Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά, θέλουν να κατασπαράξουν το Μαίναλο!!!

-  Έχουμε ένα πλεονέκτημα σαν πόλη, σαν Δήμος, σαν Νομός
-  Έχουμε ένα δώρο της φύσης.
-  Έχουμε ένα στοιχείο συγκέντρωσης του ενδιαφέροντος Φυσιολατρικών, Οικολογικών, Πεζοπορικών  συλλόγων.
-  Έχουμε ένα φάρμακο: παυσίπονο, ηρεμιστικό, αναλγητικό για τα προβλήματα της καθημερινής μας ζωής, όταν το επισκεπτόμαστε.
-  Έχουμε ένα από τα λιγοστά στην πατρίδα μας  βουνό, ιδιαίτερα στη νότια Ελλάδα, με τόση ομορφιά, με τόση παράδοση, με τόση ιστορία, προπαντός με τόση μυθολογία, τόσο φημισμένο και πολύ τραγουδισμένο.
Είναι το Μαίναλο!!!
-  Η κοιτίδα της μυθολογίας μας!!!
-  Το λίκνο  του γνωστού από την αρχαιότητα Αρκαδικού ιδεώδους « et in arcadia ego» «Ήμουν κι εγώ στην Αρκαδία». Τίτλος τιμής και υπερηφάνειας για κάθε επιφανή άνδρα της εποχής. Ένας φόρος τιμής στο Αρκαδικό μέτρο, που δεν επιτρέπει στα ανθρώπινα να επιβληθούν στη φύση !!!
-  Ο τόπος όπου γέννησε, γαλούχησε, μεγάλωσε και άνδρωσε όλους τους ήρωες και πρωταγωνιστές της επανάστασης του ’21!!!.
-  Ο τόπος όπου ρίζωσαν άνθρωποι που ανέπτυξαν τις τέχνες, το πνεύμα και τα γράμματα!!!.
-  Αυτό τον τόπο που ο Δίας επέλεξε να λούζεται και να χτενίζεται, εξ αιτίας των γάργαρων νερών και του απαράμιλλου φυσικού του κάλους, απορρίπτοντας ακόμα και αυτόν τον Όλυμπο, οι σύγχρονοι πολιτικοί ηγέτες μας, έχουν κατά νου, να τον μετατρέψουν σε οικόπεδα, δίνοντας έτσι σάρκα και οστά, στα επενδυτικά τους όνειρα.
-  Οι ακροβάτες της πολιτικής, δυστυχώς δεν υπολογίζουν τίποτα.
-  Ούτε μυθολογία, ούτε ιστορία, ούτε περιβάλλον.
-  Υπολογίζουν όμως το χρήμα, από τις όποιες επενδύσεις.
Αγύρτες της πολιτικής.
-  Κάτω τα χέρια από το Μαίναλο!!!
-  Κάτω τα χέρια από την ιστορία μας και τις παραδόσεις μας!!!
-  Κάτω τα χέρια από το οξυγόνο μας, από την ίδια τη ζωή!!!
-  Κάτω τα χέρια από την φύση, από το περιβάλλον, από τον δημιουργό μας!!!!
-  Είστε πολύ μικροί να μας νικήσετε !!!
-  Είμαστε ολόκληρη η κοινωνία της Αρκαδίας!!!
-  Είμαστε όλοι, οι πιο μαζικοί, οι πιο αντιπροσωπευτικοί Φορείς και Σύλλογοι του Νομού μας!!!
-  Είμαστε αυτοί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε κάτω από τον ίσκιο του, τη γοητεία του και τη δροσιά του!!!
-  Αλλού τα σκοτεινά και υποχθόνια σχέδιά σας!!!
-  Οι Αρκάδες επειδή ακριβώς είχανε το Μαίναλο, σαν τόπο κατοικίας και προστασίας (διαφυγής) από την αρχαιότητα, μάθανε ζυγό, να μην αντέχουν!!!

Ελληνικέ Λαέ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Το παρακράτος ανέλαβε ΔΡΑΣΗ !!!

Το παιχνίδι το γνωρίζουμε από χρόνια
Το κόλπο αυτό είναι η προσφιλής μέθοδος του οικονομικού κατεστημένου της χώρας μας, από πολύ παλιά.
Κάθε φορά που κινδυνεύουν τα συμφέροντά του, από μια πολιτική δύναμη με φιλολαϊκό προσανατολισμό βάζει σε εφαρμογή τα σκοτεινά του σχέδια.
Οι παλιότεροι το γνωρίζουν από την δεκαετία του 1960.
Τότε που ο λαός μας διεκδικούσε περισσότερη δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Τότε ακριβώς αρχίσανε οι προβοκάτσιες και άλλες ύποπτες ενέργειες όπως:
- Η εξαγορά βουλευτών από την Ένωση Κέντρου προς τη Δεξιά παράταξη που τότε τη λέγανε ΕΡΕ.
- Η δολοφονία διαδηλωτών(Σωτήρης Πέτρουλας) για να φοβηθεί ο κόσμος και να πάει σπίτι του, να μη παίρνει μέρος δηλαδή σε διαδηλώσεις.
- Τοποθέτηση νάρκης στη γέφυρα του Γοργοπόταμου, όπου σκοτωθήκανε 19 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, τη μέρα που γιορτάζανε την επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας επί Γερμανικής κατοχής.
- Καταστροφές γραφείων της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ) όπως τη λέγανε τότε.
- Δολοφονία πολιτικών, βουλευτών της ΕΔΑ, όπως του Γρηγόρη Λαμπράκη το ’63 και τον τραυματισμό του Γιώργου Τσαρουχά στη Θεσσαλονίκη.
- Σαμποτάζ σε στρατόπεδα της παραμεθορίου περιοχής(στρατόπεδο Τεθωρακισμένων στον Έβρο), όπου ρίξανε ζάχαρη στα καρμπυρατέρ των τανκς.
- Επιστράτευση πολλών εφημερίδων, στην κατεύθυνση να γράφουν, ότι υπάρχει κίνδυνος εισβολής των κομμουνιστών στη χώρα μας και σε συνεργασία με τους ντόπιους συνεργάτες τους, θα καταλάβουν την εξουσία.
- Καυγάδες και συμπλοκές μέσα στη βουλή από πρωτοπαλίκαρα της δεξιάς παράταξης.
- Και στο τέλος επιβολή της Χούντας των συνταγματαρχών με τις ευλογίες του βασιλιά και των Αμερικάνων, με το αιτιολογικό να ησυχάσει ο τόπος και να αποφευχθεί ο κίνδυνος κομμουνιστικού καθεστώτος στην χώρα μας.
Τι βλέπουμε και τι διαβάζουμε λοιπόν κάθε τόσο;;;;;
-         Βλέπουμε, όταν μία κυβέρνηση βάζει χέρι στα συμφέροντα του οικονομικού κατεστημένου της χώρας της, τότε συμβαίνουν περίεργα γεγονότα και συμβάντα, δημιουργούν κλίμα αποσταθεροποίησης και στο τέλος ή ρίχνουν την εχθρική για τα συμφέροντά τους κυβέρνηση ή επιβάλουν χούντες(δικτατορίες) για να συνεχίσουν τη δουλειά τους, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στη Λατινική Αμερική.
-         Όταν πάλι κάποια Αξιωματική αντιπολίτευση, όπως είναι επί των ημερών μας ο ΣΥΡΙΖΑ και στη δεκαετία του 1960 ήταν η Ένωση Κέντρου,  απειλεί  τη διατήρηση των προνομίων του οικονομικού κατεστημένου, τότε εφαρμόζουν παρόμοια σχέδια συκοφάντησης της αντιπολίτευσης και τρομοκράτησης του λαού ώστε να γυρίσει την πλάτη του στο κόμμα αυτό (στο ΣΥΡΙΖΑ)  και να μαζευτεί γύρω από τη κυβέρνηση, αποδεχόμενος (ο λαός) αδιαμαρτύρητα κάθε αντιλαϊκό μέτρο όπως: φορολογικό-περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων-χαράτσια-ανεργία-ατιμωρησία της διαφθοράς-διευκόλυνση της φοροδιαφυγής, συνέχισης των φοροαπαλλαγών  και να μείνουν τα προνόμια των ολίγων, των ισχυρών, των εχόντων και κατεχόντων στο απυρόβλητο.
Βλέποντας λοιπόν τα πραγματικά αφεντικά της χώρας μας, την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια μεριά, την δυσφορία του λαού από την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση από την άλλη, ως επίσης την δυσοσμία που εκπέμπουν τα οικονομικά σκάνδαλα των κυβερνώντων, έβαλαν σε εφαρμογή το γνωστό σχέδιο που προβλέπει:
-         Συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ με κάθε τρόπο και με κάθε αφορμή, ότι υποστηρίζει και υποθάλπει τους τρομοκράτες πχ της βίλας Αμαλίας, που αν είναι έτσι, γιατί τους αφήνανε εν γνώσει τους για 20 ολόκληρα χρόνια να παρανομούν, να καταστρέφουν και να τρομοκρατούν;;;;; Και γιατί ο Εισαγγελέας δεν απήγγειλε σε κανένα από τους προσαχθέντες καμία κατηγορία;;;;
-         Τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών (γκαζάκια) στα σπίτια δημοσιογράφων.
-         Καταστροφές γραφείων κομμάτων της συγκυβέρνησης.
-         Τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.
-         Τυφλό γάζωμα, με πολυβόλο όπλο (καλάσνικωφ) στα κεντρικά γραφεία του κυριότερου κόμματος της συγκυβέρνησης της Ν.Δ και πιο συγκεκριμένα στα παράθυρα του γραφείου του πρωθυπουργού !!! Τώρα πως γνωρίζανε οι τρομοκράτες, σε πιο όροφο και σε πιο σημείο του κτιρίου, είναι το γραφείο του πρωθυπουργού και πως με ιδιαίτερη άνεση πλησιάσανε και στη συνέχεια φύγανε με τα πόδια, αφού το αυτοκίνητο το είχανε αφήσει κάποια μέτρα μακριά, από το σημείο απ όπου πυροβολήσανε, ένα τόσο καλά φυλαγμένο κτίριο, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Μακάρι να μην δούνε και άλλα, ίσως και πιο δυσάρεστα  τα μάτια μας και αποφασίσουν οι καθοδηγητές του παρακράτους να σταματήσουν μέχρις εδώ, αφού στους πάντες είναι πλέον γνωστό το παιχνίδι που παίζουνε.
-  Το 2013 δεν είναι 1960 και πολύ περισσότερο δεν είναι 1967, τότε που με την ησυχία τους και με περίσσια ευκολία επιβάλανε την χούντα και σταματήσανε την διεκδικητική ορμή του λαϊκού κινήματος.
-  Τώρα το λαϊκό κίνημα διεκδικεί το δικαίωμα στη ζωή, που πάνε να του το στερήσουν με εκατοντάδες οικονομικά αντιλαϊκά μέτρα.
-  Τώρα το λαϊκό κίνημα είναι εφοδιασμένο με περισσότερη εμπειρία και γνωρίζει την πρακτική και τα σχέδια του παρακράτους και εκείνων που το χρησιμοποιούν και το προστατεύουν.
-  Τώρα το λαϊκό κίνημα είναι πιο αποφασισμένο γιατί:
Γιατί  Ζ η τ ά ε ι   να πληρώσουν επί τέλους και εκείνοι που φταίνε για την κατάντια της χώρας μας!!!
Γιατί  Ζ η τ ά ε ι   να πληρώσουν επί τέλους και εκείνοι που δεν έχουν πληρώσει ποτέ!!!

Πρέπει να σώσουμε !! τους προστάτες μας.

Οι μηχανές του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας, αυτές τις μέρες, δουλεύουνε στο φούλ.
Δημοσιογράφοι, κανάλια, εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί, πολιτικοί αναλυτές και το κακό συναπάντημα, βρίσκονται επί ποδός πολέμου.
Προσπαθούν να επιστρατεύσουν τις ικανότητές τους και τα καλύτερα των επιχειρημάτων τους, προκειμένου να βγάλουν από το κάδρο των ευθυνών, τους εκλεκτούς τους, τους προστάτες τους, τους υπαλλήλους τους στην πολιτική, αυτούς που μέρα νύχτα μοχθούν για να αφήνουν στο απυρόβλητο τα οικονομικά και όχι μόνο συμφέροντά τους.
Και τι, δεν σοφίζονται!!!
Και τι, δεν επικαλούνται!!! Στις εκπομπές όπου παρουσιάζονται και στις εφημερίδες που γράφουν.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
Για τη σωτηρία της πατρίδος προφασίζονται ότι αγωνίζονται, αλλά για τη σωτηρία των υπαλλήλων τους κόπτονται και φωνάζουν.
- Θα μπει η πατρίδα σε περιπέτειες.
- Θα κινδυνεύσει η σταθερότητα της κυβέρνησης.
- Θα χάσουμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης της χώρας.
- Θα ξανά χάσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας.
- Θα κινδυνεύσουν οι δόσεις των δανείων μας.
- Θα έχουμε Συνταγματική εκτροπή.
- Θα έχουμε συγκρούσεις, διαμάχες, πόλωση, διχασμό της κοινωνίας.
- Θα χυθεί αίμα αν τολμήσετε!!! Έσπευσε να δηλώσει ο πρόσφατα ανανήψας της πολιτικής Άδωνης Γεωργιάδης.
Και όλα αυτά θα συμβούν πότε;;;; και γιατί;;;;
Αν επιμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να θεωρεί ως συν υπεύθυνο για το πώς διαχειρίστηκαν τη λίστα λαγκάρντ εκτός από τον Παπακωνσταντίνου και τον Βενιζέλο.
Βλέπετε με τον έναν μέχρι στιγμής συμβιβάστηκαν.
Πρέπει κάποιος να καεί.
Η γκέλα που κάνανε και ότι κάποιος τώρα πρέπει να πληρώσει, θέλει να έχει και ολίγη αληθοφάνεια.
Να, δηλαδή ότι έγινε – έγινε τιμωρήσαμε τον φταίχτη, όμως από τώρα και στο εξής όλα θα μπούνε στη θέση τους.
Είναι βλέπετε και το πόπολο (ο λαός)΄, που του κόβουν μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα, κρυώνει γιατί το πετρέλαιο του το κάνανε είδος πολυτελείας, φάρμακα δεν βρίσκει εύκολα, τα παιδιά είναι άνεργα παρ όλα τα πτυχία που έχουν, του παίρνουν και το σπίτι από πάνω και θέλει να δει ότι κάποιος τιμωρείτε.
Παλαιότερα, που κάτι δίνανε στο πόπολο, τότε δεν υπήρχε λόγος τιμωρίας.
Όλα γινόντανε όμορφα, ήσυχα και απλά.
Κλεψιές, δωροδοκίες, μαύρο χρήμα, μίζες, λογαριασμοί εντός και εκτός Ελλάδας, Off shore- εξωχώριες-  εταιρείες για φοροδιαφυγή, φοροαπαλλαγές με το τσουβάλι κ.λ.π – κ.λ.π
Όμως τώρα δυσκόλεψαν τα πράγματα, γιατί το πόπολο υποφέρει.
Δεν είναι μέσα στην καλή χαρά, όπως λέγανε οι πρωϊνές εκπομπές των καναλιών και έτσι χρειάζεται  ένα θύμα.
Τα κουβεντιάσανε απ ότι φαίνεται και τα συμφωνήσανε!!!
Αυτός να είναι ο Παπακωνσταντίνου.
Αν όμως τσινήσει (αντιδράσει), αφού είναι από σόϊ προκομμένο, τότε να βάλουμε στη θέση του τον Διώτη.
Δεν πειράζει, αν κάποτε αδιάφθορο τον ανεβάζανε, τίμιο και ευσυνείδητο τον κατεβάζανε.

Τι σημασία έχουν όλα αυτά;;;;
Τη δουλειά του να κάνει το οικονομικό κατεστημένο του τόπου μας !!!.