντας τα μουστάκια τους, με προβληματισμένο, η αλήθεια είναι, ύφος!

Μια μέρα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, πριν ακόμα ετοιμάσει τις βαλίτσες της η νέα διαπραγματευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις Βρυξέλλες, πρώτοι και καλύτεροι, οι ανώτεροι Ευρωπαίοι παράγοντες, Σούλτς και Ντάισεμπλουμ που εκπροσωπούν τα ανώτερα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, (πρόεδρος Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ο ένας. Πρόεδρος του Γιούρο γκρούπ ο άλλος), σπεύδουν να επισκεφθούν την Αθήνα και να συζητήσουν με την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Η πλάκα θα είναι να τους κλείσει τη πόρτα ο Τσίπρας και να παρακαλάνε να τους ανοίξει!

Τα γεροντάκια όμως θα το μάθουν άραγε αυτό???

Μέχρι ποτέ, τέλος πάντων, το δούλεμα και η τρομοκράτηση της άρχουσας τάξης της χώρας μας και των πολιτικών που την υπηρετούν, θα έχουν πέραση στον λαό μας???

Τρίπολη 26-1-2015                     Τάσος Παπαζαχαρίας

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Στην εποχή της εικονομαχίας μας μετέφερε χθές ο Αντώνης Σαμαράς!


           Η έλλειψη προβολής κυβερνητικού έργου από τη συγκυβέρνηση Σαμαροβενιζέλου, φυσικό είναι να μας μεταφέρουν οι κύριοι αυτοί σε περασμένες εποχές, που χάνονται στο βάθος των αιώνων που πέρασαν!
           Με μια επίθεση, στα καλά καθούμενα ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ ο κος Σαμαράς, φωτογραφούμενος μπροστά σε μία εικόνα της Παναγίας, ορκίστηκε ότι οι εικόνες των Θείων δεν πρόκειται να κατέβουν από τους δημόσιους χώρους!
           Να λοιπόν πόσο εύκολο είναι, από τις δυνάμεις του σκότους, της δεισιδαιμονίας και των μεταφυσικών επικλήσεων, να αφήνουν τα παρόντα και εν ριπή οφθαλμού, να γυρίζουν τη διαμάχη των εκλογών πίσω και μάλιστα πολύ πίσω, στο δεύτερο ήμισυ του 8ου Μ.Χ αιώνα και στις αρχές του 9ου Μ.Χ αιώνα!
           Ήταν η περίοδος της εικονομαχίας, που δίχασε σε βάθος τον λαό της τότε Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με πολύ, μα πάρα πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα, σε όλους τους τομείς της τότε κοινωνικής ζωής!
           Εικονολάτρης λοιπόν ο πρωθυπουργός μας, σαν μία νέα έκδοση της βασίλισσας Θεοδώρας, ορκίζεται πίστη στις εικόνες των Θείων και ότι δεν πρόκειται να αφήσει να κατέβουν από τους δημόσιους χώρους!
           Μόνο που δεν μας αποκάλυψε, ποιος είναι από τους πολιτικούς μας, η νέα έκδοση του Αυτοκράτορα Λέοντα Γ! ο οποίος το έτος 726 μ.χ αποφάσισε να κατεβάσει από την είσοδο των ανακτόρων του την εικόνα του Χριστού μας και πυροδότησε έτσι έναν εμφύλιο σπαραγμό, που κράτησε ως το 842 μ.χ, όταν πέθανε ο τελευταίος εικονομάχος Αυτοκράτορας Θεόφιλος και ανέλαβε τη διακυβέρνηση της Αυτοκρατορίας η βασίλισσα Θεοδώρα, αφού ο διάδοχος του Αυτοκρατορικού θρόνου Μιχαήλ Γ! ήταν ανήλικος!
           Στο διάστημα αυτό του εμφυλίου σπαραγμού, μεταξύ εικονολατρών και εικονομάχων, όπως είχε χωριστεί τότε η κοινωνία της Αυτοκρατορίας:
-     Έγιναν αιματηρές μάχες!
-     Θυσιάστηκε στα πεδία των μαχών, η αφρόκρεμα του Βυζαντινού στρατού!
-     Χάθηκαν σπουδαίοι στρατηγοί, απαραίτητοι για την αντιμετώπιση των ξένων εισβολέων!
-     Ξοδεύτηκαν όλα τα χρήματα του δημόσιου ταμείου!
-     Και οι εχθροί της Αυτοκρατορίας, βρήκαν την ευκαιρία να κατακτήσουν τα μισά και πλέον εδάφη της Αυτοκρατορίας!
-     Τα οποία για να τα ανακτήσει, ξόδεψε χρόνο, ανθρώπινες ψυχές χρήματα και πολύ πόνο!
           Σ αυτή την εποχή επιθυμεί να μας μεταφέρει, η αυτού μεγαλειότητα, ο σύγχρονος Βυζαντινός Αυτοκράτορας Αντώνης Σαμαράς???
           Τα τότε δυσάρεστα γεγονότα και αποτελέσματα για την Αυτοκρατορία του, θέλει να μας κληροδοτήσει ο νέος Βυζαντινός Αυτοκράτορας???
           Από τέτοιες διαμάχες του 8ου και 9ου μ.χ αιώνα έχει ανάγκη σήμερα η κοινωνία μας???
           Η επιδιώκει να σκεπάσει τα οξυμένα σημερινά προβλήματα της κοινωνίας μας, με προβλήματα εκείνης της μακρινής εποχής???
           Η κρίση ανήκει στον καθένα μας!!!



Τρίπολη 13-1-2015                                                           Τάσος Παπαζαχαρίας

Με ιούς μπλοκάρει το διαδίκτυο η Ν.Δ!

Φίλες και Φίλοι μου καλησπέρα σας!
           Τα υπόγεια του Μαξίμου και της Λεωφόρου Συγγρού, όπου στεγάζονται τα επιτελεία της ανωμαλίας, βρήκαν αυτές τις μέρες που η επικοινωνία των Ανθρώπων λόγω των εκλογών είναι στο αποκορύφωμα της, να γεμίσουν το διαδίκτυο με ιους!!!
           Το ανήθικο της υπόθεσης είναι ότι οι Ιοί αυτοί, κατακλύζουν τις σελίδες των αγωνιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στοχευοντας με αυτό το τρόπο, να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία τους με τους ψηφοφόρους!!!
           Η δική μου σελίδα, επειδή είναι αρκετά δραστήρια, έχει δεχτεί καταιγίδα από ιούς, εκ των οποίων έχω αφήσει έτσι για την ιστορία, τρεις από αυτούς, ως απόδειξη των λεγόμενων μου!!!
           Τους παραδίδω στη κρίση των αναγνωστών μου!!!
           Η μάχη του διαδικτυου θα είναι στο τέλος νικηφόρα υπέρ των δυνάμεων της προόδου, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των Ανθρώπων, ότι και αν κάνουν, ότι και αν σοφιστούν οι δυνάμεις του σκότους, της διαπλοκής και της διαφθοράς!!!


Τρίπολη 1-2015                  Τάσος  Παπαζαχαρίας

Με το πάγκο της ομάδας του κατεβαίνει στις εκλογές ο Βενιζέλος!!!

            Επιστολή έστειλε ο Βενιζέλος στο Σαμαρά, σε παραπονιαρικο ύφος, αλλά και σε τόνους διαμαρτυρίας!
           Του κλέβει λέει, τα καλύτερα στελέχη του, όπως είναι η Γκερεκου, χωρίς να του πει λέξη!
           Του διαφεύγει απ ότι δείχνουν τα πράγματα η λαϊκή ρήση, που λέει Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τετοια γράμματα θα μάθεις!
           Πρώτη και καλύτερη η Γκερεκου, η οποια προφανώς διεθετε την ικανότητα να πιάνει τα μαθήματα, αλλά και τα μηνύματα του δασκάλου, έκανε το βήμα και από την αυλή του σπιτιού του δασκάλου, πέρασε στα ενδότερα!
           Όπως έλεγε σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, δεν είχε τη παραμικρή δυσκολία να κάνει αυτό το βήμα, αφού χρονια τώρα τρώγανε και πίνανε μαζί με το δάσκαλο στην αυλή του σπιτιού του!
           Ο δε Σαμαράς, δικαιολογώντας τη στάση του αυτή, απέναντι στο φίλο του, έλεγε σε κολλητούς του, ότι ο Βενιζέλος έχει παίξει ήδη το ρόλο του να με στηρίζει και ότι τώρα ήρθε η ώρα του Σταύρου του Θεοδωράκη, του οποίου το ποτάμι με το καιρό που κάνει, κατεβάζει πράμα!
           Όμως έλεγε ο Σαμαράς, ότι γυαλίζει στο ρημαδιο του Βενιζέλου, καλό είναι να το μαζεύουμε!
           Αδύναμος αυτες τις μέρες, οπως είναι ο Βενιζέλος, ύστερα και από το κλέψιμο που του κάνει ο Παπανδρέου, παρακολουθεί με αμηχανία τα γεγονότα και περιορίζεται να μιξοκλαιει μπροστά στον Σαμαρά φοβούμενος μήπως και αλλα αστέρια της ομάδας του περάσουν από την αυλή μέσα στο σπίτι του Σαμαρά!
           Στη κατάσταση που βρίσκεται τώρα, δεν μπορεί να τάξει και να υποσχεθεί πράματα και αξιώματα και όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, αστέρια σαν τη ΓΚΕΡΕΚΟΥ και τη ΚΑΙΛΗ, τις ζητάνε ομάδες όπως η Ν.Δ που διαθέτουν εδώ που τα λέμε, Πολλα λεφτά!
           Δεν αποκλείεται, όπως σχολιάζουν διάφοροι αναλυτές, ο Βενιζέλος από δω και πέρα να πάει στις επικείμενες εκλογές με παίχτες από το πάγκο της ομάδας του!
           Δεν πειράζει λένε οι σχολιαστές!
Αν δεν ήξερε με ποιον δάσκαλο είχε καθήσει, ας ρώταγε να μάθει!!!


Τρίπολη 8-1-2015                               Τάσος Παπαζαχαρίας

Χιονισμένη και στολισμένη για τα Χριστούγεννα η Πλατεία Πετρινού της Τρίπολης!!!

          Παιδιά δεν άντεξα στην ομορφιά αυτής της φωτογραφίας και τη πήρα να τη φιλοξενήσω στη σελίδα μου!
           Είναι από τη πλατεία Πετρινου της Τρίπολης, που είναι στολισμένη για τα Χριστούγεννα!
           Το χιόνι συνεχίζει να πέφτει ασταμάτητα και η Τρίπολη ντύθηκε στα λευκά, στέλνοντας ένα μήνυμα νίκης του λευκού έναντι του μαύρου, ύστερα και από το πρόσφατο αποτέλεσμα της βουλής των Ελλήνων!!!

Τρίπολη 30-12-2014     Τάσος  Παπαζαχαρίας

Με το λουλουδάκι της φωτογραφίας μοιάζει η καρδιά μου αυτές τις μέρες!


           Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά εμένα αυτό μου άρεσε, γιατί έτσι νοιώθω!
Είναι λένε το ακριβότερο λουλούδι και συνάμα το πιο ευαίσθητο!
           Έτσι είναι και η καρδιά μου αυτές τις μέρες!
           Δεν τη χαρίζω στα πιόνια του οικονομικού κατεστημένου της χώρας μου (Σαμαράς-Βενιζέλος-Θεοδωράκης-Παπανδρέου) κ.α, όσα και ότι μου χαρίσουν!
           Ταυτόχρονα είναι τόσο ευαίσθητη και τόσο ανοιχτή, όπως το λουλουδάκι της φωτογραφίας, που παραδίνεται αμέσως και χωρίς πολλά-πολλά, σε κάθε όμορφη πρόταση, σε κάθε ωραία ιδέα, που ακούγεται από κάθε πατριώτη π.χ (Τσίπρας) και έχει να κάνει, με την ανακούφιση κάθε πονεμένου, κάθε αδικημένου, κάθε ανυπερασπιστου συνανθρώπου μου!!!


Τρίπολη  5-1-2015                 Τάσος  Παπαζαχαρίας

Γιώργος Κύρτσος και Ολτίν Λιναρδάτου τί είπαν σήμερα στον ΣΚΑΪ !!!

        Άρχισε και επίσημα πλέον ο προεκλογικός αγώνας των κομμάτων και οι εκπρόσωποί τους στα κανάλια λένε τις θέσεις τους και το πρόγραμμά τους!
        Σήμερα πρωϊ στον ΣΚΑΪ είχαμε την ευκαιρία ν' ακούσουμε τον Γιώργο Κύρτσο, ως εκπρόσωπο της Ν.Δ και την Ολτίν Λιναρδάτου, ως εκπρόσωπο του "Ποταμιού"
        Ο μέν Γιώργος Κύρτσος ευθαρσώς υποστήριξε ότι: ΝΑΙ πρέπει να κοπούν και άλλο οι συντάξεις, προκειμένου να σταθεροποιηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα, ώστε με αυτό να αποπληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στους δανειστές μας!
        Η δε Ολτίν Λιναρδάτου υποστήριξε ότι: Αυτά που έχουν υπογράψει μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις της χώρας μας με τους δανειστές μας, εμείς σαν "Ποτάμι" θα τα σεβαστούμε, θα τ' αναγνωρίσουμε και θα τα συνεχίσουμε!
        Ύστερα από αυτά, ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Χαιρετισμός σε φίλες και φίλους Για τη πρωτοχρονιά του 2015!!!


 Στις Αγαπημένες Φίλες μου!
Και στους Αγαπημένους Φίλους μου!
Με αυτή τη πανεμορφη, αλλά συμβολική φωτογραφία, στέλνω τους χαιρετισμούς και τις ευχές μου, για μια χρονια που έρχεται και θα είναι σίγουρα, διαφορετική από τις άλλες!!!

Τρίπολη 1-1-2015                         Τάσος Παπαζαχαρίας

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Πότε και πως θα γλυτώσουμε από τη μανία τους???



 

Ολόκληρο εορταστικό διήμερο της πρωτοχρονιάς, το περάσαμε με το ν' ακούμε, Σαμαρά και παρατρεχάμενους, κανάλια και ραδιόφωνα, να προσπαθούν να βγάλουν από μία δήλωση του Γιάννη Τόλιου, οικονομολόγου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο ζουμί, λίγο λάδι!

          Προφανώς και το έχουν ανάγκη στο προεκλογικό τους αγώνα, αφού δεν υπάρχει κυβερνητικό έργο, που ν' αρέσει στο λαό, στους ψηφοφόρους δηλαδή και μ αυτό να πορευτούν στις κάλπες!

          Κάνουν προσπάθεια, μήπως και πείσουν κάποιο χριστιανό, να πιαστούν από κάποια δήλωση, κάποιο άρθρο, κάποια συνομιλία σε κανάλι, ενός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, να την επεξεργαστούν στα υπόγεια του Μαξίμου η της Λεωφόρου Συγγρού, όπου εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία διαστρέβλωσης της αλήθειας και δώσουν τροφή, σε Άδωνι, σε Τσαμτζή, σε Ασημακοπούλου, σε Σταμάτη, ακόμη και στον ίδιο το Σαμαρά, να βγουν στη πιάτσα και να λένε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

          Αυτό που κάνουν κάθε τόσο, όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης και όλου του κόσμου, να καλύπτουν κάποια κενά του προϋπολογισμού τους, με έκδοση  εντόκων Γραμματίων του Δημοσίου, τα οποία ως γνωστό τ' αγοράζουν κατά κύριο λόγο οι Τράπεζες, αλλά και όποιος ιδιώτης επιθυμεί, αυτό το τόσο συχνό και το τόσο γνώριμο σε όλους μας μέσο βραχυπρόθεσμου δανεισμού, οι κύριοι της Ν.Δ, μέχρι και ο ίδιος ο Σαμαράς, το χρησιμοποιούν εδώ και μέρες, σαν φόβητρο των ψηφοφόρων!

          Το είπε ο Τόλιος! Το είπε ο Τόλιος! Το είπε ο Τόλιος! Δεν ακούμε τίποτα άλλο ως επιχείρημα στον προεκλογικό τους αγώνα!

          Είναι φανερό, ότι στερούνται παντελώς κάθε λέξης, για να υποστηρίξουν τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε βάρος του λαού και της ίδιας της χώρας μας και προσφεύγουν σε παραποιημένες από τους ίδιους και από τα σκοτεινά επιτελεία τους, δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!

          Επενδύουν στο φόβο, στο τρόμο, στη κινδυνολογία και στη καταστροφολογία, αδιαφορώντας ακόμη και αν κάνουν κακό στην ίδια την οικονομία της χώρας, την οποία όπως δηλώνουν, κάνουν τα πάντα για να τη «σώσουν»!

          Η λύση, η συνταγή, το φάρμακο, γι αυτή τους την παθογένεια είναι να τους γυρίσουμε τη πλάτη μας!
          Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατό, δεν στέκει κάποιας στοιχειώδους Άνθρώπινης λογικής, οι δυνάμεις του σκότους, της διαπλοκής και της διαφθοράς, που φέρανε το λαό και τη χώρα στη καταστροφή, να παρουσιάζονται τώρα ως φρουροί των συμφερόντων μας, ως σωτήρες του λαου και της χώρας! 

Τρίπολη 3-1-2015                                          Τάσος  Παπαζαχαρίας