Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η Κωλοτούμπα του Σγουρού που έφερε τα πάνω-κάτω σε προηγούμενη απόφαση για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.



            Τη περασμένη Τρίτη το βράδυ συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής και πήρε απόφαση να μην εγκρίνει την αύξηση του συντελεστή δόμησης, στο χώρο που παραχωρεί η κυβέρνηση στο καβούρι, με τη πώληση του ξενοδοχείου Αστέρα σε ιδιώτη.
           Ήταν μία απόφαση που συνάδει με το γενικότερο λαϊκό αίσθημα της ευρύτερης περιοχής, που δεν θέλει όλος ο χώρος στο καβούρι να χτιστεί με επαύλεις για πώληση, δώρο ουσιαστικά στον ιδιώτη ο οποίος θα αγοράσει το ξενοδοχείο.
           Μιλάμε για μια έκταση 3.000 στρεμμάτων, χάρισμα στον αγοραστή του ξενοδοχείου που θα αξιοποιήσει και θα εκμεταλλευτεί αυτή τη τεράστια έκταση, όπως γουστάρει και όπως τον βολεύει.
            Μέσα σε δύο μέρες ο απερίγραπτος και αχαρακτήριστος Περιφερειάρχης, προκάλεσε νέα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αφού έκανε ενώπιον «Θεού και ανθρώπων» αυτή τη θαυμάσια κωλοτούμπα, θέλησε να πάρει νέα απόφαση, αντίθετη με τη πρώτη και να επιτρέπει στον ιδιώτη να κάνει ότι θέλει μέσα σ αυτή τη πανέμορφη έκταση.
            Ποιος να ξέρει άραγε, τι  μεσολάβησε μέσα σε δύο νύχτες;;;;
            Το σίγουρο είναι ότι οι κάτοικοι πολλά βάζουν στο μυαλό τους, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να συμπράξουν με τον Περιφερειάρχη στο έγκλημα αυτό!
            Έτσι λοιπόν αντέδρασαν στη διάρκεια του δεύτερου Περιφερειακού Συμβουλίου και προπαντός όταν είδαν την κωλοτούμπα, την τόσο άγαρμπη και τόσο ύποπτη, που πραγματοποίησε ο κος Περιφερειάρχης.
            Όμως στα κανάλια σήμερα το πρωί, οι μαθημένοι και συνηθισμένοι στις κωλοτούμπες δημοσιογράφοι, παρουσίασαν με περίεργο τρόπο τα όσα συνέβησαν χτες το βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο και βρήκαν την αφορμή να κάνουν άλλη μία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, για τη φασαρία που δημιούργησαν στελέχη του.
            Μάλιστα βγάλανε στο γυαλί και το «νοικοκύρη» όπως τον αποκαλούσανε, το κο Περιφερειάρχη που και αυτός με τη σειρά του έριξε ότι χολή και φαρμάκι του είχε απομείνει από χτες το βράδυ ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ.
            Κύριοι των καναλιών και της διαστρέβλωσης της αλήθειας, ξέρουμε χρόνια τώρα το  ρόλο σας!.
            Μετά και από το δωράκι που σας έκανε, προ ημερών η κυβέρνηση, που σας έδωσε εντελώς δωρεάν τις συχνότητες, ξέρουμε ότι θα μας χορτάσετε στο ψέμα και στη παραπληροφόρηση!
            Ξέρουμε τον αντίπαλό σας που είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα σας βάλει να πληρώσετε τη συχνότητα που σας χάρισαν Σαμαράς και Βενιζέλος και ξέρετε ακόμα ότι τα δανεικά και αγύριστα που σας δίνουν αφειδώς οι τράπεζες, θα τα γυρίσετε πίσω και με τους ανάλογους τόκους, γιατί είναι χρήματα του Ελληνικού λαού.
Ρίξτε όσο έχετε καιρό ακόμη ότι φαρμάκι και χολή σας έμεινε, γιατί είναι πολύ κοντά η ώρα της «Δευτέρας παρουσίας» και τότε θα δούμε αν θα πάτε στη κόλαση η στο Παράδεισο!

Τρίπολη  30-11-2013                                 Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                           www.tasospapazax.blogspot.com

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μία – μία οι κοινωνίες απορρίπτουν τις ανορθόδοξες από πολλές πλευρές μορφές διαχείρισης των σκουπιδιών!



          Μετά τη κοινωνία της Καλλιρρόης αλλά και του Δήμου Οιχαλίας γενικότερα στη Μεσσηνία, έρχονται και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Παλαιόχουνης της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου, να σηκώσουν το ανάστημά τους και να διαμαρτυρηθούν για τα όσα σχεδιάζουν να φτιάξουν στη περιοχή τους, όλοι οι άλλοι χωρίς τους ίδιους τους άμεσα ενδιαφερόμενους!
          Το γεγονός ότι πολλά έχουν σχεδιαστεί, να φτιάξει η Περιφέρεια μαζί με τον προσωρινό ανάδοχο της διαχείρισης των σκουπιδιών στη περιοχή της Παλαιόχουνης, εν αγνοία των κατοίκων, στη κυριολεξία εν κρυπτό, φανερώνει και μαρτυρά τις άσχημες και ανθυγιεινές επιπτώσεις που θα έχει το συγκεκριμένο έργο στην υγεία των κατοίκων αλλά και στο περιβάλλον της περιοχής.
          Διαφορετικά η απλή λογική το λέει, ότι αν όλα θα ήταν ευνοϊκά για τους κατοίκους και το περιβάλλον, θα γίνονταν με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, με πολιτευτές και βουλευτές, με κέτερινγκ και πολύ δημοσιότητα!
          Όμως σχεδιάζανε χωρίς το ξενοδόχο, που είναι οι κάτοικοι της περιοχής, αφού θέλανε να τους πιάσουνε στον ύπνο και όλα μετά να θεωρούνται τετελεσμένα!
          Να όμως που ο Θεός αγαπάει το κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη!
          Με παρέμβαση της Δημοτικής κίνησης του Δήμου Τρίπολης της ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, η οποία μοίρασε στη περιοχή ανακοίνωση ενημερωτικού χαρακτήρα, για τα όσα πρόκειται να γίνουν στη περιοχή Παλαιόχουνης, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν και άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις!
          Έτσι όπως πληροφορήθηκα, αύριο Κυριακή 17-11-2013 στο κτίριο του σχολείου στη Παλαιόχουνη ώρα 11 το πρωί, γίνεται συνέλευση των κατοίκων της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθούν και να οργανώσουν τις όποιες αντιδράσεις τους , που οι ίδιοι θα αποφασίσουν!
          Πάντως όλοι τους βλέπουν, ότι η μεταφορά στο χώρο τους χιλιάδων τόνων σκουπιδιών από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη μορφή που θα πηγαίνουν εκεί δηλαδή ανακατωμένα οργανικά με ανόργανα, (σύμμεικτα λέγονται στην επιστημονική τους ορολογία), δεν θα ανακυκλώνονται ικανοποιητικά και έτσι το 80% του όγκου τους, θα πηγαίνουν στο ΧΥΤΥ ο οποίος γρήγορα θα γεμίσει και τότε η που θα οδηγηθούν αναγκαστικά στη καύση τους η η περιοχή θα μετατραπεί σε κόλαση από τα υπερβολικά αναξιοποίητα σκουπίδια που θα συσσωρεύονται!
          Αν ήταν όλα ρόδινα και προς όφελος των περιοίκων, όπως τα παρουσιάζει ο ανάδοχος εργολάβος αλλά και η Περιφέρεια, θα τα ήθελαν και οι Κορίνθιοι και οι Αργολιδείς και οι Μεσσήνιοι και οι Λάκωνες και τότε ο Σαμαράς, όλοι μας ξέρουμε, που θα τα πήγαινε!
          Περιμένουμε οι αρμόδιοι, αντί να προσπαθούν να πιάσουν στον ύπνο τις τοπικές κοινωνίες η να προσπαθούν να τις ξεγελάσουν με ανταλλάγματα και άλλες υποσχέσεις, να προχωρήσουν άμεσα στην διαχείριση των σκουπιδιών ανά Δήμο η ανά μικρές ενότητες Δήμων, με τη μορφή της ανακύκλωσης- κομποστοποίησης και το διαχωρισμό στη πηγή, ώστε να είναι πιο εύκολη η διαχείρισή τους, να μένουν τα όποια χρηματικά οφέλη στα ταμεία των Δήμων και να μην επιβαρύνεται  μία περιοχή, από τη συσσώρευση των σκουπιδιών  όλης της Περιφέρειας και όχι μόνο!

Τρίπολη  16-11-2013               Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                    Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης
                                        Από τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία»

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Από τις ξέρες του Γιωργάκη και τους κάβους του Σαμαρά, φτάσαμε στη κόλαση και στο Κιλιμάντζαρο του Στουρνάρα!



          Πρωθυπουργοί, υπουργοί και παρατρεχάμενοι στα τρία μνημονιακά χρόνια, έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου, ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα  για το πότε θα περάσουμε στην ανάπτυξη και θα βγούμε τελικά στις περιβόητες «αγορές»!
          Το χορό του ψέματος είχε ανοίξει ο Γιωργάκης (να μη το ξεχνάμε), που είχε ανακοινώσει από το Καστελόριζο τότε (Μάης του 2010 παραμονή του1ο Μνημονίου) ότι μετά από εκείνα τα αντιλαϊκά μέτρα, αρχές του 2011 θα τελειώνανε τα όποια βάσανα και θα βγαίναμε στις «αγορές»!
          Από τότε έχουμε φάει στο κεφάλι άλλα δύο μνημόνια και τρία μεσοπρόθεσμα προγράμματα και κάθε φορά που ήταν να ψηφιστεί κάποιο από αυτά, ακούγαμε και κάτι καινούριο!
          Η πλάκα είναι που ο κάθε αρμόδιος, πρωθυπουργός η υπουργός βρίσκει και λέει κάθε φορά, κάτι καινούριο, κάτι δικό του!
          Στη λογική αυτή μπήκε νωρίς-νωρίς ο Γιωργάκης που είπε χαρακτηριστικά:        
-   Αν αποφύγουμε αυτή τη ξέρα που βρίσκεται μπροστά μας, τότε θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης!
          Στη συνέχεια είχαμε το Παπαδήμο που είχε υποστηρίξει ότι:
-   Αν καταφέρουμε και βγούμε σώοι απ αυτή τη φουρτούνα, τότε θα μπούμε σε ήρεμα νερά, θα έχουμε ήσυχο ταξίδι και θα έρθει η ανάπτυξη!
          Μετά το Παπαδήμο να μη ξεχάσουμε τον Πικραμένο που αν και ήτανε πρωθυπουργός για λίγο, εν τούτοις δεν έχασε την ευκαιρία να μας πει και αυτός:        
-   Παρά του ότι με λένε πικραμένο, σε λίγο καιρό στη πατρίδα μας θα είναι όλα μέλι –γάλα!
          Τη σκυτάλη μετά τη πείρε ο Σαμαράς!
          Αυτός τα έβαλε με τους κάβους!
          Άρχισε το Νοέμβρη του 2012 λίγο μετά την εκλογή του σε πρωθυπουργός, όταν ήταν να ψηφιστεί το μνημόνιο εκείνο προκειμένου να πάρουμε τη μεγάλη δόση των 44 δίς Ευρώ!
-   Αν περάσουμε τούτο το κάβο που έχουμε μπροστά μας! Ψηφίζοντας αυτά τα μέτρα και πάρουμε τούτη τη μεγάλη δόση, μετά δε φοβάμαι τίποτα! Την άνοιξη θα έχουμε ανάπτυξη και θα βγούμε στις αγορές!
          Μετά όταν ήρθε ο Απρίλης του 2013 και ήταν να παρθούν νέα μέτρα, νάτος πάλι, ένας νέος κάβος μπροστά μας!
          Ξανά ο Σαμαράς:
-   Αν με τη βοήθεια της Παναγίας καταφέρουμε και περάσουμε ετούτον δω το κάβο, τότε τέλος Ιούνη θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγούμε στις «αγορές»!
          Το τελευταίο καιρό μπήκε στο χορό ο Στουρνάρας, επειδή ο Σαμαράς είχε περάσει δύο κάβους και δεν τον έπαιρνε για τρίτο!
          Έτσι λοιπόν ο Στουρναράκος μας στην αρχή βρήκε κάτι πρωτότυπο, κάτι μεταφυσικό και είπε :
-   Μέχρι την άνοιξη θα έχουμε κόλαση, μετά όμως θα έχουμε παράδεισο, γιατί θα έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και θα βγούμε στις «αγορές»!
          Δεν ξέρω τώρα για να είμαι και ειλικρινής, ποιος τον βρήκε και προφανώς θα τού συρε τα εξ αμάξης λέγοντάς του :
-   Άσε κάτω τη κόλαση και το παράδεισο και μη τα πιάνεις αυτά στο στόμα σου, γιατί και γω δεν ξέρω τι θα γίνει!!!!
          Έτσι ο Στουρναράκος μας άφησε τη κόλαση και  βρήκε το Κιλιμάντζαρο!
-   Κοντεύουμε να ανέβουμε στη κορυφή!
-   Απέχουμε μόλις 100 μέτρα απ αυτή!
-   Είναι κρίμα να σταματήσουμε!
-   Αν τα καταφέρουμε και φτάσουμε σ αυτή, τότε θα έρθει η ανάπτυξη και θα βγούμε στις «αγορές»!
          Να δούμε μετά από όλα αυτά ποιος θα πάρει τη σκυτάλη και τι θα βρει για να μας πει, ότι αν το ξεπεράσουμε θα έρθει η ανάπτυξη και όλα τα σχετικά!
          Επειδή όμως η κριτική από μόνη της δεν φτάνει και επειδή είμαι οπαδός των προτάσεων, θα πρότεινα στο Στουρναράκο την επόμενη φορά με τα νέα μέτρα που θα πρέπει να ψηφίσει, αντί για τους κάβους, τις φουρτούνες, τις ξέρες, τη κόλαση και το Κιλιμάντζαρο, να πει εκείνο με την αλεπού και τα  «αρχ…δια»  του κριαριού!
-   Όταν πέσουνε και τα φάμε, τότε θα έχουμε ανάπτυξη και τότε θα βγούμε από μόνοι μας στις «αγορές»!

Τρίπολη 15-11-2013                                 Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                          www.tasospapazax.blogspot.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Ψαρής ο Στουρνάρας!!!



 -        Εέέέέέ!!!  Ντρούούούούού!!!!
-        Έτσι φωνάζανε στο χωριό μου, στ άλογα για να σταματήσουν, όταν παίρνανε φόρα!
-        Έτσι φωνάζουν και στη κυβέρνηση αυτές τις μέρες, πλήθος βουλευτών από τα κόμματα της συγκυβέρνησης!
-        Προφανώς η κυβέρνηση είχε πάρει μεγάλη φόρα στη ψήφιση αντιλαϊκών μέτρων και οι βουλευτές πιεζόμενοι από τους ψηφοφόρους τους, μη μπορώντας να κάνουν κι αλλιώς, φωνάζουν τελευταία στ΄ αφηνιασμένο άλογο:
-        Εέέέέ!!! Ντρούούούού!!! Ανάθεμα το γονιό σου!!
-        Μπορεί η κυβέρνηση να μην άκουγε και τόσο καλά τις φωνές των βουλευτών της, αλλά μετά το ΧΑΙΡΕΤΑΙ από τη Θοδώρα Τζάκρη, τις ακούει τις φωνές αυτές και τις παρά ακούει!
-        Ήδη κινητοποιήθηκε το βαρύ πυροβολικό του Σαμαρά, ο ειδικός του σύμβουλος Λαζαρίδης και σε μία συνάντηση που έγινε με διαμαρτυρόμενους βουλευτές, βγήκε στο παράθυρο και φώναξε δυνατά προς το παράθυρο του Σαμαρά: --        Εέέέέ!!! Ντρούού! Αντωνάκηηηηη
-        Πιάνοντας τη φωνή ο Σαμαράς από τον Λαζαρίδη, βγαίνει στο άλλο παράθυρο που βλέπει προς το γραφείο του Στουρνάρα και με δύναμη φωνάζει:
-         Εέέέέ!!! Ντρούούού!! Ψαρήήήή΄…..
-         Ξαφνικά η πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών,  γέμισε από σκόνη!
-         Προήλθε από το φρένο που πάτησε ο Στουρνάρας ακούγοντας τη φωνή του Σαμαρά:
-         Εέέέέ!! Ντρούούούού!! Ψαρήήήή… Πού πάμε με τέτοια φόρα;;;;
-         Πίσω ολοταχώς Ψαρή, για τη φορολόγηση των ακινήτων, γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα σε λίγο θα ψάχνω να βρω το Βενιζέλο και εκείνος θα ψάχνει να βρει εμένα και οι δύο μαζί εσένα!!! Κατάλαβες Στουρναράκο;;;;
-         Να λοιπόν τι κάνει η πίεση του λαού προς τους βουλευτές και των βουλευτών προς τη κυβέρνηση!!!
-         Μετά το ΝΑΙ της Τζάκρη, στη πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης και την αυτόματη φυγή της από τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ προς τα έδρανα των ανεξάρτητων βουλευτών ( και ποιος δεν την είδε τη σκηνή αυτή!!), όλα άλλαξαν μονομιάς στη κυβέρνηση!
-         Πάνε και οι μαγκιές!
-         Πάνε και οι ωραίες ατάκες του Σαμαρά!
-         Πάνε και οι ρητορικές απειλές του Βενιζέλου!
-         Τους πάντες και τα πάντα τα πιασε η τρομάρα και ο φόβος της επόμενης μέρας!
-         Πάνε όπως δείχνουν τα πράγματα οι όμορφες και οι ξέγνοιαστες  μέρες του χτες Αντωνάκηηηηηη;;;; Λέει και ξαναλέει ο Βενιζέλος!
-         Πάνε – πάνε Βαγγελάκη έχεις δίκιο!! Λέει και ξαναλέει ο Σαμαράς!
-         Ας σκεφτούμε λοιπόν όλοι μας, αν βγούμε όλοι μαζί στη πλατεία της πόλης μας η αν ήταν περισσότερος κόσμος στη πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Κυριακής, όταν μέσα στη βουλή γινόντανε η ψηφοφορία της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!
-         Σκεφτείτε πόσοι περισσότεροι βουλευτές της συγκυβέρνησης, θα παίρνανε τη τσάντα τους και θα φεύγανε από τα έδρανα των συγκυβερνώντων κομμάτων!!!

Τρίπολη 12-11-2013                                       Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                                www.tasospapazax.blogspot.com


Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το μήνυμα που στέλνει η διαφοροποίηση της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ κας Τζάκρη!



            Μετά τον Κρίτωνα Αρσένη, τον Ευρωβουλευτή που αποχώρησε από την ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, άλλη μία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να χαιρετήσει το κόμμα της κάτω από την πίεση των γεγονότων.
            Πρόκειται για τη Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία βρήκε τη δύναμη να διαχωρίσει τη θέση της από το περίεργο σφιχταγκάλιασμα  Σαμαρά-Βενιζέλου!
            Προφανώς  εν όψη της υπόθεσης των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά  που βρωμάει και ζέει, θέλοντας να κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπειά της, έσπευσε να πάρει αποστάσεις από το πρόεδρό της, που δίνει τώρα γη και ύδωρ στο Σαμαρά, ώστε εκείνος να του παρέχει την ανάλογη προστασία και ο ίδιος να παραμένει πρωθυπουργός!
-          Για μας!
-          Για όλους τους αδικημένους! 
-          Γι αυτούς που πληρώνουν μόνιμα το μάρμαρο!
-          Για όσους κινδυνεύουν να τους πάρουν το σπίτι τους!
-          Για όλους τους άνεργους!
-          Γι αυτούς που δεν έχουν χρήματα ν αγοράσουν τα φάρμακά τους!
-          Γι αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα και η ΔΕΗ τους το έχει κόψει και τώρα ζούνε στο σκοτάδι!
-          Γι αυτούς που έχουν από καιρό χάσει τον ύπνο τους επειδή δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τις παντός είδους υποχρεώσεις τους!
-          Για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, που βογγάει απ αυτή την αντιλαϊκή πολιτική!
Αυτό που έγινε χθες το βράδυ στη βουλή, από τη κα Τζάκρη, είναι:
-          Μια αχτίδα φωτός!
-          Μια μικρή ελπίδα ζωής!
-          Ένα σημάδι αισιοδοξίας, από τα όσα θα ακολουθήσουν!
           Η φυγή της κας Τζάκρη, είναι η κορυφή του παγόβουνου που έχει σχηματιστεί από καιρό μέσα στο ΠΑΣΟΚ, εξ αιτίας των όσων κάνει ο αρχηγός του και απλά θα φανεί και το υπόλοιπο παγόβουνο εντός των ημερών, με την ψήφιση του προϋπολογισμού και των άλλων αντιλαϊκών νόμων: ( Φορολόγηση Ακίνητης περιουσίας-Κλείσιμο Αμυντικών Βιομηχανιών-Απολύσεις εργαζομένων- Μέτρα ενάντια στο εισόδημά μας, για να κλείσουν οι μαύρες τρύπες των ασφαλιστικών ταμείων κλπ).
-          Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η αρχή για το γκρέμισμα του κυβερνητικού παραπετάσματος άρχισε!
-          Οι ομάδες των διαμαρτυρόμενων βουλευτών της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, για τα όσα πρόκειται να γίνουν σε βάρος του Ελληνικού λαού, θα αναλάβουν και πιο συγκεκριμένη δράση!
-          Παίρνοντας θάρρος από την ηρωϊκή και πατριωτική  στάση της κας Τζάκρη, θα βρούνε και αυτοί την ανάλογη δύναμη να σηκώσουν το ανάστημά τους και να φωνάξουν ένα βροντερό ΟΧΙ στη συνέχιση της εξαθλίωσης του λαού και την υποδούλωση της Πατρίδας μας!

Τρίπολη 11-11-2013                            Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                     www,tasospapazax.blogspot.com

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Όταν φτάνει για τον κάθε βουλευτή η ώρα της κρίσης!!!!



     -     Αυτό το παιχνιδάκι σε βάρος του Ελληνικού λαού, που παίζεται καθημερινά στις τηλεοράσεις από βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να πάρει τέλος.!
     -     Δεν είναι δυνατό να το ανεχτούμε  άλλο!
     -     Δεν είναι δυνατό να μας κοροϊδεύουν τόσο ασύστολα!
     -     Δεν είναι δυνατό να υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας!
     -     Δεν είναι δυνατό να μας περνάνε για μαλ…κες!
     -     Το έχουν κάνει μόδα πλέον!
     -     Το άρχισε δειλά-δειλά ο Κακλαμάνης της Ν.Δ και αμέσως μετά ο Παυλόπουλος της Ν.Δ και στη συνέχεια το πήραν σχοινί κορδόνι  μικροί-μεγάλοι, νέοι και παλιοί, σοβαροί και γελοίοι, βουλευτές της Ν.Δ  αλλά και του ΠΑΣΟΚ!
     -     Ποια είναι η συνταγή;;;;;
     -     Μπροστά στο λαό καθημερινά, όταν θα μιλάμε στις τηλεοράσεις, θα ασκούμε έντονη κριτική στη κυβέρνηση, αλλά όταν θα έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας, θα ψηφίζουμε ΝΑΙ σε οτιδήποτε!
     -     Όταν χρειαστεί, θα τα ρίχνουμε η θα τα χώνουμε στο Στουρνάρα, σαν το κύριο υπεύθυνο για ότι αντιλαϊκό ψηφίζεται και θα βγάζουμε λάδι το Σαμαρά και Βενιζέλο, ότι τάχα μου οι άνθρωποι δεν φταίνε σε τίποτα!
     -     Γι αυτό λοιπόν σήμερα και αύριο μέσα στη βουλή, ο καθένας από τους βουλευτές να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στον Ελληνικό λαό και αν δεν συμφωνεί για τα όσα κάνει και ψηφίζει το δίδυμο Σαμαράς-Βενιζέλος να ψηφίσει κατά της κυβέρνησης αυτής και υπέρ της πρότασης δυσπιστίας στη κυβέρνηση, που κατέθεσε  ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
     -     Η δε ΔΗΜΑΡ να σταματήσει να το παίζει και με τη μπάλα και με το μπαλάκι, να αφήσει τα Μα…. και τα Μου…. και να τοποθετηθεί τη Κυριακή το βράδυ αν είναι με το λαό η με τους δυνάστες του!!!

Τρίπολη  8-11-2013                                     Τάσος Παπαζαχαρίας
                                                              www.tasospapazax.blogspot.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Νέα τρομοκρατική επίθεση χθες το πρωί στα Χανιά της Κρήτης.



            Όπως έγινε γνωστό από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, λίγες μέρες μετά την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο νεαρών ατόμων, άλλη μία παρόμοια τρομοκρατική επίθεση, έγινε στα Χανιά της Κρήτης με θύμα αυτή τη φορά ένα 74χρονο και θύτες δύο νεαρές κοπέλες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, χρώματος μαύρου, αλλά με κριμένα τα χαρακτηριστικά τους, αφού φορούσαν κράνος και οι δύο λευκού χρώματος.
            Οι δύο νεαρές κοπέλες, πλησίασαν με τη μηχανή τους τον συγκεκριμένο άνδρα και με ταχύτητα αστραπής, τράβηξαν τα πιστόλια τους, χωρίς όμως να προλάβουν να πατήσουν τη σκανδάλη τους!
            Ο άτυχος άνδρας, όπως έλεγε κατόπιν στους δημοσιογράφους στενός συγγενής του, που τον συνόδευε εκείνη τη στιγμή, πρόλαβε και πριν εκπυρσοκροτήσουν τα πιστόλια των δύο επιτιθέμενων κοριτσιών, έβγαλε το δικό του πιστόλι και αυτοπυροβολήθηκε, γιατί όπως έλεγε τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τα όσα έγιναν: «θα προτιμούσε να σκοτωθεί με τα ίδια του τα χέρια παρά από ξένα και προπαντός αγνώστων ανθρώπων»!
            Δεν ήθελε όπως έλεγε, να τους κάνει τη χάρη, να αισθάνονται επιτυχημένοι στην δολοφονική τους αποστολή  και ικανοποιημένοι από το ειδεχθές έργο τους!
            Έκπληκτες και ταραγμένες προφανώς από τα όσα αντιμετώπισαν οι δύο τρομοκράτισσες, αφού κάτι τέτοιο δεν το περίμεναν, παρ όλο τον επαγγελματισμό που είχαν επιδείξει  μέχρι εκείνη τη στιγμή, έκαναν επί τόπου αναστροφή με τη μηχανή τους και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφήνοντας όμως στο τόπο της επίθεσης  το πιστόλι τους, το οποίο μάλλον  από τη σύγχυση τους έπεσε και τώρα βρίσκεται στη κατοχή της αστυνομίας, όπου εξετάζεται από τους εμπειρογνώμονες στα ειδικά εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής!
            Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια ανώτερο στέλεχος της αντιτρομοκρατικής, το συγκεκριμένο πιστόλι είναι μάρκας «Εξώδικου» και Σαμαροβενιζελικής κατασκευής, έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένως κατά το παρελθόν σε πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ την υπηρεσία μας στον εντοπισμό των δραστών!
            Από τα όσα πρόλαβε ν΄ ακούσει ο  συγγενής που συνόδευε το θύμα, η μία από τις τρομοκράτισσες απευθυνόμενη προς τον άτυχο άνδρα είπε δυνατά: Αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε και θα έπρεπε να είχες πληρώσει τις οφειλές σου!
            Άνθρωποι που ασχολούνται χρόνια με το έγκλημα υποστηρίζουν ότι, αν ισχύουν τα όσα κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, το θύμα θα πρέπει να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με το δημόσιο όπως:  καταβολή φόρων εισοδήματος, χαράτσια, Φόροι ακίνητης περιουσίας η με άλλο φυσικό πρόσωπο όπως: δανεικά για να βγάλει το μήνα η μαζεμένες οφειλές από ενοίκιο η από κοινόχρηστα!
            Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, περιμένει με αγωνία την ανάληψη ευθυνών από κάποια τρομοκρατική οργάνωση, με ανακοίνωση που θα στείλει σε εφημερίδα, όπως συμβαίνει συνήθως.
            Όμως έμπειροι κύκλοι που αναλύουν και σχολιάζουν τέτοια γεγονότα, ισχυρίζονται ότι τέτοια ανακοίνωση δεν πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας, πολύ περισσότερο όταν το κτύπημα έχει να κάνει με ανοιχτούς λογαριασμούς με το δημόσιο η με οφειλές ενοικίων και κοινοχρήστων, αφού μέχρι τώρα έχουμε εκατοντάδες έως και χιλιάδες τρομοκρατικές επιθέσεις με τα αντίστοιχα θύματα και ανάληψη ευθυνών από κάποιον δεν έχουμε δει μέχρι τώρα!

Τρίπολη 7-11-2013                                             Τάσος    Παπαζαχαρίας
                                                                       www.tasospapazax.blogspot.com